Natuurlijke aftersun

Ik ben een biologische oplossing voor huidverzorging na blootstelling aan de zon. Ik ben gemaakt van pure, organische ingrediënten. En bied intense hydratatie en herstel, terwijl ik de huid kalmeer en verkoel na een dag onder de zon. 

Sun Soul Face & Body Aftersun
€33,50
Feel Good Moisturizer
SeventyOne Percent
€16,95
Aloë Vera Excellent Gel
€32,95
After Sun Elixer
€18,50
Hydra Soothing Lotion
€44,00

Wat is de functie van aftersun?

Natuurlijke aftersun producten zijn speciaal ontworpen om te gebruiken na blootstelling aan de zon. De functie van aftersun is om de huid te hydrateren, te kalmeren en te koelen nadat deze is blootgesteld aan UV-straling. Deze producten kunnen ook helpen om de effecten van zonverbranding te verminderen en het herstelproces te versnellen. Natuurlijke aftersun bevat vaak ingrediënten zoals aloë vera, kamille, groene thee en andere plantenextracten die bekend staan om hun kalmerende en ontstekingsremmende eigenschappen. 

Lees ook eens onze blog: Hoe lang is aftersun houdbaar?

 

Is aftersun nodig?

Of aftersun noodzakelijk is, is afhankelijk van het huidtype en de mate van blootstelling aan de zon. Echter, na een dag in de zon, kan de huid uitgedroogd en gevoelig zijn, zelfs als je geen zonverbranding hebt opgelopen. In dit geval kan een aftersun helpen om de huid te kalmeren, te hydrateren en te herstellen. Als je huid daadwerkelijk is verbrand door de zon, kan een aftersun het ongemak verminderen en het herstelproces ondersteunen.

Lees ook eens onze blog: Wat is het nut van aftersun?

 

Hoe vaak mag je aftersun smeren?

Je mag aftersun voor het gezicht en lichaam zo vaak aanbrengen als je wilt. Het kan meteen worden aangebracht na het douchen of baden nadat je uit de zon bent gekomen. Als je huid droog aanvoelt, geïrriteerd is of je bent verbrand door de zon, kan het vaker aanbrengen van de aftersun helpen om verlichting en herstel te bieden.

Zorg dat je altijd een zonnebrandcreme gebruikt om zonschade te voorkomen. Er zijn verschillende soorten zonnebrand, zoals zonnebrand poeder, zonnebrand spray of een zonnebrand stick. Daarnaast zijn er zonnebrandproducten in verschillende SPF, bijvoorbeeld factor 20, factor 30 of factor 50.

 

Wat is beter aftersun of bodylotion?

Of aftersun of bodylotion beter is, hangt af van de situatie en de behoeften van je huid. Bodylotions zijn ontworpen om de huid dagelijks te hydrateren en kunnen bij regelmatig gebruik de algehele huidconditie verbeteren. Na blootstelling aan de zon, heeft je huid mogelijk extra zorg nodig die een aftersun kan bieden. Aftersun helpt de huid te verkoelen en herstellen van zonschade. Daarom kan een aftersun na blootstelling aan de zon fijner zijn.

 

Beste aftersun

Onze 3 favoriete beste aftersun zijn:

Comfort Zone Sun Soul Face & Body Aftersun

Deze verfrissende natuurlijke aftersun met een lichte textuur kalmeert de huid na blootstelling aan zonlicht. Daarnaast wordt de huid gehydrateerd en zal de huid weer zacht en comfortabel aanvoelen. Dit is een aftersun gezicht en lichaam.

SeventyOne Percent Feel Good Moisturizer

Deze beste aftersun heeft een luchtige textuur. Het is een aftersun gezicht en lichaam en het hydrateert en voedt de huid optimaal na het zonnen.

Loveli Aftersun

Deze verkoelende, beste aftersun bevat herstellende en kalmerende ingrediënten voor wanneer je huid net iets teveel zon heeft gekregen. De aftersun is ook in te zetten als bodylotion wanneer de zon niet schijnt. 

 

Natuurlijke aftersun kopen

Natuurlijke aftersun is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via  of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.