Gezicht - Zelfbruiner

197  Autobronzant Visage Et Corps
€39,00
Natural Tan 150ml
€14,99
Selftan - 100 ml
€12,95
-50%
Velvet Set
MARC INBANE
€69,90
€34,95

Een zelfbruiner speciaal voor het gezicht is de ideale oplossing voor een gezond kleurtje, zonder de schade van UV-straling. Een zelfbruiner bevat een suikermolecuul dat een reactie aan gaat met de bovenste huidlaag, de hoornlaag. Hier bevinden zich dode huidcellen, die als schilfers een beschermende laag op de huid leggen. Deze laag kleurt langzaamaan bruin dankzij de zelfbruiner. De bruine kleur vervaagt met een dag op 5, doordat deze met het natuurlijke huidschilferingsproces van de huid af gaat. Kies voor een dagcrème met ingebouwde zelfbruiner of een zelfbruiningsproduct die je kunt mengen door je favoriete dag- of nachtcrème. 

 

Ook is het mogelijk om een zelfbruiner voor het lichaam ook op het gezicht te gebruiken, zoals een Tanning Spray of Tanning Mousse. Waar je wel rekening mee moet houden is dat een zelfbruiner voor het lichaam vaak iets sterker is in het bruiningsproces en op het gezicht een minder natuurlijk effect kan achterlaten. De zelfbruiners die speciaal voor het gezicht zijn, zijn iets milder en kunnen het beste opgebouwd worden door deze een paar dagen achter elkaar te gebruiken. Op die manier heb je iets meer controle over de kleurintensiteit op het gezicht. Bovendien kan een zelfbruiner voor het lichaam de poriën in het gezicht verstoppen en bruin kleuren. Een zelfbruiner voor het gezicht hoort dit niet te doen.

 

Wil je graag advies over welke zelfbruiner het meest ideaal voor jou is? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten van Care for Skin via [email protected] of 085 060 7005.