Zonnebrandcreme voor kinderen

Ik ben essentieel om te gebruiken voor de huid van kinderen. De huid van kinderen is bijzonder gevoeleig voor UV-straling. Ik bied bescherming tegen schadelijke straling, voorkom verbranding en draag bij een gezonde huid in hun latere leven. Het is een eenvoudige stap met levenslange voordelen. 

SPF 50 Sunscreen Lotion
€34,95
Eco Sun Shield - Invisible SPF50+
€24,95
Family SPF30
Ultrasun
€33,00
High Protection
€28,60
Sun Stick Pacha Mama SPF50+
SeventyOne Percent
€16,95
SunCare Gel Cream SPF50
€34,90
Sun Stick - Original SPF50+
SeventyOne Percent
€16,95
SPF 30 Sunscreen Lotion
€28,95
Sun Stick Blue Lagoon
SeventyOne Percent
€16,95
Sun Soul Milk Spray SPF50+ Kids
€33,50
Sun Stick Sunset SPF50+
SeventyOne Percent
€16,95
Eco Sun Shield - Sport SPF50+
€25,95
Protection 50 Sport - SPF 50
€40,50

Wat is het verschil tussen kinder zonnebrand en normale zonnebrand?

Zonnebrandcrème voor kinderen verschilt op meerdere manieren van reguliere zonnebrandcrème. Allereerst is zonnebrand voor kinderen ontworpen met het oog op de gevoeligheid van de kinderhuid. Ze bevatten vaak minder of geen parfum en irriterende stoffen om allergische reacties of huidirritatie te voorkomen.

Ten tweede hebben zonnebrandcreme baby en kinderen meestal een hogere SPF (Sun Protection Factor). Kinderen hebben een dunnere huid dan volwassenen, wat hen kwetsbaarder maakt voor de schadelijke effecten van de zon. Zonnebrandcreme baby en kinderen met een hoge SPF beschermen de huid tegen zowel UVA- als UVB-straling, die huidveroudering en zonnebrand veroorzaken.

Daarnaast zijn veel kinder en baby zonnebrand water- en zweetbestendig, waardoor ze ideaal zijn voor het zwemmen of spelen op warme dagen.

 

Waarom zonnebrand voor kids?

De huid van kinderen is gevoeliger en kwetsbaarder voor de schadelijke effecten van de zon. Het is daarom essentieel om hun huid te beschermen met een zonnebrand dat speciaal voor hen is ontworpen. Daarbij komt dat zonnebrand op jonge leeftijd kan leiden tot huidproblemen op latere leeftijd, waaronder huidkanker.

Ook is het belangrijk om de huid na blootstelling aan de zon te herstellen en te kalmeren met een aftersun voor kinderen. 

Lees ook eens onze blog: Waarom is het gebruik van een zonnebrandcrème zo belangrijk?

 

Beste zonnebrandcrème voor kinderen?

Bij het kiezen van de beste zonnebrand voor kinderen is het belangrijk om op een paar kenmerken te letten. Kies voor een crème met een hoge SPF, het liefst factor 50. Zorg er ook voor dat de crème zowel UVA- als UVB-bescherming biedt. Wij hebben onze 3 favoriete beste zonnebrand voor kinderen op een rijtje gezet:

 

SeventyOne Percent Sun Stick Pacha Mama SPF50+

SeventyOne Percent Sun Stick - Sunset SPF50+ is de musthave voor wanneer je naar buiten gaat. De zonnebrand stick (fun stick voor kids) heeft een leuk kleurtje, beschermt met factor 50, is waterbestendig, hydrateert en is ook nog eens ideaal om mee te nemen.

 

Salt & Stone SPF 50 Sunscreen Lotion

De Salt en Stone SPF 50 Sunscreen Lotion is een parfumvrije, natuurlijke zonnebrand met factor 50 is water- en zweetbestendig en niet vet. Deze natuurlijke zonnebrand laat geen witte resten achter op de huid. 

 

Comfort Zone Sun Soul Milk Spray SPF50+ Kids

De Comfort Zone Sun Soul Milk Spray SPF 50+ Kids beschermt de kwetsbare kinderhuid tegen UVA/UVB straling. Daarnaast is deze waterproof zonnebrand snel absorberend.

 

Het is altijd raadzaam om het product eerst op een klein deel van de huid te testen om er zeker van te zijn dat er geen allergische reactie optreedt. En vergeet niet, zelfs met zonnebrandcrème is het belangrijk om kinderen in de schaduw te houden tijdens de piekuren van zonnestraling en hen beschermende kleding te laten dragen. 

Lees ook eens onze blog: Kun je allergisch zijn voor zonnebrandcreme?

 

Zonnebrand voor kinderen kopen

Zonnebrand voor kinderen is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via  of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.