Zonnebrandcreme

Ik ben belangrijk voor de bescherming van je huid tegen schadelijke UV-stralen. Ik voorkom dat deze stralen je huid binnendringen en verbranding, huidveroudering en pigmentplekken veroorzaken. 

Sun Care SPF 30
€53,60
SPF 50 Sunscreen Lotion
€34,95
Eco Sun Shield - Invisible SPF50+
€24,95
Family SPF30
Ultrasun
€33,00
Sun Sensitive Skin
€27,00
Beautipharm Sun Milk SPF 30
€30,60
-30%
Sun Protect Face SPF 50
€19,80
€13,86
Sun Stick - Original SPF50+
SeventyOne Percent
€16,95
961 Protective Face Cream SPF 50+
€57,00
Sun Soul Face Cream SPF30
€31,50
Sun Stick Pacha Mama SPF50+
SeventyOne Percent
€16,95
Sun Stick Sunset SPF50+
SeventyOne Percent
€16,95
Sunscreen Mist Spray SPF 30
€16,19
Sun Soul Cream SPF50
€35,00
Sun Soul Face Cream SPF50+
€40,00
SPF 30 Sunscreen Lotion
€28,95
Pagina 1 van 3

Wat is de beste zonnebrand?

Wat nu echt de beste zonnebrand is, zit hem niet altijd in de prijs van een zonnebrand. De beste zonverzorging is er een die goed uitsmeert, minimaal SPF 30 heeft en een die uiteraard geen schadelijke ingrediënten bevat. De beste zonnebrand voor jou ruikt lekker en heeft geen chemisch, maar een natuurlijk zonnefilter. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende structuren, zoals een zonnebrandcrème, een zonnebrandstick of een zonnebrand lotion. Voor de beste zonnebrand kun je kiezen voor een natuurlijke zonnebrand met factor 30 of factor 50.

 

 

Waar moet je op letten bij het kopen van een zonnebrand?

Het is belangrijk dat je de juiste beschermingsfactor kiest voor je huidtype. Dit wordt ook wel SPF (Sun Protection Factor) genoemd. Wanneer je een hele lichte huidtype hebt en snel verbrand, kies je het best voor een hogere factor, zoals SPF 30 of SPF 50. Heb je een wat donkere huidskleur en verbrand je niet snel? Dan is een SPF 10 of SPF 20 ook voldoende, zolang je maar wel om de 2 uur smeert.

Daarnaast moet je bedenken welke substantie je wilt, een zonnebrandcrème, een zonnebrand poeder, een zonnebrand spray of een zonnebrand stick? Het ligt er net aan wat jij fijn vindt. Een zonnebrand stick kun je bijvoorbeeld goed gebruiken voor op het gezicht en met een zonnebrandcrème weet je zeker dat je niets mist. Ook zou je kunnen kiezen voor een zonnebrand zonder plastic, een zonnebrandcreme met bronzer, een zonnebrandcrème speciaal voor op wintersport, of een zonnebrandcreme voor gevoelige huid.

Een kinderhuidje is extra kwetsbaar voor de zon. De huid van kinderen moet nog groeien, en hierdoor heeft de huid soms te weinig tijd om huidcellen die beschadigd zijn door de zon te herstellen. Daarom hebben wij speciale zonverzorging voor kinderen.

 

Wil je meer weten over het gebruik van een zonnebrand? Lees dan onze blog Waarom is het gebruik van een zonnebrandcrème zo belangrijk?

 

 

Welke soorten zonnebrandcreme zijn er?

Er zijn een hele hoop soorten zonnebrandcrème, verschillende merken en verschillende beschermingsfactoren. Maar ook heb je zonnebrand die speciaal voor het lichaam is of zonnebrand voor het gezicht. Om je een beetje te helpen hebben we onze 5 beste zonnebrand producten op een rijtje gezet:

 

SeventyOne Percent Eco Sun Shield - Invisible SPF50+

Deze zonnebrand biedt een hoge bescherming tegen UVA en UVB stralen en is na het inmasseren volledig onzichtbaar op de huid. Naast goede bescherming, biedt het ook goede verzorging. Het product bevat hydraterende en verzachtende eigenschappen. 

 

Nouvital Sun Care SPF 30

Deze zonnebrandcreme voorkomt gevoeligheid van de huid en beschermt tegen schadelijke invloeden van de zon. De crème hydrateert, beschermt en gaat vochtverlies tegen dat wordt veroorzaakt door blootstelling aan de zon.

 

SMPL Skincare Zonnebrand SPF30

Deze minerale zonnebrand beschermt de huid tegen UV-stralen en voedt, hydrateert en verzorgt de huid. Daarnaast is het een natuurlijke zonnebrand, en laat het geen witte waas achter na het insmeren. 

 

Brush on Block Translucent Mineral Sunscreen SPF 30

Deze zonnebrand in poedervorm biedt een optimale verzorging en laat geen witte resten achter. Het is makkelijk aan te brengen en je hoeft het product maar eenmalig aan te schaffen, omdat je het kunt vervangen met een refill.

 

Comfort Zone Sun Soul Face Cream SPF30

Deze zonnebrandcrème beschermt de huid tegen zonnestraling en gaat pigmentvlekken en huidveroudering tegen. De crème is tot 40 minuten waterbestendig.

 

 

Zonnebrand kopen?

Zonnebrand is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Bestel online voor 21:00 uur en je hebt je producten de volgende dag in huis.

Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.