Zonnebrandcreme factor 20

Een zonnebrand factor 20 beschermt de huid tegen schadelijke UVA en UVB stralen. Je huid zal minder snel verbranden en het zal huidveroudering en pigmentvlekken voorkomen. Het resultaat is een stralende en gezonde huid, een goede reden om te beginnen met het gebruik van een zonnebrand, toch?

Wat betekent factor 20?

Als je normaal na 10 minuten zou verbranden, zou je met factor 20 zonnebrand pas na 20 x 10 = 200 minuten verbranden. Wel is het belangrijk dat je je dan om de 2 uur insmeert. Ook als je een waterproof zonnebrandcreme gebruikt, is het van belang om jezelf opnieuw in te smeren na het zwemmen.

Factor 20 geeft de beschermingsfactor aan die de huid beschermd tegen de schadelijke UVA en UVB stralen. Een factor wordt ook wel SPF genoemd, Sun Protection Factor. De SPF geeft aan hoelang je huid beschermd is voordat je verbrand, het ligt er wel aan welke zonkracht op dat moment geldt en ook heeft het met je huidtype te maken.

Wil je meer weten? Lees dan onze blog Waarom is het gebruik van een zonnebrandcrème zo belangrijk?

 

 

Welke soorten zonnebrand factor 20 zijn er?

We hebben verschillende soorten zonnebrand SPF 20 én SPF 25 in ons assortiment. Ook hebben we zonnebrand zonder plastic en natuurlijke zonnebrand verkrijgbaar met factor 20 en factor 25. De factor 20 zonnebrandcrèmes bevatten effectieve UV-filters die de huid beschermen tegen UVA en UVB stralen en tegen vroegtijdige huidveroudering. 

 

Maria Galland 196 Soin Protecteur Satine Visage et Corps SPF25 

De Maria Galland 196 Soin Protecteur Satine SPF25 is een beschermende anti-aging zonverzorging met SPF 25. Het is geschikt voor het lichaam en het gaat negatieve invloeden van UV-straling tegen. De huid wordt gekalmeerd en beschermt tegen huidveroudering.

 

Maria Galland 22J Primer Protection Cellulaire SPF20

De Maria Galland 22J Primer Protection Cellulaire SPF20 is een dagcrème, zonbescherming en primer in één. Het bevat SPF 20, vitamine C en anti-aging peptiden, waardoor de huid beschermd is tegen vroegtijdige huidveroudering.

 

Medex Sun Sensitive Skin

Met SPF 20 beschermt de Medex Sun Sensitive Skin goed tegen de zon. De crème bevat effectieve UV-filters die de huid beschermen tegen UVA en UVB stralen en daardoor vroegtijdige huidveroudering tegengaan. 

 

Comfort Zone Sun Soul Milk Spray SPF20

De Comfort Zone Sun Soul Milk Spray SPF20 beschermt het lichaam tegen zonnestralen en het gaat huidveroudering tegen. De crème is tot 40 minuten waterbestendig.

 

Obagi Medical Soothing Complex Calming Lotion SPF25

De Obagi Medical Calming Lotion SPF25 zorgt voor een optimale bescherming tegen UVA en UVB stralen. Het hydrateert de huid, vervaagt lichte imperfecties en vermindert de vorming van onzuiverheden.

 

Mary Cohr SPF20 Lait Anti-Age Corps

De Mary Cohr SPF20 Lait Anti-Age Corps beschermt de huid tegen verbranding en tevens tegen de schadelijke effecten van UV-licht. Het is een lichtgewicht bodymilk die smelt op de huid en makkelijk aan te brengen is.

 

 

Zonnebrand factor 20 kopen?

Factor 20 zonnebrand is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Bestel online voor 21:00 uur en je hebt je producten de volgende dag in huis.

Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.