Zonnebrandcreme SPF 20

Ik bescherm je huid tegen schadelijke UVA en UVB stralen. Je huid zal minder snel verbranden en het zal huidveroudering en pigmentvlekken voorkomen. Je krijgt als resultaat een stralende en gezonde huid, een goede reden om te beginnen met het gebruik van een zonnebrand, toch?

Sun Sensitive Skin
€27,00
Sun Sensitive Skin
€35,00
Sun Soul Milk Spray SPF20
€31,50
Sun Milk SPF 20
€20,00
Sunmilk Factor 20
€29,90
SPF20 Lait Anti-Age Corps
€42,90

Wat betekent SPF 20?

Als je normaal na 10 minuten zou verbranden, zou je met SPF 20 zonnebrand pas na 20 x 10 = 200 minuten verbranden. Wel is het belangrijk dat je je dan om de 2 uur insmeert. Ook als je een waterproof zonnebrandcreme gebruikt, is het van belang om jezelf opnieuw in te smeren na het zwemmen.

Factor 20 geeft de beschermingsfactor aan die de huid beschermd tegen de schadelijke UVA en UVB stralen. Een factor wordt ook wel SPF genoemd, Sun Protection Factor. De SPF geeft aan hoelang je huid beschermd is voordat je verbrand, het ligt er wel aan welke zonkracht op dat moment geldt en ook heeft het met je huidtype te maken.

Wil je meer weten? Lees dan onze blog Waarom is het gebruik van een zonnebrandcrème zo belangrijk?

 

 

Welke soorten zonnebrand SPF 20 zijn er?

We hebben verschillende soorten zonnebrand SPF 20 én SPF 25 in ons assortiment. Ook hebben we zonnebrand zonder plastic en natuurlijke zonnebrand verkrijgbaar met factor 20 en factor 25. De SPF 20 zonnebrandcrèmes bevatten effectieve UV-filters die de huid beschermen tegen UVA en UVB stralen en tegen vroegtijdige huidveroudering. 

 

Medex Sun Sensitive Skin

Met SPF 20 beschermt de Medex Sun Sensitive Skin goed tegen de zon. De crème bevat effectieve UV-filters die de huid beschermen tegen UVA en UVB stralen en daardoor vroegtijdige huidveroudering tegengaan. 

 

Comfort Zone Sun Soul Milk Spray SPF20

De Comfort Zone Sun Soul Milk Spray SPF20 beschermt het lichaam tegen zonnestralen en het gaat huidveroudering tegen. De crème is tot 40 minuten waterbestendig.

 

Obagi Medical Soothing Complex Calming Lotion SPF25

De Obagi Medical Calming Lotion SPF25 zorgt voor een optimale bescherming tegen UVA en UVB stralen. Het hydrateert de huid, vervaagt lichte imperfecties en vermindert de vorming van onzuiverheden.

 

Mary Cohr SPF20 Lait Anti-Age Corps

De Mary Cohr SPF20 Lait Anti-Age Corps beschermt de huid tegen verbranding en tevens tegen de schadelijke effecten van UV-licht. Het is een lichtgewicht bodymilk die smelt op de huid en makkelijk aan te brengen is.

 

Zonnebrand SPF 20 kopen?

SPF 20 zonnebrand is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Bestel online voor 21:00 uur en je hebt je producten de volgende dag in huis.

Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.