Top 10 zonnebrand

Een goede zonnebrand beschermt jouw huid tegen schadelijke UVA en UVB stralen. Het voorkomt dat je huid verbrand en het voorkomt vroegtijdige huidveroudering. 

4
Sun Soul Cream SPF50
€35,00
5
Sunscreen Mist Spray SPF 30
€16,19
6
-10%
Invisible Physical Defense SPF 30
€54,00
€48,60
7
Sun Stick Pacha Mama SPF50+
SeventyOne Percent
€16,95
8
Beautipharm Sun Milk SPF 30
€30,60
9
Dry Sun Oil SPF30
SeventyOne Percent
€29,95

Welke zonnebrand is het beste?

Er zijn enorm veel soorten zonnebrand. Zonnebrandcrèmes, zonnebrand spray, zonnebrand stick, verschillende factors, zonder plastic en zo zijn er nog wel een aantal, maar wat is nou de beste zonnebrand?

Uiteraard is dit afhankelijk van jouw huidtype en huidskleur. Als jij een hele lichte huidskleur hebt en een gevoelige huid, dan heb je een hogere factor nodig, bijvoorbeeld Factor 30 of Factor 50. Heb je een wat donkere huid van nature en verbrand je niet zo snel, dan is een beschermingsfactor 15 of 20 voldoende.

Daarnaast is het maar net wat jij zelf fijner vindt, een spray, een crème of een stick. Daarom vind je in onze top 10 ook een gevarieerd aanbod aan de beste zonnebrand producten.

 

 

Zonnebrand voor het gezicht

Wist je dat een goede zonnebrandcreme voor het gezicht het beste anti-aging middel is om huidveroudering tegen te gaan? De UV-straling beschadigt de huidcellen en hun processen, waardoor collageen afgebroken wordt en rimpels en lijntjes ontstaan. Ook pigmentvlekken worden door UV-straling veroorzaakt.

Het is daarom ook heel belangrijk om altijd SPF te dragen in je huidverzorging, ook tijdens de winter en ook als het bewolkt is. In onze Top 10 komt als beste zonnebrand gezicht de Brush on Block Translucent Mineral Sunscreen SPF 30 naar voren. Dit is een zonnebrand poeder die onder én over make-up aangebracht kan worden

 

 

Top 10 zonnebrand kopen?

Producten uit onze Top 10 Zonnebrand zijn eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Bestel online voor 21:00 uur en je hebt je producten de volgende dag in huis.

Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.