Waterproof zonnebrandcreme

Ik zorg ervoor dat je langer beschermt bent tegen UV-stralen tijdens het zwemmen. Zo kun je veilig plezier hebben in het water. 

SPF 50 Sunscreen Lotion
€34,95
Family SPF30
Ultrasun
€33,00
Eco Sun Shield - Invisible SPF50+
€24,95
Sun Soul Face Cream SPF30
€31,50
Sun Soul Cream SPF50
€35,00
Sun Stick - Original SPF50+
SeventyOne Percent
€16,95
Sun Stick Pacha Mama SPF50+
SeventyOne Percent
€16,95
Sunscreen Mist Spray SPF 30
€16,19
Protection 50 Sport - SPF 50
€40,50
Sun Soul Face Cream SPF50+
€40,00
SPF 30 Sunscreen Lotion
€28,95
Sun Soul Cream SPF30
€35,00
High Protection
€28,60
Sun Stick Blue Lagoon
SeventyOne Percent
€16,95
-30%
Sun Protect Face SPF 50
€19,80
€13,86
Pagina 1 van 2

Wat is een waterproof zonnebrand?

Een waterproof zonnebrand zorgt ervoor dat je ook tijdens het zwemmen wordt beschermt tegen de zon. Uiteraard neemt de werking van de zonnebrand alsnog af tijdens het zwemmen, en dus is het van belang om altijd om de twee uur te smeren, ook als de zonnebrand waterproof is.

Wil je meer weten over waarom een zonnebrand zo belangrijk is? Lees dan onze blog Waarom is het gebruik van een zonnebrandcrème zo belangrijk?

 

 

Welke soorten waterproof zonnebrand zijn er?

Er zijn talloze soorten waterproof zonnebrand. Zo zit er verschil in substantie, bijvoorbeeld een zonnebrandcrème, een zonnebrand poeder of een zonnebrand stick. Maar ook zit er verschil in de SPF. Zo is er zonnebrand factor 15, factor 20, factor 30 of factor 50

Daarnaast kun je kiezen voor een waterproof natuurlijke zonnebrand, deze bevat een natuurlijk UV-filter en is dus niet chemisch. Naast dat het 100% veilig is, is het ook nog eens goed voor het milieu.

Ook een waterproof zonnebrand zonder plastic wordt steeds populairder. Microplastics kunnen schade aanbrengen aan het milieu, maar ook aan je gezondheid. 

De beste waterproof zonnebrand hebben we hieronder uitgelicht:

 

Brush on Block Translucent Mineral Sunscreen SPF 30

Dit is een zonnebrand poeder met factor 30. Het is hét alternatief voor normale, plakkende, witte resten achterlatende zonnebrandcrèmes. Het kan zowel over als onder de make-up worden aangebracht. 

 

Salt & Stone SPF 50 Tinted Sunscreen Stick

Deze zonnebrand stick bestaat uit 100% organische ingrediënten die de huid beschermen tegen UVA- en UVB straling. Het hydrateert en voedt de huid diep.

 

Neoderma Blue Blood Face Tinted Sunscreen SPF30 Natural

Deze lichte, hydraterende en matterende zonnebrandcrème voor het gezicht voorziet de huid van zuurstof en verjongt de huid. De zonnebrand bevat een natural teint en beschermt de huid met factor 30.

 

SeventyOne Percent Eco Sun Shield - Invisible SPF50+

Deze zonnebrand waterproof biedt een hoge bescherming met SPF50+, tegen UVA- en UVB straling. De waterproof zonnebrand is volledig onzichtbaar na het smeren en laat dus geen vlekken of witte strepen achter.

 

 

Wat betekent waterproof of water resistent?

Een water resistent zonnebrand bevat ingrediënten waardoor de zonnebrand minder aangetast wordt door water, waardoor het je huid langer beschermt tegen de zon. Maar ook als het een waterproof of water resistent zonnebrand is neemt de UV-bescherming af tijdens het zwemmen. Toch is het wel beter om een water resistent zonnebrand te gebruiken, omdat het altijd langer beschermt dan een zonnebrand die niet water resistent is. 

Een waterproof zonnebrand is een ideale zonnebrand voor sporters, tijdens het zweten. En ook is een waterproof zonnebrand ideaal voor op wintersport.

 

 

Welke waterproof zonnebrand past bij mij?

Het is per persoon verschillend welke zonverzorging het beste bij jou past. Of je liever een zonnebrandcrème hebt, een zonnebrand spray of een zonnebrand poeder.

Dan kun je nog kiezen tussen de verschillende factors. Heb je een huid die snel verbrand? Kies dan een hogere SPF zoals factor 30 of factor 50. Als je huid wat minder snel verbrand kun je ook kiezen voor een wat lagere SPF zoals factor 10 of factor 20.

En als laatste kun je nog kiezen of je een natuurlijke zonnebrand of een zonnebrand zonder plastic wilt. Gebruik ook altijd na het zonnen een natuurlijke aftersun, om de huid weer te herstellen.

 

 

Waterproof zonnebrand kopen?

De beste waterproof zonnebrand is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.