Zonnebrand poeder

Ik ben een zeer bruikbaar en effectief product. Ik ben geschikt voor het hele gezin, ook voor de mannen en kinderen onder ons. Ook ben ik nog eens makkelijk mee te nemen. 

Wat is een zonnepoeder

Een zonnepoeder is een zonnebrand in poedervorm. Het is hét alternatief voor een normale, plakkende zonnebrandcreme en kan onder en over make-up aangebracht worden. De zonnebrandpoeder is in verschillende kleuren verkrijgbaar, maar ook in transparant, waardoor het ook zeer geschikt is voor mannen en kinderen. 

Het is simpelweg een zonverzorging in poedervorm met SPF die door het gehele gezin gebruikt kan worden. Poeder zonnebrand wordt ook om de twee uur aangebracht net als een normale zonnebrandcreme. Een bijkomend voordeel is dat zonnepoeder ook nog eens gemakkelijk mee te nemen is.

 

Welke soorten zonnebrand poeder zijn er?

Er zijn verschillende soorten zonnebrand poeders. Een natuurlijke zonnebrand poeder of een minerale zonnebrand poeder, in verschillende kleuren. Ook zijn de poeders in verschillende hoogtes SPF verkrijgbaar, zoals SPF 26, SPF 30 of SPF 50. We hebben de beste zonnebrand poeders op een rijtje gezet:

 

Brush on Block Translucent Mineral Sunscreen SPF 30

De Brush on Block Translucent Mineral Sunscreen SPF 30 is een zonnebrand poeder voor je gezicht die de huid een comfortabel gevoel geeft. Het is niet vet en laat geen witte resten achter. De poeder is ook verkrijgbaar in een gekleurde tint en er is ook een refill verkrijgbaar, waardoor je het product zelf maar eenmalig hoeft aan te schaffen.

 

Malu Wilz High Protection Sun Powder Foundation SPF50 | Nr. 60

De Malu Wilz High Protection Sun Powder Foundation SPF50 | Nr. 60 is een matterende poeder in combinatie met een hoge beschermingsfactor SPF50. Het biedt de huid bescherming tegen UVA- en UVB-straling, waardoor de huid wordt beschermd tegen huidveroudering en celbeschadiging. De huid krijgt weer een frisse teint.

 

Coverderm Vanish Compact Powder SPF50+

De Coverderm Vanish Compact Powder SPF50+ is een fixerende zonnebrand in poedervorm en verkrijgbaar in 6 tinten. De poeder is waterproof en bevat een SPF 50 waardoor de huid goed beschermd is tegen UVA- en UVB-straling.

 

Susan Posnick ColorFlo Loose SPF 26 - M9 Caramel

De Susan Posnick ColorFlo Loose SPF 26 - M9 Caramel maakt gebruik van de minerale ingrediënten zinkoxide en titaniumdioxide. Deze minerale zonnebrand poeder geeft een krachtige en natuurlijke bescherming tegen de zon met SPF 26. Het is water- en zweetbestendig en ook in de kleur Susan Posnick Light Neutral verkrijgbaar.

 

 

Is zonnebrand poeder geschikt als zonbescherming voor je haar?

Je kunt een poeder zonnebrand gebruiken als zonbescherming voor je hoofdhuid. Het is een ideale zonbescherming voor je haar en hoofdhuid als je een dunne of dunner wordende haargrens hebt. Je brengt het op je scheiding of andere dunne plekken aan, zodat de hoofdhuid niet verbrand.
Daarnaast is het de perfecte zonnebrand voor een kaal hoofd, doordat de zonnebrand poeder meteen de huid matteert krijg je geen glanzende hoofdhuid wanneer je het aanbrengt.

 

 

Welke zonnebrand poeder past bij mij?

Voor de juiste keuze zonnebrand poeder, is het handig om een keuze te maken welke SPF je nodig hebt en welke kleur je kiest. De transparante poeders passen bij alle huidskleuren. Wil je een tintje? Ga dan voor de kleur die het meest op jouw eigen huidskleur lijkt, om te voorkomen dat het onnatuurlijk lijkt. Uiteraard kun je in de zomer gerust een tintje donkerder nemen om jou huid meteen een gebruind uiterlijk te geven.

Er zijn verschillende SPF factoren, de poeders van Susan Posnick bevatten SPF 26, de Brush on Block bevat SPF 30 en de poeders van Malu Wilz en Coverderm bevatten SPF 50 of SPF 50+.

 

Zonnebrand poeder kopen?

Zonnebrandpoeder is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Bestel online voor 21:00 uur en je hebt je producten de volgende dag in huis.

Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.