Zonnebrand spray

Ik ben makkelijk en prettig in gebruik. Door mijn verstuiver kan ik gelijkmatig over je huid worden verdeeld en zorg ik zo voor een optimale bescherming. 

Face & Scalp SPF50
€21,50
Sports Spray SPF50
€35,50
Sunscreen Mist Spray SPF 30
€16,19
Dry Sun Oil SPF30
SeventyOne Percent
€29,95
-10%
Sun Soul Milk Spray SPF30
€31,50
€28,35
Sun Spray SPF 30
€24,00
-10%
Sun Soul Milk Spray SPF20
€31,50
€28,35
-29%
SPF30 Brume Anti-Age Corps
€45,10
€32,20

Wat is een zonnebrand spray?

Een zonnebrand spray is een zonverzorging en heeft een verstuiver die zorgt dat de zonnebrand makkelijk aangebracht kan worden, en dat het product gelijkmatig over de huid wordt verdeeld. Het is een ideale verpakking voor een optimale en eenvoudige bescherming. 

Een zonnespray gezicht en lichaam wordt net zoals een gewone zonnebrandcrème om de twee uur aangebracht, ongeacht welke SPF je in je zonnebrand spray hebt.

Lees meer over SPF in onze blog SPF alle ins & outs.

 

 

Welke soorten zonnebrand spray zijn er?

Er zijn verschillende soorten zonnebrand sprays. De sprays zijn er in verschillende hoogtes SPF te krijgen, zoals SPF 15, SPF 20, SPF 30 en SPF 50. We hebben de beste zonnebrand spray gezicht en zonnebrand spray lichaam voor je op een rijtje gezet:

 

Bondi Sands Protect & Tan SPF 15

Deze spray zonnebrand biedt bescherming tegen UVA en UVB stralen en het bevat een zelfbruiner. Het heeft een zomerse geur en zorgt voor een zachte huid met een bronzen gloed.

 

Decleor Aloë Vera Sun Bi-phase Oil SPF 30

Deze zonnespray gezicht en lichaam is speciaal voor het lichaam. De SPF spray gezicht zonnebrand bevat factor 30 en het beschermd daarmee de huid optimaal. 

 

Youth Lab Body Guard - SPF 30

Deze snel absorberende zonnebrand spray beschermt de huid tegen UVA en UVB stralen. De SPF spray gezicht zonnebrand is water resistant en is geschikt voor alle huidtypes.

 

Bondi Sands Sunscreen Lotion Coconut Beach Scent SPF 50+

Deze waterproof zonnebrand heeft een fijne textuur zonder een olieachtig gevoel. De zonnebrand spray factor 50 is koraalvriendelijk en zorgt voor een soepele en beschermde huid met de zomerse geur van kokos.

 

 

Wat is beter een zonnebrandcreme of spray?

In principe is er niet een beter dan de ander, het ligt er alleen wel aan of je het op de juiste manier gebruikt. Wanneer je een zonnebrand spuitbus gebruikt is er kans dat je het niet voldoende dik aanbrengt, terwijl die kans bij een zonnebrandcrème minder is. Daarnaast kan je bij het aanbrengen van een spray zonnebrand iets van het product inademen, al is dit minimaal. Daarentegen is een zonnebrand spray in gebruik makkelijker en prettiger.

Wat wel van belang is dat je kiest voor een natuurlijke zonnebrand en als je gaat zwemmen een waterproof zonnebrand. En wist je dat er naast de zonnespray ook zonnebrand zonder plastic en zelfs zonnebrand poeder bestaat. Zonnebrand poeder is een fijn alternatief voor zonnebrand spray gezicht.

 

 

Zonnebrand spray kopen?

Zonnebrand spray is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Bestel online voor 21:00 uur en je hebt je producten de volgende dag in huis.

Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.