Zonnebrand stick

Ik bied bescherming tegen UV-straling. En houd de schadelijke stralen tegen waardoor de huid ook beter beschermd is tegen huidveroudering en pigmentvlekken. 

Sun Stick Pacha Mama SPF50+
SeventyOne Percent
€16,95
Sun Stick Sunset SPF50+
SeventyOne Percent
€16,95
Sun Stick Blue Lagoon
SeventyOne Percent
€16,95

Wat is een zonnebrand stick?

Een zonverzorging die de huid beschermt in de vorm van een stick. Een zonnestick is ideaal om mee te nemen en het lekt en knoeit niet. Een zonnebrand stick is vooral bedoeld voor op het gezicht, het is makkelijk en snel aan te brengen op de jukbeenderen, je neus en voorhoofd.

Een zonnebrand stick beschermt de huid tegen schadelijke UVA en UVB straling. Deze stralen dringen diep in de huid wat zorgt voor verbranding, rimpels en pigmentvlekken. Extra reden dus om een goede zonbescherming te gebruiken.

 

 

Welke soorten zonnebrand stick zijn er?

Bij ons zul je de zonnebrand stick gezicht vinden van SeventyOne Percent en van Salt & Stone. Deze waterproof zonnebrand beschermt de huid tegen verbranden en het verzorgt de huid.

 

Salt & Stone SPF 50 Tinted Sunscreen Stick

Deze natuurlijke zonnebrand beschermt de huid tegen UVA en UVB straling. Het hydrateert en voedt de huid diep. De zonnebrand stick is waterbestendig en biedt een langdurige bescherming.

 

SeventyOne Percent Sun Stick Sunset SPF50+

Deze zonnebrand stick gezicht biedt een optimale bescherming tegen UVA en UVB straling. De waterproof zonnebrandcreme hydrateert, herstelt en verzacht de huid. 

 

SeventyOne Percent Sun Stick Pacha Mama SPF50+

Deze zonnestick met SPF 50 biedt optimale bescherming tegen UVA en UVB straling. Het is 100% waterbestendig en hydrateert, verzacht en herstelt de huid. Het is makkelijk en snel aan te brengen op het gezicht.

 

Salt & Stone SPF 30 Sunscreen Stick

Deze zonnestick gezicht biedt een breedspectrumbescherming. Het glijdt moeiteloos over de huid en laat geen witte resten achter. De zonnestick is 100% natuurlijk en organisch en bevat SPF 30.

 

 

Is een zonnebrand stick geschikt voor surfen?

Ja, een zonnebrand stick is zeker geschikt voor het surfen. Surfers vangen veel zon, daarom is het extra belangrijk om een goede zonbescherming te dragen. De zonnebrand sticks van Salt & Stone en SeventyOne Percent bieden een breedspectrumbescherming en zijn ideaal voor op het gezicht.

Voor het lichaam raden we een zonnebrandcreme of een zonnebrand spray aan, omdat je daarmee makkelijker op plekken komt waar je niet zo goed bij kunt.

 

 

Zonnebrand stick kopen?

Een zonnebrand stick is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Bestel online voor 21:00 uur en je hebt je producten de volgende dag in huis.

Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.