Aftersun voor het gezicht

Sun Soul Face & Body Aftersun
€32,50
After Sun 200ml
€12,99
Pre & After Sun
€27,40
Sun Repair Cream Mask
€28,15
Sun Soul Aloe Gel
Comfort Zone
€28,25
Feel Good Moisturizer
SeventyOne Percent
€16,95
After Sun Repair Mask
€26,50
After Sun
€40,50
Aloë Vera Excellent Gel
€29,50
After Sun Lotion
€20,00
After Sun
Webecos
€21,40
980 Lait Regenerant Apres-Soleil
€45,00

Wat is aftersun voor het gezicht?

Niet alleen kun je een after sun goed gebruiken in het buitenland, de zomers in ons eigen land worden ieder jaar ook steeds warmer. Het product gebruik je als je terugkomt van een dag op het strand met een jeukende, warme en pijnlijke huid. Door het product in de avond aan te brengen op je huid, koelt en kalmeert je huid tijdens je slaap. Hierdoor voorkom je dat je aan je huid gaat krabben en het product zorgt voor onmiddellijke pijnverlichting. Kies er daarom ook eerder voor om een after sun aan te brengen, in plaats van de huid te koelen met een koude douche.

Waarom gebruik je aftersun?

Bescherming tegen de zon is nog nooit zo belangrijk voor ons geweest. Het is natuurlijk van essentieel belang om voldoende zonnebrandcrème aan te brengen voordat je jezelf blootstelt aan de zon, maar ook de verzorging na een dagje zonnen is minstens zo belangrijk. Zelfs als je goed op je huid let voordat je gaat zonnen, is het aanbrengen van een after sun nog steeds aan te raden. Je zorgt ervoor dat je je huid dehydrateert en je voorkomt dat je huid gaat schilferen.

Het product staat er vooral bekend om dat pijnlijke zonnebrand kan worden verlicht, maar het zorgt er ook voor dat je die ene gewilde zonovergoten gloed langer blijft behouden. De sleutel tot een langere bruine kleur is immers om je huid iedere dag te blijven hydrateren. Door jezelf van top tot teen in te smeren met een after sun, blijf je huid zacht en soepel.

Wat voor soorten aftersun zijn er?

Je herstelt de natuurlijke vochtbalans van je huid. Kies je voor een Aloë Vera gel, dan zorgen de aloë vera-extracten ervoor dat je huid wordt gehydrateert en dat deze merkbaar zachter en gladder aanvoelt. Aloë Vera staat bekend als de ‘brandwondenplant’, omdat het een beschermende laag vormt over de verbrande en peelinghuid en deze zachtjes verzacht en hydrateert. Vandaag de dag kies je uit zowel een after sun lotion als een after sun gel. Beide producten doen wat ze beloven; je huid koelen en intensief hydrateren.

Het is van groot belang om rekening te blijven houden met het aanbrengen van zonnebrandcrème als je een dag in de zon zit. Combineer je dit met het aanbrengen van een after sun lotion of een after sun gel in de avond, dan kun je niet alleen je huid te kalmeren en hydrateren, maar ook om je zomerse kleur behouden.