Doctor Eckstein

Doctor Eckstein producten voor de verzorging van jouw huid. De producten van Doctor Eckstein helpen jouw huid in een optimale conditie te houden en helpen de conditie van jouw huid te verbeteren.

Azulen Paste
Doctor Eckstein
€23,75
Collagen Supreme
Doctor Eckstein
€48,45
Collagen Balsam
Doctor Eckstein
€38,25
Vitamin Supreme
Doctor Eckstein
€31,25
Lavolind
Doctor Eckstein
€23,95
Azulen Supreme
Doctor Eckstein
€31,85
Azulen Balsam
Doctor Eckstein
€26,40
Azulen Reinigingsolie
Doctor Eckstein
€23,25
Sun Shield SPF 50
Doctor Eckstein
€31,95
Beautipharm Self Bronzer
€20,40
Azulen Milcheiweiss
Doctor Eckstein
€28,75
Azulen Lotion
Doctor Eckstein
€18,55
Regeneration Supreme
Doctor Eckstein
€41,10
Collagen Packung
Doctor Eckstein
€28,15
Carotin Feuchtigkeits Balsam
€27,95
Augen Pflegebalsam
Doctor Eckstein
€20,95
Reinigingsmelk
Doctor Eckstein
€24,95
Hyaluron Complex
Doctor Eckstein
€48,50
Krauter Balsam
Doctor Eckstein
€28,85
Kräuter Supreme
Doctor Eckstein
€30,20
Azulene Clear Balance Powder
€28,81
Collagen Complex
Doctor Eckstein
€73,75
Repair Supreme
Doctor Eckstein
€79,65
Pagina 1 van 4

Hoe is Doctor Eckstein ontstaan?

In 1949 werd het huidverzorgingsmerk opgericht door het Duitse echtpaar Eckstein, vanuit de visie om biologische en natuurlijke wetenschap te gaan combineren met de farmaceutische achtergrond van dit echtpaar. Om zo cosmetische producten met natuurlijke ingrediënten te kunnen ontwikkelen en produceren. Met deze instelling is het bedrijf tot aan de dag van vandaag in staat 'het beste uit de natuur' te gebruiken in de verzorgingsproducten voor jouw huid.

Onze huid staat centraal in de ontwikkeling van de producten van Dr. Eckstein, het is altijd de insteek geweest om natuurlijke processen van de huid als herstelvermogen en beschermende eigenschappen te waarborgen of te stimuleren met natuurlijke ingrediënten. Daarom worden er in de producten van Dr. Eckstein geen minerale oliën en kleurstoffen gebruikt. Ook zijn alle producten van dit hoogwaardige merk geheel proefdiervrij.

 

Wat voor producten zijn er van Doctor Eckstein?

Dr. Eckstein biedt producten voor gezichtsverzorging, maar ook lichaamsverzorging, zoals body oil en zonverzorging.

De producten van Doctor Eckstein zijn afgestemd op de behoeftes van de gezichtshuid. Ze beschermen de huid gedurende de dag, verzorgen deze 's nachts en voorzien de huid in haar speciale behoeftes. Voor een langdurige schoonheid en gezondheid van de huid!

Overdag staat de huid bloot aan uiteenlopende invloeden. De huid heeft dan speciale behoefte aan bescherming en verzorging. De dagcrèmes van Dr. Eckstein geven de huid alles wat de huid nodig heeft en hebben een positieve uitwerking op bijvoorbeeld een droge huid. Dr Eckstein dagcreme is er voor alle huidtypen zoals een vettige huid, een normale huid, een gecombineerde huid en zelfs een rode en gevoelige huid. Alle dagcrèmes, hebben een heerlijke subtiele geur welke niet overheerst en niet voor irritaties kunnen zorgen.

Naast een dagcreme is het gebruik van een Dr. Eckstein Nachtcreme aan te raden. Een nachtcreme is een intensief voedende creme die de huid in de nacht de hoognodige voedingsstoffen geeft en er voor zorgt dat de huid hersteld en gehydrateerd aanvoelt de volgende dag.

In plaats van een aparte dag- en nachtcreme zijn er ook een Dr. Eckstein gezichtcremes, de zogeheten 24hr's cremes, dit cremes die zowel als dagcreme en als nachtcreme gebruikt kunnen worden. Deze cremes zijn voller dan de gewone dagcremes en zijn daarmee geschikt voor de behoeftige huidtypen.

Ter aanvulling op de dag- en nachverzorging kan er gebruikt gemaakt worden van één van de Dr. Eckstein concentraten. De concentraten zijn producten die zich onderscheiden door hun hoge dosis aan werkstoffen om zo de huid een boost te geven. Een concentrate is tevens te gebruiken als kuur maar kan ook dagelijks als serum gebruikt worden voor de dag- en nachtverzorging.

Delen van je gezichtshuid zoals het gebied rondom je ogen eisen een speciale verzorging. Dr. Eckstein oogverzorging is verzorgend en beschermend. Ook hebben de oogverzorgingsproducten een kalmerende werking en zijn ze vochtinbrengend. De oogverzorging kan zowel in de ochtend als avond voor de dag- of nachtverzorging aangebracht worden.

Voor het behoud van een gezonde huid is het reinigen essentieel, hiervoor is er een Dr. Eckstein Lotion en een Dr. Eckstein Reiniging. Gebruik zowel s'ochtends als s'avonds een reinigingsproduct om de huid te reinigen van make-up en vuildeeltjes. Vervolgens kan er een lotion gebruikt worden, dit om de huid te hydrateren en tevens de laatste vuil deeltjes te verwijderen.

Tot slot kan er als wekelijkse oppepper voor de huid een Dr. Eckstein Masker gebruikt worden. Een masker heeft een hoge concentratie aan werkstoffen en de eigenschappen om deze werkstoffen tot diep in de huid door te laten dringen. Maskers helpen je huid snel te herstellen en geven een 'boost' aan de verbetering van de huidconditie. 

 


Wat zijn de bestsellers van Dr. Eckstein?

Naast dagcrèmes en oogverzorging kent het assortiment van Doctor Eckstein een immense verscheidenheid aan verschillende verzorgingsproducten Zo vind je in het assortiment onder andere nachtcrèmes. 24hr crèmes, concentraten, lotions, reinigingsproducten en maskers. Al deze hoogwaardige verzorgingsproducten van Doctor Eckstein zijn speciaal ontwikkeld voor de individuele huidcondities en huidtypen. Als gevolg van de grote diversiteit wordt persoonlijke voorkeur voor bijvoorbeeld een bepaalde geur of samenstelling mogelijk. Enkele bestsellers uit het Eckstein assortiment zijn:

Dr. Eckstein Azulen Paste is een kalmerende, evenwichtsherstellende pasta voor plaatselijke behandeling van onzuiverheden en puistjes. Het gebruik ervan helpt de huid onzuiverheden en puistjes snel te laten verminderen.

Dr. Eckstein Azulen Supreme is een milde en weldadige dag- en nachtverzorging voor de droge, tere huid.

De Dr. Eckstein Vitamin Supreme is een 24 uurs verzorging speciaal voor de normale tot droge huid. Deze crème voedt de huid, maakt de huid elastisch, geeft de huid meer spankracht en beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf.

Dr. Eckstein Carotin Feughtikeitscreme is een frisse en vochtherstellende creme,  deze houdt de huid soepel, herstelt het natuurlijke evenwicht en brengt de vochthuishouding in balans.

Dr. Eckstein Collagen Supreme stimuleert en versterkt de vochtarme en veeleisende huid.
Deze crème herstelt de vochtbalans van de huid en verhoogt de elasticiteit van de huid. 

Dr. Eckstein Collagen Balsam is een stimulerende en de voedende dagcrème voor de vochtarme huid. het voorziet de huid van vocht, verbetert de elasticiteit, verbetert de spankracht en voorkomt vroegtijdige huidveroudering.

 

Dr. Eckstein producten kopen?  

Gezichtsverzorging van Doctor Eckstein vind je in de webwinkel van Care For Skin. Care For Skin heeft een groot assortiment met producten voor alles wat met uiterlijke verzorging te maken heeft. De producten van Doctor Eckstein mogen natuurlijk niet missen in dit assortiment en zijn geselecteerd op de verschillende huidtypes voor een optimale verzorging van jouw gezicht. Heb je vragen over de producten of wil je graag telefonisch advies, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij staan op elke werkdag voor je klaar tussen 08:30 en 17:00 uur. 085 060 7005