Doctor Eckstein

Doctor Eckstein producten voor de verzorging van jouw huid. De producten van Doctor Eckstein helpen jouw huid in een optimale conditie te houden en helpen de conditie van jouw huid te verbeteren.

Sun Shield SPF 50
Doctor Eckstein
€31,95
Azulen Paste
Doctor Eckstein
€23,75
Bestseller
Collagen Supreme
Doctor Eckstein
€48,45
Azulen Milcheiweiss
Doctor Eckstein
€28,75
Azulen Supreme
Doctor Eckstein
€31,85
Vitamin Supreme
Doctor Eckstein
€31,25
Collagen Balsam
Doctor Eckstein
€38,25
Azulen Reinigingsolie
Doctor Eckstein
€23,25
Carotin Feuchtigkeits Balsam
€27,95
Azulen Balsam
Doctor Eckstein
€26,40
Hyaluron Complex
Doctor Eckstein
€48,50
Lavolind
Doctor Eckstein
€23,95
Azulen Lotion
Doctor Eckstein
€18,55
Blutenfeughtigkeit Balsam
€25,40
Regeneration Supreme
Doctor Eckstein
€41,10
Azulen Paste - Getint
Doctor Eckstein
€26,95
Kamillen Azulen Packung
€18,50
Augen Pflegebalsam
Doctor Eckstein
€20,95
Kräuter Supreme
Doctor Eckstein
€30,20
Tages Feughtigkeits Balsam - Getint
€24,40
Calendula Creme
Doctor Eckstein
€25,95
Biocor Supreme
Doctor Eckstein
€57,45
Sensitive Supreme
Doctor Eckstein
€43,90
Pagina 1 van 3

Wat is de oorsprong van Doctor Eckstein?

In 1949 werd het huidverzorgingsmerk opgericht door het Duitse echtpaar Eckstein, vanuit de visie om biologische en natuurlijke wetenschap te gaan combineren met de farmaceutische achtergrond van dit echtpaar. Om zo cosmetische producten met natuurlijke ingrediënten te kunnen ontwikkelen en produceren. Met deze instelling is het bedrijf tot op de dag van vandaag in staat 'het beste uit de natuur' te gebruiken in de producten voor jouw huidverzorging

Onze huid staat centraal in de ontwikkeling van de producten van Doctor Eckstein, het is altijd de insteek geweest om natuurlijke processen van de huid als herstelvermogen en beschermende eigenschappen te waarborgen of te stimuleren met natuurlijke ingrediënten. Daarom worden er in de producten van Dr. Eckstein geen minerale oliën en kleurstoffen gebruikt. Ook zijn alle producten van dit hoogwaardige merk geheel dierproefvrij.

Wat is Doctor Eckstein gezichtsverzorging?

De gezichtsverzorging van Doctor Eckstein is afgestemd op de behoeftes van de gezichtshuid. Het beschermt de huid gedurende de dag, verzorgt deze 's nachts en voorziet de huid in haar speciale behoeftes. Voor een langdurige schoonheid en gezondheid van de huid!

 

De verschillende producten van Doctor Eckstein

Dr. Eckstein biedt een compleet assortiment aan huidverzorging, van dagcreme, nachtcreme tot cleansers, serums en maskers. Voor elk huidtype en elke leeftijd is er een passend Dr. Eckstein product verkrijgbaar.

Dr. Eckstein cleanser

Voor het behoud van een gezonde huid is het reinigen essentieel, hiervoor is er een Dr. Eckstein cleanser. Gebruik zowel s'ochtends als s'avonds een reinigingsproduct om de huid te reinigen van make-up en vuildeeltjes.

Dr. Eckstein gezichtstoner

Vervolgens kan er een gezichtstoner gebruikt worden, dit om de huid te hydrateren en tevens de laatste vuil deeltjes te verwijderen.

Dr. Eckstein oogverzorging

Delen van je gezichtshuid zoals het gebied rondom je ogen eisen een speciale verzorging. Dr. Eckstein oogverzorging is verzorgend en beschermend. Ook hebben de oogverzorgingsproducten een kalmerende werking en zijn ze vochtinbrengend. De oogverzorging kan zowel in de ochtend als avond voor de dag- of nachtverzorging aangebracht worden.

Dr. Eckstein dagcrème

Overdag staat de huid bloot aan uiteenlopende invloeden. De huid heeft dan speciale behoefte aan bescherming en verzorging. De dagcreme van Dr. Eckstein geeft de huid alles wat nodig is en heeft een positieve werking op bijvoorbeeld een droge huid. Dr Eckstein dagcrème is er voor alle huidtypen zoals een vettige huid, een normale huid, een gecombineerde huid en zelfs een rode en gevoelige huid. Alle dagcrèmes, hebben een heerlijke subtiele geur welke niet overheerst en niet voor irritaties kunnen zorgen.

Dr. Eckstein nachtcrème

Naast een dagcrème is het gebruik van een Doctor Eckstein nachtcrème aan te raden. Een nachtcrème is een intensief voedende creme die de huid in de nacht de hoognodige voedingsstoffen geeft en er voor zorgt dat de huid hersteld en gehydrateerd aanvoelt de volgende dag.

Dr. Eckstein gezichtscrème

In plaats van een aparte dag- en nachtcreme zijn er ook Dr. Eckstein gezichtcremes, de zogeheten 24hr's cremes, dit cremes die zowel als dagcreme en als nachtcreme gebruikt kunnen worden. Een gezichtscrème is voller dan de gewone dagcremes en daarmee geschikt voor de behoeftige huidtypen.

Dr. Eckstein concentraat

Ter aanvulling op de dag- en nachtverzorging kan er gebruikt gemaakt worden van één van de Dr. Eckstein concentraten. De concentraten zijn producten die zich onderscheiden door hun hoge dosis aan werkstoffen om zo de huid een boost te geven. Een concentraat is tevens te gebruiken als kuur maar kan ook dagelijks als serum gebruikt worden voor de dag- en nachtverzorging.

Dr. Eckstein masker

Tot slot kan er als wekelijkse oppepper voor de huid een Dr. Eckstein masker gebruikt worden. Een masker heeft een hoge concentratie aan werkstoffen en de eigenschappen om deze werkstoffen tot diep in de huid door te laten dringen. Maskers helpen je huid snel te herstellen en geven een 'boost' aan de verbetering van de huidconditie. 

Ook heeft Dr. Eckstein producten voor lichaamsverzorging en zonverzorging.

 

Dr. Eckstein producten voor een normale huid

De Doctor Eckstein Reinigingsmelk is een milde reiniging die de huid niet uitdroogt. Het maakt de huid soepel en zacht, ideaal voor de normale huid. Je kunt vervolgens de Doctor Eckstein Blutenfeughtigkeit Balsam gebruiken. Dit is een zachte, vochtherstellende en vitaliserende dagcrème. 

 

Dr. Eckstein producten voor een droge huid

Gebruik voor de droge huid eerst de Doctor Eckstein Reinigingsmelk Supreme. Deze reiniging verzorgt de huid en zorgt ervoor dat vuil en make-up van de huid wordt verwijderd. Breng vervolgens de Doctor Eckstein Hyaluron Complex aan, een serum met een hoge dosis vochthoudende ingrediënten. De vochtbalans zal aanzienlijk verbeteren. Gebruik 's nachts de nachtcrème Doctor Eckstein Collagen Supreme om de vochtbalans en elasticiteit te herstellen.

 

Dr. Eckstein producten voor een vette huid

Reinig de huid met de Doctor Eckstein Lavolind, een reinigingsgel die de huid op een veilige en natuurlijke manier reinigt tot diep in de poriën. Gebruik 1 tot 2 keer per week de Doctor Eckstein Moor Kräuter Packung. Dit masker brengt de huid in evenwicht, minimaliseert onzuiverheden en verfijnt poriën. 

 

Dr. Eckstein producten voor een gevoelige huid

Met de Doctor Eckstein Azulen Reinigingsolie reinig je je huid mild. De olie verwijdert make-up, dode huidcellen en teveel aan talg wordt geëmulgeerd. Vervolg met de Doctor Eckstein Azulen Lotion, een kalmerende gezichtstoner. Het kalmeert, verfrist en zorgt voor een soepele, zachte huid. Sluit af met de Doctor Eckstein Azulen Balsem, een dagcrème om de algehele conditie van de huid te verbeteren.


Wat zijn de bestsellers van Dr. Eckstein?

Naast dagcrèmes en oogverzorging kent het assortiment van Doctor Eckstein een immense verscheidenheid aan verschillende verzorgingsproducten Zo vind je in het assortiment onder andere nachtcrèmes, 24hr crèmes, concentraten, lotions, reinigingsproducten, maskers, lichaamsverzorging en zonverzorging. Al deze hoogwaardige verzorgingsproducten van Doctor Eckstein zijn speciaal ontwikkeld voor de individuele huidcondities en huidtypen. Als gevolg van de grote diversiteit wordt persoonlijke voorkeur voor bijvoorbeeld een bepaalde geur of samenstelling mogelijk. Enkele bestsellers uit het Eckstein assortiment zijn:

Dr. Eckstein Azulen Paste is een kalmerende, evenwichtsherstellende pasta voor plaatselijke behandeling van onzuiverheden en puistjes. Het gebruik ervan helpt de huid onzuiverheden en puistjes snel te laten verminderen.

Dr. Eckstein Azulen Supreme is een milde en weldadige dag- en nachtverzorging voor de droge, tere huid.

De Dr. Eckstein Vitamin Supreme is een 24 uurs verzorging speciaal voor de normale tot droge huid. Deze crème voedt de huid, maakt de huid elastisch, geeft de huid meer spankracht en beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf.

Dr. Eckstein Carotin Feughtikeitscreme is een frisse en vochtherstellende creme,  deze houdt de huid soepel, herstelt het natuurlijke evenwicht en brengt de vochthuishouding in balans.

Dr. Eckstein Collagen Supreme stimuleert en versterkt de vochtarme en veeleisende huid.
Deze crème herstelt de vochtbalans van de huid en verhoogt de elasticiteit van de huid. 

Dr. Eckstein Collagen Balsam is een stimulerende en de voedende dagcrème voor de vochtarme huid. het voorziet de huid van vocht, verbetert de elasticiteit, verbetert de spankracht en voorkomt vroegtijdige huidveroudering.

 

Dr. Eckstein producten kopen?  

De producten van Dr. Eckstein zijn eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Bestel Dr. Eckstein online voor 21:00 uur en je hebt je producten de volgende dag in huis.

Wil je graag een passend advies met de producten van Dr. Eckstein? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.