Doctor Eckstein producten voor de verzorging van jouw huid. De producten van Doctor Eckstein helpen jouw huid in een optimale conditie te houden en helpen de conditie van jouw huid te verbeteren.

Azulen Paste
Doctor Eckstein
€16,10
Collagen Supreme
Doctor Eckstein
€42,05
Collagen Packung
Doctor Eckstein
€24,55
Sun Shield SPF50
Doctor Eckstein
€26,45
Collagen Balsam
Doctor Eckstein
€29,85
Azulen Supreme
Doctor Eckstein
€25,40
Azulen Milcheiweiss
Doctor Eckstein
€23,75
Vitamin Supreme
Doctor Eckstein
€28,20
Regeneration Supreme
Doctor Eckstein
€37,35
Azulen Balsam
Doctor Eckstein
€20,40
Azulen Paste getint
Doctor Eckstein
€18,40
Lavolind
Doctor Eckstein
€17,80
Azulen Reinigingsolie
Doctor Eckstein
€20,30
Augen Pflegebalsam
Doctor Eckstein
€18,00
Kamillen Azulen Packung
€16,10
Sensitive Supreme
Doctor Eckstein
€38,95
Calendula Creme
Doctor Eckstein
€21,85
Hyaluron Complex
Doctor Eckstein
€44,50
Blutenfeughtigkeit Balsam
€19,75
Biocor Supreme
Doctor Eckstein
€50,50
Vitamin Packung
Doctor Eckstein
€17,25
Carotin Feuchtigkeits Balsam
€22,80
Azulen lotion
Doctor Eckstein
€16,25
Pagina 1 van 4

Docktor Eckstein

In 1949 opgericht door het Duitse echtpaar Eckstein, vanuit de visie om biologische en natuurlijke wetenschap te gaan combineren met de farmaceutische achtergrond van dit echtpaar. Om zo cosmetische producten met natuurlijke ingrediënten te kunnen ontwikkelen en produceren. Met deze instelling is het bedrijf tot aan de dag van vandaag in staat 'het beste uit de natuur' te gebruiken in de verzorgingsproducten voor jouw huid.

Onze huid staat centraal bij de ontwikkeling van producten, het is altijd de insteek geweest om natuurlijke processen van de huid als herstelvermogen en beschermende eigenschappen te waarborgen of te stimuleren met natuurlijke ingrediënten. Daarom worden er in de producten van Doctor Eckstein geen minerale oliën en kleurstoffen toegevoegd.

Natuurlijk is Doctor Eckstein proefdiervrij!

Doctor Eckstein Gezichtsverzorging

De producten van Doctor Eckstein zijn afgestemd op de behoeftes van de huid. Ze beschermen de huid gedurende de dag, verzorgen deze 's nachts en voorzien de huid in haar speciale behoeftes. Voor een langdurige schoonheid en gezondheid van de huid!

Doctor Eckstein Dagcrème

Overdag staat de huid bloot aan uiteenlopende invloeden. Zij heeft speciaal behoefte aan bescherming en verzorging. Dagcrèmes geven de huid alles wat ze nodig heeft en hebben een positieve uitwerking op de huidfuncties.

Doctor Eckstein 24hr crème

’s Nachts kan de huid zich herstellen van de invloeden van overdag. Voedzame, verzorgende crèmes ondersteunen haar daarbij. Ze hebben een positieve uitwerking op de huidfuncties en geven de huid alles wat ze nodig heeft. Voor een mooie, ontspannen huid ’s morgens, maar ook voor de hele dag.

Doctor Eckstein Concentraten

De Concentraten zijn speciaal ontwikkeld voor de individuele huidcondities en huidtypen. Ze onderscheiden zich door hooggedoseerde werkstofcomplexen. Ideaal te gebruiken, voordat de verzorgende crème wordt gebruikt, maar ook geschikt als kuur.

Doctor Eckstein Lotion

Tonifiëren met een lotion is een belangrijke stap in de cosmetische verzorging. Omdat er keuze is uit zeven verschillende lotions, is een persoonlijke keuze mogelijk. De producten zijn ook uitstekend geschikt om de huid tussendoor te verfrissen.

Doctor Eckstein Reiniging

De eerste stap in de cosmetische verzorging is de reiniging. Er werden, speciaal voor de individuele huidtypen, zeven verschillende reinigingsproducten ontwikkeld.

Doctor Eckstein Masker

Maskers intensiveren de dagelijkse verzorging en helpen mee om de werkstoffen te transporteren naar de diepere huidlagen. Ze geven de huid extra voeding om de huidconditie in korte tijd sterk te verbeteren.

Doctor Eckstein Oogverzorging

Huidgebieden, die speciale eisen stellen, hebben iets extra’s in de verzorging nodig. Speciaal voor de gevoelige oogzone heeft Doctor Eckstein een aantal bijzonder fijne producten ontwikkeld.

Dr Eckstein Specialist

Gezichtsverzorging van Doctor Eckstein op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin. De producten van Doctor Eckstein zijn geselecteerd op de verschillende huidtypes voor een optimale verzorging van uw gezicht. Heeft uw vragen over de producten of wilt u graag een telefonisch advies, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen u graag > 0850607005

Dr Eckstein Online bestellen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Dr Eckstein snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u doordeweeks voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Dr Eckstein specialist online.