Doctor Eckstein

Doctor Eckstein producten voor de verzorging van jouw huid. De producten van Doctor Eckstein helpen jouw huid in een optimale conditie te houden en helpen de conditie van jouw huid te verbeteren.

Collagen Supreme
Doctor Eckstein
€42,05
Azulen Paste
Doctor Eckstein
€16,10
Vitamin Supreme
Doctor Eckstein
€28,20
Collagen Balsam
Doctor Eckstein
€29,85
Azulen Supreme
Doctor Eckstein
€25,40
Azulen Milcheiweiss
Doctor Eckstein
€23,75
Regeneration Supreme
Doctor Eckstein
€37,35
Lavolind
Doctor Eckstein
€17,80
Escin Liposome Complex
Doctor Eckstein
€51,90
Azulen Balsam
Doctor Eckstein
€20,40
Vitamin Packung
Doctor Eckstein
€17,25
Biocor Supreme
Doctor Eckstein
€50,50
Azulen Reinigingsolie
Doctor Eckstein
€20,30
Augen Pflegebalsam
Doctor Eckstein
€18,00
Reinigingsmelk
Doctor Eckstein
€14,65
Azulen Paste - Getint
Doctor Eckstein
€18,40
Collagen Packung
Doctor Eckstein
€24,55
Kamillen Azulen Packung
€16,10
Silk AHA Liposome Complex
€55,70
Azulen Lotion
Doctor Eckstein
€16,25
Hyaluron Complex
Doctor Eckstein
€44,50
Sun Shield SPF 50
Doctor Eckstein
€26,45
Gezichtspeeling
Doctor Eckstein
€20,50
Pagina 1 van 4

In 1949 werd het huidverzorgingsmerk opgericht door het Duitse echtpaar Eckstein, vanuit de visie om biologische en natuurlijke wetenschap te gaan combineren met de farmaceutische achtergrond van dit echtpaar. Om zo cosmetische producten met natuurlijke ingrediënten te kunnen ontwikkelen en produceren. Met deze instelling is het bedrijf tot aan de dag van vandaag in staat 'het beste uit de natuur' te gebruiken in de verzorgingsproducten voor jouw huid.

 

Onze huid staat centraal in de ontwikkeling van de producten van Dr. Eckstein, het is altijd de insteek geweest om natuurlijke processen van de huid als herstelvermogen en beschermende eigenschappen te waarborgen of te stimuleren met natuurlijke ingrediënten. Daarom worden er in de producten van Dr. Eckstein geen minerale oliën en kleurstoffen gebruikt. Ook zijn alle producten van dit hoogwaardige merk geheel proefdiervrij.

Doctor Eckstein Gezichtsverzorging

De producten van Doctor Eckstein zijn afgestemd op de behoeftes van de gezichtshuid. Ze beschermen de huid gedurende de dag, verzorgen deze 's nachts en voorzien de huid in haar speciale behoeftes. Voor een langdurige schoonheid en gezondheid van de huid!

 

Doctor Eckstein Dagcrème

Overdag staat de huid bloot aan uiteenlopende invloeden. De huid heeft dan speciale behoefte aan bescherming en verzorging. De dagcrèmes van Dr. Eckstein geven de huid alles wat de huid nodig heeft en hebben een positieve uitwerking op bijvoorbeeld een droge huid. De dagcrèmes van Eckstein zijn er voor alle huidtypen zoals een vettige huid, een normale huid, een gecombineerde huid en zelfs een lastigere rode en gevoelige huid. Alle dagcrèmes, hebben een heerlijke subtiele geur welke niet overheerst en niet voor irritaties kunnen zorgen.

 

Doctor Eckstein Oogverzorging

Delen van je gezichtshuid zoals het gebied rondom je ogen eisen een speciale verzorging, eentje welke los staat van de verzorging van de rest van je gezicht. Speciaal voor deze gevoelige oogzone heeft Doctor Eckstein een aantal bijzonder fijne producten ontwikkeld waaronder Eye Balm Care. Deze eye balm care werkt - net zoals de overige oogverzorgingsproducten van Dr. Eckstein - verzorgend en beschermend. Ook hebben de oogverzorgingsproducten een kalmerende werking en zijn ze vochtinbrengend, een belangrijk aspect in een product welke bedoeld is voor de dunne huid onder en rondom je ogen. De oogverzorgingsproducten van Doctor Eckstein zijn vrij van parfum oliën, kunstmatige kleurstoffen, minerale oliën en siliconen oliën.

Wat zijn de bestsellers van Dr. Eckstein?

Naast dagcrèmes en oogverzorging kent het assortiment van Doctor Eckstein een immense verscheidenheid aan verschillende verzorgingsproducten Zo vind je in het assortiment onder andere nachtcrèmes. 24hr crèmes, concentraten, lotions, reinigingsproducten en maskers. Al deze hoogwaardige verzorgingsproducten van Doctor Eckstein zijn speciaal ontwikkeld voor de individuele huidcondities en huidtypen. Als gevolg van de grote diversiteit wordt persoonlijke voorkeur voor bijvoorbeeld een bepaalde geur of samenstelling mogelijk. Enkele hoogwaardige producten uit het Eckstein assortiment zijn:

 

Doctor Eckstein Azulen Paste


Dr. Eckstein Azulen Paste is een kalmerende, evenwichtsherstellende pasta voor plaatselijke behandeling van onzuiverheden en puistjes. Het gebruik ervan helpt de huid onzuiverheden en puistjes snel te laten verminderen.


Doctor Eckstein Vitamin Supreme

De Vitamin Supreme van Dr. Eckstein is een 24 uurs verzorging speciaal voor de normale tot droge huid. Deze crème voedt de huid, maakt de huid elastisch, geeft de huid meer spankracht en beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf.


Doctor Eckstein Carotin

De Carotin producten van Dr. Eckstein zijn één van de bestsellers van het merk. De producten zijn frisse en vochtherstellend, houden de huid soepel, herstellen het natuurlijke evenwicht en brengen de vochthuishouding (terug) in balans.


Doctor Eckstein Collagen Balsam

De Collagen Balsam van Dr. Eckstein is een stimulerende en de voedende dagcrème voor de vochtarme huid. het voorziet de huid van vocht, verbetert de elasticiteit, verbetert de spankracht en voorkomt vroegtijdige huidveroudering.
 

Dr. Eckstein producten kopen?  

Gezichtsverzorging van Doctor Eckstein vind je in de webwinkel van Care For Skin. Care For Skin heeft een groot assortiment met producten voor alles wat met uiterlijke verzorging te maken heeft. De producten van Doctor Eckstein mogen natuurlijk niet missen in dit assortiment en zijn geselecteerd op de verschillende huidtypes voor een optimale verzorging van jouw gezicht. Heb je vragen over de producten of wil je graag telefonisch advies, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij staan op elke werkdag voor je klaar tussen 08:30 en 17:00 uur. 085 060 7005