Dr Eckstein Reiniging

Azulen Reinigingsolie
Doctor Eckstein
€20,30
Eye Make-up Remover
Doctor Eckstein
€17,60
Gezichtspeeling
Doctor Eckstein
€20,50
Lavolind
Doctor Eckstein
€17,80
Reinigingsmelk
Doctor Eckstein
€14,65
Reinigingsmelk Supreme
Doctor Eckstein
€23,80
Sensitive Reinigingsgel
€22,80

Stap 1 in de verzorging van uw huid. 'Een goed begin is het halve werk', dit geldt ook voor de verzorging van uw huid. De huid dient altijd schoon te zijn voordat u een verzorgingsproduct aanbrengt. Zeep of douchegels zijn daarvoor niet de oplossing, deze drogen de huid uit en verstoren de pH-waarde van uw huid.

Dr Eckstein Specialist

Gezichtsverzorging van Doctor Eckstein op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin. De producten van Doctor Eckstein zijn geselecteerd op de verschillende huidtypes voor een optimale verzorging van uw gezicht. Heeft uw vragen over de producten of wilt u graag een telefonisch advies, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen u graag > 0850607005

Dr Eckstein Online bestellen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Dr Eckstein snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u doordeweeks voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Dr Eckstein specialist online.