Grown Alchemist Verzorging

Body Cream
Grown Alchemist
€26,00
Body Treatment Oil
Grown Alchemist
€31,00
Giving Body
Grown Alchemist
€45,00
Intensive Body Cream
Grown Alchemist
€26,00
Roll On Deodorant
Grown Alchemist
€27,00
Shaving Gel
Grown Alchemist
€31,00

Grown Alchemist: ontdek een nieuwe generatie biologische verzorgingsproducten. Geavanceerde formuleringen, gemaakt met behulp van natuurlijke technologieën die een revolutie zijn ten opzichte van de traditionele benadering van anti-aging huidverzorging, haarverzorging en bad & body producten. Grown Alchemist werkt alleen met de allerbeste cosmetica specialisten uit Londen, Parijs en Australië. Samen werken zij aan onderzoek en aan perfecte formules waarvan het lichaam de synergetische moleculaire structuur herkent.

 

Het ontstaan van Grown Alchemist

De twee net afgestudeerde broers Keston en Jeremy kwamen samen om te gaan samenwerken aan een project waarbij hun passie voor designen en productontwikkeling werd gecombineerd. Deze combi bleek zo succesvol dat ze een internationaal adviesbureau begonnen waarbij ze producten ontwikkelden voor de grootste wereldwijde merken. Tijdens het testen van een product voor een van de klanten kwamen ze er achter dat onderzoek aantoonde dat het continue gebruik van natuurlijke actieve ingrediënten direct de gezondheid van de huid verbeterde en tekenen van veroudering verminderden. Hierdoor besloten ze hun eigen merk, Grown Alchemist, op te richten en ze ontwikkelden formules met een unieke combi tussen biologie en cosmetische chemie. Nog steeds is het team van cosmetische chemici op zoek naar vernieuwende formules in de onderzoekslaboratoria die zijn gevestigd in Londen, Parijs, Zwitserland, Spanje en Australië. Tegenwoordig zijn de producten van Grown Alchemist een van de beste producten tegen huidveroudering en is Grown Alchemist uitgegroeid tot een groot merk dat wordt verkocht over de hele wereld.

Een van de bestsellers van Grown Alchemist is de Grown Alchemist Shampoo, deze is er in verschillende varianten, een Anti Frizz Shampoo, een Colour Protect Shampoo, een Detox Shampoo, een Nourishing Shampoo, een Strengthening Shampoo en een Voluminising Shampoo. Voor alle haartypen en behoeftes een shampoo.

 

Grown Alchemist Huidverzorgingsroutine

Voor de dagelijkse verzorging is het aan te raden te beginnen met een Grown Alchemist Cleanser en Grown Alchemist Lotion. Deze reinigen de huid van onzuiverheden en bereiden de huid voor op de aanvullende Grown Alchemist Dagverzorging en Grown Alchemist Nachtverzorging.

Als extra boost kan er voor de dag- en nacht verzorging een Grown Alchemist Serum aangebracht worden. Dit is een intensief voedend product wat bestaat uit geconcentreerde werkstoffen.

Voor de gevoelige huid rond de ogen en lippen kan er een Grown Alchemist Oogverzorging en een Grown Alchemist Lipverzorging gebruikt worden. De huid rond de ogen en lippen is dunner en heeft daarom behoefte aan speciale verzorging.

Als aanvulling kan er 1 of 2 keer per week een Grown Alchemist Masker gebruikt worden, een masker is tevens verzorgend maar ook reinigend.

 

Grown Alchemist Verzorging

Grown Alchemist Verzorging heeft verschillende producten voor de verzorging van het lichaam, zoals body cream, nagelriem olie en deodorant. Onderstaand vindt je een selectie van de verzorgingsproducten van Grown Alchemist.

Grown Alchemist Body Treatment Oil: Een zeer absorberende Body Oil geformuleerd met een sensuele en krachtige mix van botanische ingrediënten die de huid verzachten en glad maken. Terwijl de huidelasticiteit en hydratatie verhoogd wordt, wordt de textuur en het uiterlijk van de huid aanzienlijk verbeterd.  

Grown Alchemist Intensive Body Cream: Deze rijke body Cream is geformuleerd om de huid maximaal te hydrateren en elasticiteit te verbeteren; de huid lijkt steviger en egaler terwijl hij zacht aanvoelt. Granaatappel en capuacubutter zorgen voor ontgifting en verzorging van de huid. Ze maken de huid zichtbaar gladder en zachter.

Grown Alchemist Purifying Body Exfoliant: Deze body exfoliant van Grown Alchemist heeft een zachte, voedzame en antioxidant-rijke formule die bestaat uit verschillende bioactieve ingrediënten. Deze ingrediënten verwijderen op milde wijze dode huidcellen, waardoor de huid merkbaar verzacht, gladder en diep gereinigd wordt.

Grown Alchemist Body Cream: Geniet van een prachtige huid met deze Body Cream van Grown Alchemist. De diep hydraterende Body Cream is geformuleerd met verschillende krachtige bioactieve ingrediënten de huid voeden en hydrateren. Dit zorgt ervoor dat de huidelasticiteit wordt verbeterd en dat de huid merkaar soepeler, kalmer en heerlijk zacht aanvoelt.

Grown Alchemist Body Cleansing Bar: Met deze zacht hydraterende en luxueus schuimende body cleansing bar van Grown Alchemist, geef je je huid een zeer goede verzorging. De formule van de cleansing bar is rijk aan antioxidanten die de huid merkbaar conditioneren, versterken en hydrateren, maar die tegelijkertijd ook de huid opwekken, stress verlichten, en de huid de kalmerende aromatische eigenschappen bieden zodat je kunt genieten van een prachtige stralende huid.