Body Oil

-30%
Zwangerschapsolie
€19,95
€13,97
Tranquillity Oil (Bath & Body)
€85,00
Pure Argan Oil
Witlof Skincare
€29,95
Body Oil Orange
Doctor Eckstein
€24,80
Skin Regimen Roll On
€16,00
Body Strategist Oil
€60,00
Beautipharm Body Oil Orange
€24,80
Beauty Oil
Embryolisse
€25,95
Body Oil Rose
€27,50
Body Oil Rice Flower
€14,99
Body Glow to Go
Dermalogica
€25,95
934 Huile Sublime Volupte
€48,00
-30%
Goe Oil
Jao Brand
€55,50
€38,85
-10%
Phyto Replenish Body Oil
€57,95
€52,20
Huile d'Exception
€51,55
Body Oil Sunny Orange
€14,99
Oil Suavis
Xenymphus
€15,80
Body Oil Coconut
€14,99
Lumière Caramel - Shimmer Oil
€49,95
Pagina 1 van 2

Wat is een Body Oil?


Het is belangrijk om je huid altijd op een zeer goede manier te verzorgen. Veel mensen doen dit wel op een basismanier, maar je kunt ook net dat beetje extra doen. Het is namelijk verstandig om preventief met je huid aan de gang te gaan in plaats van dat je achteraf in de problemen komt met je huid, omdat je er niet goed voor hebt gezorgd. Een goede manier om je huid te verzorgen is door gebruik te maken van body oil. Dit is een olie die je op je huid kunt smeren en wordt in veel verschillende situaties gebruikt. Bovendien heeft het ook meerdere functies. Misschien heb jij er bijvoorbeeld wel eens gebruik van gemaakt in de sauna, of op een andere plaats. Een body oil heeft een verzachtende werking en kan ook voor ontspanning zorgen.


Hoe gebruik je een body oil?


Body Oil zorgt niet alleen voor ontspanning, maar is ook nog eens heel goed voor de huid. Het zorgt er namelijk voor dat je huid gaat hydrateren en dat heeft als positief gevolg dat je een minder droge huid krijgt en jij voor een bepaalde duurzaamheid voor je huid kunt zorgen. Maar hoe gebruik je body oil dan precies, vraag jij je natuurlijk af. Dit heeft te maken met het type huid wat jij hebt. Je kunt het namelijk aanbrengen op een droge huid. Bijvoorbeeld net nadat je hebt gedoucht, of na het afdrogen. In dat geval heeft de olie een voedende werking. Maar je kunt er ook voor kiezen om het op een natte huid aan te brengen. Dan heeft de olie niet alleen een voedende werking, maar tegelijkertijd ook nog eens vochtregulerende werking. Op de verpakking staat meestal hoe de body oil gebruikt moet worden, want dit kan per type verschillen.


Welke soorten Body Oil zijn er?


In ons assortiment zijn verschillende soorten olie opgenomen. Van verschillende merken en ook in verschillende prijsklassen, dus dat is natuurlijk zeer fijn. Als je op een specifiek product klikt, krijgt u op de volgende pagina informatie over het nut van de olie en waar u het voor kunt gebruiken. Een ander punt is dat wij de meeste producten op voorraad hebben. Hierdoor kan de olie binnen no time bij je thuis zijn. Bovendien wordt er gratis verzonden als er boven een bepaald bedrag wordt besteld. Dus het is ook aan te raden om meerdere producten tegelijkertijd te kopen.