Bronzer

Mineral Bronzing Powder
€18,35
Contour Glamour Edition 1.0
€49,99
Bronzing Powder
€39,00

Wat is een bronzer?

Bronzer is een cosmetisch product dat is ontworpen om een zonovergoten gloed aan je huid toe te voegen. Het komt in diverse vormen, waaronder poeder, crème en vloeibare formules. Het belangrijkste doel van bronzer is om dimensie toe te voegen aan je gezicht door schaduwen te creëren en een gezonde, warme uitstraling te bevorderen. Het wordt vaak gebruikt om een zongebruinde teint te imiteren of om je natuurlijke bruine kleur te accentueren.

 

Voordelen van bronzer

Gezonde uitstraling

Een gebruinde teint geeft de illusie van een gezonde, stralende huid, zelfs als de zon niet schijnt.

Dimensie toevoegen 

Door bronzer op strategische plekken aan te brengen, voeg je diepte en dimensie toe aan je gezicht, waardoor je gelaatstrekken worden geaccentueerd.

Verbergen van oneffenheden 

Bronzer kan helpen bij het camoufleren van kleine onvolkomenheden en roodheid op de huid.

 

Wat zijn onze bestsellers?

Cent Pur Cent Le Soleil Bronzing Powder - Brunettes

Compacte bronzing poeder die je een instant zomergloed geeft.

John van G Mineral Bronzing Powder

De JvG make-up collection Bronzing Mineral Powder heeft een bijzondere zachte, delicate textuur verrijkt met mineralen, wordt perfect door de huid verdragen en zorgt voor een natuurlijke, stralende gebronsde teint.

 

Bronzer kopen?

Een Bronzer is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.