Marie Stella Maris Handzeep & Douchegel

Hand Gift Set - Objets d'Amsterdam
€39,50
Hand Gift Set Voyage Vétiver
€39,50
Hand Soap Courage des Bois
Marie-Stella-Maris
€18,50
Hand Soap Lemon Notes
Marie-Stella-Maris
€18,50
Hand Soap Objets d'Amsterdam
€18,50
Hand Soap Rock Roses
Marie-Stella-Maris
€18,50
Handzeep Voyage Vétiver
Marie-Stella-Maris
€18,50

Marie-Stella-Maris is opgericht in 2011, geïnspireerd door het mensenrecht op schoon drinkwater en goede sanitaire voorzieningen. Tegenwoordig door de Verenigde Naties opgepakt als Sustainable Development Goal (SDG) 6:

"Schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen voor iedereen".

Marie-Stalle-Maris gelooft dat iedereen in de wereld toegang moet krijgen tot een bron van schoon drinkwater en hygiëne. Water is van essentieel belang voor de gezondheid, armoedebestrijding, voedselzekerheid, onderwijs en mensenrechten. Toegang tot schoon drinkwater leidt tot meer tijd voor school, werk en dus tot een hogere economische productiviteit en hoger inkomen.

Voor elk gekocht product, doneert Marie-Stella-Maris 5% van hun omzet, dus niet een vast bedrag, aan duurzame waterprojecten.

Marie Stella Maris biedt natuurlijke lichaamsverzorging, zoals Marie-Stella-Maris Lipbalm en Marie-Stella-Maris Bodylotion, luxueuze huisparfums zoals de Marie-Stella-Maris Roomspray en Marie-Stella-Maris Geurstokjes en verschillende Marie-Stella-Maris Gift Set aan. Premium producten voor zowel je eigen lichaamsverzorging als voor luxe geur producten voor in huis. Marie Stella Maris heeft verschillende geurstokjes met luxe diffusers die je huis een heerlijke geur geven, de geuren zijn uiteenlopend van zowel fris, sprankelend, bloemig, naar warm en houtachtig.

 

Marie-Stella-Maris Handzeep & Douchegel

Marie-Stella-Maris Handzeep & Douchegel heeft van elke Marie-Stella-Maris geur een Handzeep & Douchegel, zowel in een 300 ml flacon als in een 470ml flacon. Daarnaast zijn er ook Marie-Stella-Maris Refill producten verkrijgbaar van de Handzeep & Douchegel, dit om milieu bewust de flacon opnieuw te vullen en zo minder afval te produceren.
De Handzeep & Douchegel van Marie-Stella-Maris reinigen de huid op milde wijze en geven een zachte en soepele huid.

Voor welke geur Handzeep & Douchegel ga jij?

Marie-Stella-Maris Handzeep & Douchegel - Courage des Bois

Marie-Stella-Maris Handzeep & Douchegel - Lemon Notes

Marie-Stella-Maris Handzeep & Douchegel - Objets d'Amsterdam

Marie-Stella-Maris Handzeep & Douchegel - Poivre Noir Frais

Marie-Stella-Maris Handzeep & Douchegel - Rock Roses

 

Marie-Stella-Maris Kopen

Bij Care for Skin bestel je de producten van Marie Stella Maris snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel je doordeweeks voor 21:00 uur, dan heb je de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Marie Stella Maris specialist online.