Eau de parfum

Ik bied een langdurige, intense geurervaring. Ik ben een luxe geurtype en ben daarom geschikt voor zowel dagelijks gebruik als voor feestjes of speciale gebeurtenissen. 

Eau de Parfum - Velvet Tonka
€190,00
Eau de Parfum - Citrus Riviera
€190,00
Eau de Parfum - Cannabis
€96,00
Eau de Parfum - Crème De Cuir
€190,00
Eau de Parfum Extrait- 17 Rosso
€220,00
Eau de Parfum - Villa Neroli
€190,00
Eau de Parfum - Oud Abramad
€190,00
Eau de Parfum - Une Pistache
€110,00
Bestseller
Eau de Parfum - Un Bois
€110,00
Nuit De Sable - Eau de Parfum
€190,00
Bestseller
Eau de Parfum - Un Musc
€110,00
Eau de Parfum - Wood Jasmin
€190,00
Eau de Parfum - Marzocco
€190,00
Perfume Oil - Strawberry
€36,00
Eau de Parfum - Dark Rum
€96,00
Fragrance Discovery Kit
€26,00
Eau de Parfum - Bergamot
€96,00
Pagina 1 van 2

Wat is een Eau de parfum?

Een Eau de Parfum is een type geurconcentraat dat gebruikt wordt in de parfumindustrie. Het is een vorm van parfum die meestal een hogere concentratie van parfumoliën bevat dan andere typen, zoals Eau de Toilette of Eau de Cologne. Parfum heeft meestal een geurconcentratie van ongeveer 15-20%. Dit betekent dat het een rijke, langdurige geur heeft, die vaak urenlang aanwezig blijft.

Bekijk ook onze andere producten in de categorie parfum: Body MistEau de ParfumGeurstokjes, Geurkaars, HaarparfumParfum OlieRoomsprayTop 10 damesgeuren.

 

Hoe lang blijft een parfum zitten?

De duur van de geur van een parfum varieert afhankelijk van het type parfum en de ingrediënten die erin zijn verwerkt. Een Eau de Parfum blijft vaak 5-8 uur of zelfs langer zitten, dankzij de hogere concentratie van geurconcentraten. De pH-waarde van de huid, temperatuur en lichaamsvochtigheid kunnen ook invloed hebben op de levensduur van een geur.

 

Wat zijn de populairste parfums?

De populairste parfums zijn de niche parfums van BDK Parfums, Obvious Parfums en Malin+Goetz. Deze niche parfums hebben een breed scala aan geuren, van bloemig en zoet tot muskachtig en kruidig. 

 

Welke geur blijft het langst hangen?

De duurzaamheid van een geur hangt sterk af van de soorten geurnoten die in het parfum worden gebruikt. Zwaardere basisnoten zoals patchouli, amber, musk, vanille en sandelhout blijven meestal langer hangen dan lichtere topnoten zoals citrus en fruitige tonen. Eau de Parfums met een hoger percentage van deze basisnoten zullen over het algemeen langer meegaan. 

Bekijk ook eens onze geurstokjes, geurkaarsen en roomsprays.

 

Wat is het verschil tussen Eau de Toilette en parfum?

Het belangrijkste verschil tussen Eau de Toilette en Eau de Parfum is de concentratie van geurstoffen die ze bevatten. Eau de Toilette heeft een lagere concentratie van geurstoffen, meestal rond de 5-15%, wat betekent dat de geur lichter is en minder lang blijft zitten. Eau de Parfum daarentegen heeft een hogere concentratie van geurstoffen, meestal rond de 15-20%, wat zorgt voor een rijkere geur die langer aanhoudt.

 

Beste (vrouwen) parfum

Het kiezen van de beste vrouwen parfum is zeer subjectief en hangt af van persoonlijke smaak, gevoeligheid voor bepaalde geurnoten en de lichaamschemie van de drager. Wij hebben onze beste vrouwen parfum op een rijtje gezet:

 

BDK Parfums Eau de Parfum - Gris Charnel 

De BDK Parfums Eau de Parfum - Gris Charnel is een houtige, kruidige en zachte, bijna poederige parfum. Deze parfum heeft een sensualiteit die wordt uitgedrukt door sandelhout en vetiver. Voor wie op zoek is naar een hartstochtelijke, amberachtige en houtige parfum.

 

BDK Parfums Eau de Parfum - Pas Ce Soir

BDK Parfums Eau de Parfum - Pas Ce Soir is een milde en bloemige niche parfum. De geur is subtiel fruitig, kruidig en houtig waarbij jasmijn, kweepeer en oranjebloesem de boventoon voeren.

 

Obvious Parfums Eau de Parfum - Un Oud

De aristocraat van het bos, een geur van kracht. Een robuuste en rokerige aroma met een onwrikbaar en bestendig karakter. Of zoals Nietzsche het perfect beschreef: "What doesn't kill me makes me stronger".

 

Obvious Parfums Eau de Parfum - Un Musc

De elegantie van eenvoud in een flesje, het comfortabele en tedere gevoel van een tweede huid. Alsof een onberispelijke deken van fris linnen en katoen over je heen valt. Een geur die voelt als privé en zich alleen onthult aan degenen die dichtbij ons staan.

 

Malin+Goetz Eau de Parfum - Dark Rum

Geïnspireerd door zeelieden die Bay Rum dronken in de Caraïben, populair geworden in barbershops. De geur van donkere rum in een nieuw jasje: rijpe pruimen en frisse bergamot vermengt met noten van leer, rum en romige melk. Warme herinneringen van late drankjes met vrienden en de ondergaande tropische zon, vastgelegd in een flesje.

 

Malin+Goetz Eau de Parfum - Strawberry

Een nieuwe interpretatie van aardbeien. Herontdekt en onverwacht, aangevuld met frisse en heldere noten van bergamot en roze peper. Warme tonen van muskus, jasmijn bloemenblaadjes en iris wortel creëren een dynamische en memorabele geur.

 

Parfum kopen?

Parfum is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via  of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.