REN Clean Skincare

Hoogwaardige huidverzorging met klinisch bewezen resultaten. Schone, duurzame bioactieve ingrediënten die in balans zijn met de huid. Zonder Parabenen, sulfaten, synthetische parfums en kleurstoffen. Speciaal voor de meest gevoelige huid.

-10%
AHA Smart Renew Body Serum
REN Clean Skincare
€44,00
€39,60
-10%
Evercalm Barrier Support Elixer 
€51,00
€45,90
-10%
Overnight Recovery Balm
REN Clean Skincare
€50,00
€45,00
-10%
Ready Steady Glow Daily AHA Tonic
€36,00
€32,40
-10%
Smooth, Prep & Plump Essence
€51,00
€45,90
-10%
Redness Relief Serum
REN Clean Skincare
€54,00
€48,60
-10%
Brightening Dark Circle Eye Cream
€55,00
€49,50
-10%
Glycol Lactic Radiance Renewal Mask
€49,00
€44,10
-10%
Vegan Glow Daily Vit C Gel Cream
€48,00
€43,20
-10%
Overnight Glow Dark Spot Sleeping Cream
€59,00
€53,10
-10%
Clean Primer
REN Clean Skincare
€50,00
€45,00
-10%
Cleansing Gel
REN Clean Skincare
€24,00
€21,60
-10%
Bio Retinoid Youth Concentrate Oil
€68,00
€61,20
-10%
Clearcalm Non-Drying Spot Treatment
€20,00
€18,00
-10%
Ready Steady Glow Tonic Deluxe
€41,00
€36,90
-10%
Bio Retinoid Youth Serum
REN Clean Skincare
€78,00
€70,20
-10%
Glow & Protect Serum
REN Clean Skincare
€62,00
€55,80
-10%
Replenishing Gel Cream
REN Clean Skincare
€36,00
€32,40
-10%
Global Protection Day Cream
REN Clean Skincare
€44,00
€39,60
-10%
Firm and Lift Eye Cream
REN Clean Skincare
€43,00
€38,70
-10%
Ultra-moisture Body Oil
REN Clean Skincare
€46,00
€41,40
-10%
Body Scrub - 330 ml
REN Clean Skincare
€42,00
€37,80
-10%
Clarifying Clay Cleanser
REN Clean Skincare
€30,00
€27,00
-10%
Gentle Cleansing Gel
REN Clean Skincare
€26,00
€23,40
Pagina 1 van 2

REN Clean Skincare

De filosofie van REN Clean Skincare draait om het principe van "Clean to Skin. Clean to Planet." Ze geloven dat de huid het beste reageert op schone en natuurlijke ingrediënten, en dat wat we op onze huid aanbrengen een impact kan hebben op onze gezondheid en het milieu. REN Clean Skincare is vastbesloten om producten te creëren die goed zijn voor de huid en tegelijkertijd vriendelijk zijn voor de planeet.

Hoe is REN Clean Skincare ontstaan?

REN Clean Skincare is een Brits merk dat in 2000 werd opgericht met als missie om schone, effectieve en duurzame huidverzorgingsproducten te creëren. Ze zijn toegewijd aan het gebruik van natuurlijke ingrediënten en vermijden potentieel schadelijke stoffen zoals sulfaten, parabenen, siliconen en synthetische geuren in hun producten. REN Clean Skincare streeft ook naar duurzaamheid door verpakkingen te gebruiken die recyclebaar zijn en waar mogelijk gerecyclede materialen bevatten.

Toen een moeder op zoek was naar goede skincare voor haar gevoelige huid, ervaarde ze na het bestuderen van ingrediënten, dat veel skincare niet veilig genoeg was voor haar gevoelige huid en die van haar baby. Na te weinig resultaat met organic merken, beloten haar man Anthony Buck en zijn partner Rob Calcraft om hier verandering in te brengen.

Zonder compromissen te sluiten, te gaan voor pure ingrediënten, die in de skincare ook resulteerde in huidverbetering is REN Clean Skincare ontstaan.

Voordelen van REN Clean Skincare gezichtscrèmes!

REN Clean Skincare gezichtscrème biedt verschillende voordelen voor de huid. Hier zijn enkele redenen waarom veel mensen kiezen voor de gezichtscrèmes van REN Clean Skincare:

 1. Natuurlijke en schone ingrediënten: REN Clean Skincare gezichtscrèmes zijn gemaakt van natuurlijke en schone ingrediënten die de huid voeden en verzorgen zonder potentieel schadelijke stoffen.

 2. Effectieve huidverzorging: REN Clean Skincare gezichtscrèmes zijn ontwikkeld om effectief te zijn in het verbeteren van de huidconditie. Ze zijn samengesteld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die bekend staan om hun huidverzorgende eigenschappen.

 3. Duurzaamheid: REN Clean Skincare streeft naar duurzaamheid in al hun producten, inclusief hun gezichtscrèmes. Ze gebruiken recyclebare verpakkingen en vermijden onnodige chemicaliën die schadelijk kunnen zijn voor het milieu.

 4. Geschikt voor alle huidtypes: REN Clean Skincare gezichtscrèmes zijn geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid. Ze zijn dermatologisch getest en vrij van irriterende ingrediënten.

 5. Vegan en dierproefvrij: REN Clean Skincare is toegewijd aan ethische praktijken en al hun producten zijn veganistisch en dierproefvrij. Ze maken geen gebruik van dierlijke ingrediënten en testen hun producten niet op dieren.

Welke lijn heeft REN Clean Skincare voor de gevoelige huid?

De REN Clean Skincare Evercalm™ lijn is de huidverzorgingslijn voor de meest gevoelige huid, waarbij deze lijn gericht is op het herstel van irritatie, roodheid en hydratatie.

Welke productlijnen heeft REN Clean Skincare?

 1. REN Clean Skincare Evercalm is speciaal ontworpen voor de gevoelige huid. De producten zijn geformuleerd om de huid te kalmeren, te hydrateren en te beschermen tegen irritatie en roodheid. De Evercalm-producten zijn vrij van potentieel irriterende ingrediënten zoals parabenen, sulfaten en synthetische geur- en kleurstoffen. Deze lijn omvat onder andere een zachte reinigingsmelk, een hydraterende dagcrème, een kalmerend serum en een voedend masker om de gevoelige huid te verzorgen en te beschermen.

 2. REN Clean Skincare Radiance is gericht op het verbeteren van de helderheid en uitstraling van de huid. Deze lijn bevat producten die zijn geformuleerd met natuurlijke ingrediënten die de huid helpen te exfoliëren, te vernieuwen en te verhelderen, zodat de huid er stralender en jeugdiger uitziet. De Radiance-producten van REN Clean Skincare omvatten onder andere een exfoliërende tonic, een verhelderend serum en een stralende oogcrème om de huid te laten stralen.

 3. REN Clean Skincare ClearCalm is ontwikkeld voor de huid die gevoelig is voor onzuiverheden en acne. De producten zijn geformuleerd met krachtige actieve ingrediënten die helpen bij het reinigen van de huid, het verminderen van overtollige talgproductie en het kalmeren van ontstekingen om de huid er zuiver en helder uit te laten zien. De ClearCalm-producten van REN Clean Skincare omvatten onder andere een zuiverende kleimasker, een acnebehandeling en een zuiverende dagcrème om de huid te helpen bij het bestrijden van onzuiverheden.

 4. REN Clean Skincare Bio Retinoid is gericht op het verminderen van tekenen van veroudering en het verbeteren van de huidtextuur. De producten zijn geformuleerd met natuurlijke bio-retinoïden, die de voordelen van traditionele retinol bieden zonder de mogelijke bijwerkingen. De Bio Retinoid-producten van REN Clean Skincare omvatten onder andere een anti-aging olie, een verjongende nachtolie die de huid voedt, verstevigd en de ruwheid tegengaat.

 5. REN Clean Skincare Rosa Centifolia is erop gericht om de huid meer hydratatie te geven, te kalmeren en herstel te geven. De Rosa Centifolia producten zijn geschikt voor alle huidtypes en zijn geformuleerd met de natuurlijke rozenextracten.
 6. REN Clean Skincare V-Cense is de lijn die erop gericht is om tijdens de nacht fijne lijntjes te verminderen, de huidteint te egaliseren en de huid te beschermen en te herstellen met antioxidanten.
 7. REN Clean Skincare Perfect Canvas is gericht op het verkleinen van de porien, verminderen van fijne lijntjes. Een perfecte basis voor de reiniging en als primer voor de make-up.