Vitamine Supplementen

Ik bevat een of meerder vitamines en ben bedoeld om de voedingsinname aan te vullen. Ik word gebruikt om voedingstekorten te voorkomen, de algehele gezondheid te ondersteunen en in sommige gevallen specifieke gezondheidsproblemen aan te pakken. 

Activ Draining
€29,00
Activ Refining Burner
€39,95
-5%
Inner Strength Supplement
€49,95
€47,45
Skin Balance
Laviesage
€47,95
Skin Base
Laviesage
€43,20
Skin Boost & Lift
€90,12
Skin Protect
Laviesage
€116,64
-10%
Truffle Indulgence Supplement
€79,50
€71,55
Vega Ωmega
Laviesage
€32,99

Wat is een vitamine supplement?

Vitamine supplementen zijn bedoeld om voedingsstoffen aan te vullen die mogelijk niet in voldoende hoeveelheden worden ingenomen door het dieet. Deze supplementen kunnen vitamines, mineralen, aminozuren, vetzuren of andere substanties bevatten. Ze kunnen in verschillende vormen voorkomen, zoals pillen, capsules, tabletten, vloeistoffen of poeders. Hoewel ze nuttig kunnen zijn voor bepaalde personen of in bepaalde situaties, zijn ze bedoeld als aanvulling op een gebalanceerd dieet, niet als vervanging daarvan.

Lees ook eens onze blog: Supplementen, hoe, wat en wanneer gebruik je ze?

 

Welke vitamines en supplementen heb je echt nodig?

De behoefte aan vitamines en supplementen kan variëren afhankelijk van je individuele voedingspatroon, gezondheidsstatus en leeftijd. Over het algemeen zouden de meeste mensen genoeg voedingsstoffen moeten krijgen uit een evenwichtig, gevarieerd dieet. Echter, bepaalde groepen mensen kunnen baat hebben bij specifieke vitamines en supplementen.

  • Zwangere vrouwen hebben bijvoorbeeld baat bij foliumzuur om de gezonde ontwikkeling van de foetus te ondersteunen.
  • Ouderen en mensen die weinig blootgesteld worden aan zonlicht kunnen baat hebben bij vitamine D supplementen.
  • Veganisten en vegetariërs kunnen baat hebben een bij B12 supplement, aangezien deze vitamine voornamelijk voorkomt in dierlijke producten.

Het is belangrijk om te overleggen met een zorgverlener voordat je begint met het innemen van vitamines en supplementen, omdat teveel van sommige voedingsstoffen schadelijk kan zijn.

Lees ook eens onze blog: Vitamines in het voorjaar!

 

Wat zijn de beste vitamine supplementen?

De "beste" vitaminesupplementen kunnen variëren afhankelijk van iemands individuele behoeften, maar hier zijn een paar algemeen erkende hoogwaardige vitamine supplementen:

 

Mary Cohr Acti Sun

De Mary Cohr Acti Sun bevat supplementen die rijk zijn aan caroteen en vitamines. Het bevordert de natuurlijke bescherming van de huid en zorgt voor een langdurige en diepe bruining.

 

Thalgo Activ Draining

De Thalgo Activ Draining is een kuur van 7 dagen om te helpen met gewichtsverlies. Natuurlijke plantenextracten helpen om water en vet af te voeren, daarnaast bevat het vitamine C voor meer energie. Het supplement zorgt voor sneller afvallen en dient ter ondersteuning van een zorgvuldig opgesteld afslankplan.

 

Laviesage EpidermOil

De Laviesage EpidermOil zorgt voor het behoud van de normale structuur, elasticiteit en uiterlijk van de huid. Daarnaast verzorgt het de huid en beschermt het de huid tegen vochtverlies. Huidveroudering wordt geremd en het gebrek aan zonlicht in de winter wordt gecompenseerd.

 

Er zijn veel factoren om te overwegen bij het kiezen van een vitamine supplement, zoals de kwaliteit van de ingrediënten, de dosering, de absorbeerbaarheid en de prijs. Het is ook belangrijk om te onthouden dat, hoewel supplementen nuttig kunnen zijn, het belangrijkste is om te streven naar een gebalanceerd en voedzaam dieet.

Bekijk ook eens onze vegan supplementen, Niacinamide supplementen, natuurlijke supplementen en hyaluronzuur supplementen.

 

Vitamine supplementen kopen?

Vitamine supplementen zijn eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via  of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.