TanOrganic

TanOrganic, opgericht met liefde voor natuurlijke schoonheid, biedt een uitgebreid assortiment biologische zelfbruiners. TanOrganic streeft naar puurheid en effectiviteit, waardoor liefhebbers van een stralende teint kunnen genieten van een gezonde, bruine gloed.

BFF Brush
TanOrganic
€31,95
Facial Selftan Mist
€37,95
Facial Selftan Oil
€34,95
Instant Tan
TanOrganic
€32,95
Multi Use Dry-Oil
€39,95
Self Tan Lotion
TanOrganic
€33,95
Self Tan Oil
TanOrganic
€39,95
Self Tan Towels (2-pack)
€6,95
Self Tanning Glove
€13,95
Selftan Mousse
TanOrganic
€44,95
Tan Erase
TanOrganic
€19,95

Hoe is TanOrganic ontstaan?

TanOrganic zag het levenslicht uit de wens om een gezonde en natuurlijke manier van zelfbruinen te bieden. Het merk werd opgericht met een focus op biologische ingrediënten en duurzaamheid. De makers wilden een alternatief bieden voor de gebruikelijke zelfbruiners die vaak schadelijke chemicaliën bevatten.

Bekijk ook onze Top 10 tanning.

 

Hoe krijg je geen vlekken met zelfbruiner?

Om een vlekvrije tint te krijgen met zelfbruiner, is het belangrijk de volgende stappen te volgen:

1. Exfoliëren: Verwijder dode huidcellen met een zachte scrub om een gelijkmatige toepassing te bevorderen.
2. Hydrateer de droge plekken: Zorg ervoor dat ellebogen, knieën en andere droge plekken goed gehydrateerd zijn om te voorkomen dat de tanning zich daar ophoopt.
3. Gebruik een handschoen of kwast: Voorkom vlekken op je handen door een handschoen te dragen of een kwast te gebruiken. Dit zorgt ook dat het product gelijkmatig wordt verdeeld.
4. Wacht met kleding aantrekken: Laat de zelfbruiner volledig opdrogen voordat je kleding aantrekt.

 

Hoe lang moet je zelfbruiner laten intrekken?

Het eindresultaat is vaak zichtbaar na 4 tot 8 uur. Daarom is het handig om de tanning in de avond aan te brengen en daarna losse kleding aan te doen. Je wordt de volgende ochtend wakker met een gezonde tan. Vermijd na het aanbrengen water en overmatig zweten, want dat kan het resultaat beïnvloeden. Wil je nog een tintje donkerder? Breng dan de tanning lotion nogmaals aan voor een intenser resultaat.

 

Welke producten heeft TanOrganic?

We hebben een aantal van onze favoriete TanOrganic producten op een rijtje gezet:

TanOrganic Facial Selftan Oil

Deze tanning oil is speciaal voor het gezicht. Het geeft de huid een stralende natuurlijke bruine teint zonder vette laag achter te laten. Dit is een vegan tanning die in 6 tot 8 uur wordt opgebouwd.

TanOrganic Facial Selftan Mist

Deze zelfbruiner gezicht en hals, droogt binnen enkele seconden op. De tanning spray is verrijkt met een cocktail van plantaardige oliën om je huid te hydrateren.

TanOrganic Selftan Mousse

Deze tanning mousse geeft een mooie en intense bruin-zonder-zon teint. Het is ultra hydraterend en bevat 80% biologisch Aloë Vera sap. Het zit vol met hyaluronzuur, diverse hydraterende ingrediënten en natuurlijke voedingskleurstoffen die de huid niet uitdrogen. 

TanOrganic Self Tanning Glove

Met deze zelfbruiner handschoen kun jij de zelfbruiner vlekkeloos aanbrengen. Door deze dubbelzijdige handschoen breng je de zelfbruiner egaal aan en worden vlekken voorkomen. De handschoen is zacht voor de huid.

TanOrganic BFF Brush

Dit is de ideale accessoire voor het aanbrengen van je zelfbruiner. Het is een revolutionaire dubbele kwast die voor zowel het lichaam als het gezicht te gebruiken is. Denk aan de lastige plekken zoals handen, voeten, nek, ellebogen en bijvoorbeeld de haarlijn.

 

TanOrganic producten kopen?

De producten van TanOrganic zijn eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.

 

Meer informatie over zelfbruiners? Lees ook:

- De do's en don'ts bij zelfbruiner gebruik!

- Is zelfbruiner schadelijk voor je huid?

- Zelfbruiner of spray tan verwijderen! Tips & tricks!

- Hoe krijg je een zonnig kleurtje, ook in de winter?