Tanning mousse

Natural Tanning Mousse
€44,95
-10%
Self Tanning Foam Dark
€21,99
€19,79
-10%
Self Tanning Foam Ultra Dark
€24,49
€22,04
-10%
Liquid Gold Self Tanning Foam
€21,99
€19,79
-10%
Self Tanning Foam Light/Medium
€21,99
€19,79
-10%
Aero Self Tanning Foam 1 Hour Express
€26,49
€23,84
-10%
Everyday Gradual Tanning Foam
€18,49
€16,64
-10%
Aero Self Tanning Foam Ultra Dark
€26,99
€24,29
Selftan Mousse
TanOrganic
€44,95
-10%
Aero Self Tanning Foam Dark
€26,49
€23,84

Wat is tanning mousse?

Een tanning mousse is een lichte mousse, met daarbij voedende ingrediënten toegevoegd, die de huid een mooie natuurlijke gebruinde teint geeft. Doordat de tanning mousse zo licht is van structuur, trekt deze goed in de huid en is tegelijk ook heel fijn te verdelen met een zelfbruiner handschoen.Welke soorten tanning mousse zijn er?

Care for Skin heeft een groot aanbod van tanning mousse in haar assortiment, we laten je deze graag zien wat elk product zo uniek maakt.

Marc Inbane Natural tanning mousse

Deze vederlichte Marc Inbane Natural Tanning Mousse dankt haar bruinende werking aan de ingrediënten DHA en erythrulose. Deze suiker moleculen reageren met bepaalde eiwitten uit de bovenste huidlaag. Na ongeveer 3-4 uur ontstaat hierdoor een bruine teint op de huid, die tussen de 5-7 dagen geleidelijk vervaagt. De Marc Inbane mousse is geschikt voor zowel het lichaam als het gezicht.

TanOrganic Selftan Mousse

De TanOrganic Self Tan Mousse geeft de huid een mooi intens bruine-zonder-zon teint. Geeft de huid naast een mooie bruine kleur ook een sterke hydratatie, door het toegevoegde Aloë Vera en Hyaluronzuur. Het Aloë Vera bestaat voor maar liefst 80% uit biologisch sap, voor een sterke hydratatie. De teint kleurt de huid in ongeveer 6-8 na het opbrengen en het resultaat is iets intenser dan die van de TanOrganic Self Tan Oil.

Oolaboo Silky Bronzing Mousse

Deze natuurlijke Bronzing Mousse bruint de huid met een langdurige, natuurlijke bruine teint. De Oolaboo Silky Bronzing Mousse is verrijkt met een vanille geur, is 100% vegan,  vrij van alcohol en geschikt voor alle huidtypes.
Deze Bronzing Mousse bevat de sterk hydraterende ingrediënten zoals glycerine en aloë vera. De Mousse kan desgewenst vaker worden gebruikt en staat garant voor een streeploze bruining.

Mary Cohr Perfect Bronze Autobronzant Corps

Deze schuimende zelfbruiner is eenvoudig aan te brengen met een zelfbruiner handschoen. De Mary Cohr Perfect Bronze Autobronzant Corps
geeft na enkele uren al een prachtige gloed en kan zo vaak als gewenst worden aangebracht.Hoe gebruik je een tanning mousse?

Een self tan mousse is eenvoudig in gebruik, mede door haar lichte structuur. Hieronder enkele tips voor een optimaal resultaat.

  1. Exfoliëren.
    Geef de huid een scrub, met daarbij de focus op de drogere plekken op je gezicht of je lichaam. Denk daarbij aan de ellebogen, knieën en zijkant enkels. Ook kun je hiervoor de zelfbruiner handschoen gebruiken. Deze verwijdert dode en droge huidcellen.
  2. Tanning mousse aanbrengen.
    Breng de tanning mousses aan op een zelfbruiner handschoen , verdeel de tanning lotion goed, alsof het een bodylotion is. Gebruik daarbij ronddraaiende beweging om de tanning mousses zo goed mogelijk te verdelen.
  3. Droogtijd.
    De tanning mousses heeft ongeveer een droogtijd nodig van 10-15 minuten en hoeft niet afgespoeld te worden. Vermijd de eerste uren te strakke kleding en laat de tanning goed inwerken, alvorens je ermee gaat douchen of zwemmen (ongeveer 6-8 uur).Wat zijn de voordelen van een tanning mousse?

Het gebruik van een tanning mousses heeft veel voordelen. Optimale hydratatie door de toevoeging van Aloe Vera, vitamine E en Hyaluronzuur, eenvoudig aan te brengen, een streeploos resultaat en is geschikt voor zowel het gezicht als het lichaam. Tegelijk kan de tanning mousses zo vaak als gewenst worden aangebracht. De tanning mousse is ideaal om tussendoor als zelfbruiner benen in te zetten, met als resultaat bruine benen zonder zon.Tanning Mousse kopen

Wil je tanning mousse kopen? Care for Skin heeft een breed assortiment van verschillende zelfbruiner mousse in haar assortiment. Heb je nog vragen of heb je advies nodig bel of mail ons, onze specialisten staan voor je klaar.