Tanning Oil

-10%
Liquid Gold Tanning Oil
€21,99
€19,79
Facial Selftan Oil
€34,95
Self Tan Oil
TanOrganic
€39,95
Self Tan Towels (2-pack)
€6,95

Wat is Tanning Oil?

Tanning Oil is een uniek zelfbruinende olie voor het gezicht en of het lichaam, om op deze manier je huid een mooie natuurlijk teint te geven. Een tanning oil laat geen vet laagje achter op de huid en zal de huid ook niet verstoppen. De tanning oil heeft als actieve en voedend ingrediënt het Aloë Vera. De Aloë Vera heeft een kalmerende en diep hydraterende werking op de huid, waardoor de huid voor uitdroging wordt beschermd. Juist voor de huid die droge plekjes vertoond, zal een tanning oil goed uitpakken, omdat deze extra hydratie geeft. De  tanning oil is geschikt voor alle huidtypes.

 

Welke soorten Tanning Oil zijn er?

Er zijn meerdere merken die de tanning oil in haar assortiment heeft. We lichten ze graag voor je uit.

 

Bondi Sands Liquid Gold Tanning Oil

De tanning oil van Bondi Sands is een luxe droge olie, die verrijkt is met arganolie. Het geeft je huid een zomerse natuurlijk teint en hoeft na het insmeren niet afgespoeld te worden. De Bondi Sands Liquid Gold Tanning Oil is geschikt voor zowel het lichaam als het gezicht, verrijkt met arganolie en een heerlijk geurende kokosolie.

Wil je na het aanbrengen een diepere bruine teint? Dan kun je 30 minuten na het aanbrengen, opnieuw de tanning oil aangebracht worden.


TanOrganic Self Tan Oil

De tanning oil van TanOrganic is een zelfbruinende olie dat voor zowel het gezicht als het lichaam kan worden gebruikt. Deze TanOrganic Self Tan Oil zorgt voor een optimale hydratatie en een natuurlijke teint zonder een vet laagje achter te laten. Na het aanbrengen is de tanning oil na ongeveer 6-8 uur volledig op kleur.


TanOrganic Facial Selftan Oil

Deze zelfbruiner olie gezicht is dus speciaal voor het gezicht, het geeft de gezichtshuid een natuurlijk gebruinde teint, zonder een vette waas achter te laten. De TanOrganic Facial Selftan Oil is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige huid. De Tan Oil is verrijkt met het Aloë Vera, hierdoor zal de huid niet uitdrogen maar juist een diepe hydratatie ervaren.


TanOrganic Self Tan Towels

Uniek in de wereld van de tanning oil zijn de TanOrganic Self Tan Towels. Doekjes die je mee kunt nemen op reis, uiteraard ook zo tussendoor kunt gebruiken, om de gebruinde huid op peil te houden. De doekjes zijn op basis van een tanning oil, een droge olie dus, sterk hydraterend en geven de huid binnen 4-8 haar natuurlijke gebruinde teint weer terug.


Hoe gebruik je een Tanning Oil?

Voor het aanbrengen van een tanning oil, is het goed om voor zowel het gezicht als het lichaam de volgende stappen te volgen.

  1. Exfoliëren. Geef de huid een scrub, met daarbij de focus op de drogere plekken op je gezicht of je lichaam. Denk daarbij aan de ellebogen, knieën en zijkant enkels. Ook kun je hiervoor de Bondi Sands Exoliating Mitt gebruiken. Deze verwijdert dode en droge huidcellen.
  2. Tanning oil aanbrengen. De tanning oil kan eenvoudig met de handen worden aangebracht, vooral als het gaat om het gezicht en de hals-decolleté. Schud de Self Tan Oil goed voor het gebruik en breng deze aan op de handpalmen, waarna je je gezicht en het lichaam kunt inmasseren alsof het een bodylotion is.
  3. Droogtijd. De tanning oil heeft ongeveer een droogtijd nodig van 10-15 minuten en hoeft niet afgespoeld te worden. Vermijd de eerste uren te strakke kleding en laat de tanning goed inwerken, alvorens je ermee gaat douchen of zwemmen (ongeveer 6-8 uur).


Wat zijn de voordelen van een Tanning Oil?

Een tanning oil heeft meerdere voordelen, uiteraard blijft dit persoonlijk. Maar het grootste voordeel zit in de hydratatie van de olie en de eenvoud waarmee deze kan worden aangebracht. De tanning oil is absoluut niet vettig, het is altijd een droge olie, dus een olie die geen vettige waas achterlaat op het gezicht of het lichaam. Tegelijk zullen de drogere plekjes op het gezicht of het lichaam minder snel extra bruining aantrekken. Daardoor is de tanning oil geschikt voor alle huidtypes, zelf de gevoelige huid.

Het aanbrengen van de tanning oil kan met de handen. Omdat je precies voelt wat je doet, kan het voor velen een fijne manier zijn om een zelfbruiner olie aan te brengen.

TIP: altijd goed je handen was en ontdoen van de zelfbruiner olie, omdat uiteraard de handpalmen ook gaan kleuren.

 

Tanning oil kopen? 

Overtuigd van de voordelen en het gemak van een tanning oil. Wil je tanning oil kopen? Kijk dan voor de mogelijkheden bij Care for Skin. Heb je vragen over het gebruik en de aanschaf van een tanning oil, neem dan contact op met een van onze specialisten voor een goed advies.