Biomaris

Staat voor "Health & Beauty from the Sea" voor ongeveer 80 jaar en is als specialist in Thalasso-cosmetica nauw verbonden met de zee. De producten zijn gebaseerd op waardevolle actieve ingrediënten zoals uniek zeewater, zeezout en zeealgen.

Shower Peeling
€18,50
Sun Cream SPF 30
€31,00
Deep Moisture Cream
€33,00
Hydro Day Cream
€27,90
Beauty From The Sea Cream
€30,30
Sun Spray SPF 30
€24,00
Super Rich cream
€39,95
Tinted Day Cream
€18,80
Sun Milk SPF 20
€20,00
Collagen Algen Mask
€18,90
Moisturizing Emulsion
€21,00
Skin Cleansing Milk
€22,50
Skin Cream Classic
€15,95
24-h Deodorant Nature
€11,50
After Shave Balsam
€19,60
Algen Fluid
Biomaris
€19,00
Moisturizing Cream Nature
€23,00
Eye Cream Nature
€23,00
Cleansing Milk Nature
€21,90
Pagina 1 van 3

Hoe is Biomaris ontstaan?

BIOMARIS is als specialist in Thalasso-cosmetica ook nauw verbonden met de zee. BIOMARIS staat voor "Health & Beauty from the Sea" voor ongeveer 80 jaar. Alle producten van Biomaris zijn gebaseerd op waardevolle actieve ingrediënten zoals uniek zeewater, zeezout en zeealgen.

De huid speelt een beslissende rol bij talloze functies die het lichaam gezond houden. De wetenschap heeft aangetoond dat werkstoffen uit de zee de natuurlijke huidfuncties ondersteunen en de huideigen beschermingsmechanismen versterken: ze zijn een cadeau voor het lichaam.
Het is Biomaris gelukt, deze werkstof in haar producten te verwerken. Ze voorzien de huid van alle mineralen en sporenelementen die ze nodig heeft om goed te functioneren. Algenbehandelingen werken ontspannend, zeer verzorgend, helend, ontslakkend, ontstekingsremmend en zuiverend.
Biomaris heeft een compleet programma voor elk huidtype: producten voor gezichts- en haarverzorging, lichaams- en voetverzorging, zonbeschermingsproducten, eau de toilette en een verzorgingsserie voor mannen.

 

Wat is de filosofie van Biomaris?

De zee als een bron van schoonheid. Biomaris wil de consument producten aanbieden die voldoen aan de nieuwste wetenschappelijke normen. Daarom zijn ze in hun eigen onderzoekslaboratorium gepassioneerd over het ontwikkelen van innovaties die de nieuwste en meest effectieve ingrediënten uit de zee gebruiken en die het beproefde bereik begrijpen.

Al tientallen jaren worden actieve ingrediënten zoals algen, kaviaar en co in cosmetica gebruikt. Naast de bekende actieve ingrediënten, biedt de zee ook een verscheidenheid aan onontdekte bronnen van actieve ingrediënten. Nieuwe wezens en soorten worden voortdurend ontdekt in de diepten van de oceanen. Deze grotendeels onbekende wereld wordt door wetenschappers beschouwd als het grootste reservoir voor de ontwikkeling van nieuwe medicijnen.

Ons natuurlijke water uit de uitgestrekte Noord-Atlantische Oceaan vormt de basis van alle BIOMARIS-producten. Vrijwel niet beïnvloed door industrie en beschaving, wordt het gewonnen uit een Arctische stroom buiten Groenland en op natuurlijke wijze gezuiverd voor verder gebruik.

Uniek door zeewater Het wereldwijd unieke marien DEEP-water is uitzonderlijk rijk aan mineralen en sporenelementen die zo essentieel zijn voor onze gezondheid. Het lijkt erg op de structuur van ons bloed. Dit gegeven maakt BIOMARIS-producten onovertroffen qua compatibiliteit. Ze werken in harmonie met de huid en komen overeen met hun natuurlijke fysiologische processen.

De afgelopen jaren is duurzaamheid steeds belangrijker geworden. Als een bedrijf dat zijn belangrijkste ideeën te danken heeft aan de zee, is BIOMARIS toegewijd aan de bescherming van het milieu en, in het bijzonder, aan onderzoek naar het behoud van de oceanen.

Om onze activiteiten voor duurzame ontwikkeling op de lange termijn te plannen en om ze transparant te documenteren naar de buitenwereld, heeft Biomaris in 2011 een duurzaamheidsstrategie ontwikkeld. Sinds begin 2012 zijn ze lid van het BIPS-initiatief van de Federatie van Duitse industriële en handelsondernemingen (BDIH).

 

Wat zijn de bestsellers van Biomaris?

Eén van de bestsellers van de Biomaris Creme is de Biomaris Super Rich Cream, dit is een rijke crème voor de nachtverzorging van de huid. Normaliseert het hydro-lipide evenwicht van de huid en beschermt haar tegen vrije radicalen. Lees onze blog: Antioxidanten versus vrije radicalen hierover.

Een ander topproduct binnen Biomaris is de klassieker Biomaris Skin Cream Classic zonder parfum, dit is een zeer rijke dagelijkse biomaris creme of biomaris dagcreme en lichaamsverzorgingsproduct ineen. Het bevat het totale werkstoffencomplex uit de zee en is daardoor geschikt voor de normale tot zeer gevoelige en tere huid, zelfs de extreem droge huid.

 

Wat voor soort producten zijn er van Biomaris?

Zo is er voor de droge en gevoelige huid de Biomaris Beauty From The Sea Cream, dit is een dagcrème en nachtcrème voor de droge, gevoelige huid die naar eczeem neigt.

De Biomaris Super Rich Cream, Biomaris Rich Eye Cream, Biomaris Deep Moisture Cream, deze crème komen allen uit de reeks creme's die een olie-in water emulsie bevatten, maar wel zeer rijk en voedzame producten die een langdurig en merkbare vochtafzetting geven aan de huid. De elasticiteit wordt optimaal verbeterd en het geeft de huid bescherming tegen vrije radicalen.

Alle producten van Biomaris zijn gebaseerd op mariene ingrediënten, hebben een hoge effectiviteit en zijn ontwikkeld vanuit een intensief en wetenschappelijk onderzoek.

 

Waar kun je Biomaris kopen?

Ben jij klaar voor het ontdekken van Biomaris? De producten van Biomaris koop je bij Care for Skin. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.