BB Cream of CC Cream - Care for Skin
Gratis verzending vanaf € 39
Klantenbeoordeling 9,4
Cadeau vanaf € 75

BB Cream of CC Cream

  • Geplaatst op
  • Door Anja van Dijken
  • 0
BB Cream of CC Cream

Het zal je niet ontgaan zijn, de opmars van de BB Cream en de CC Cream. Vooral in de zomer zien we dat de vraag naar deze crèmes enorm toeneemt. Tijd om deze twee producten eens onder de loep te nemen.


Wat is een BB Cream?


De BB-Cream vind zien oorsprong in ons buurland Duitsland. Daar ontwikkeld om de huid na een laserbehandeling te helpen herstellen en te beschermen.  De crème zorgde ervoor dat de roodheid van de huid na een laserbehandeling verdween. Maar de huidige bekendheid van de BB Cream hebben we te danken aan een aantal Aziatische landen, waar de BB Cream is uitgegroeid tot een ware rage.


De BB staat voor ‘Beauty Balm’ of “Blemish Balm’ en heeft een drietal eigenschappen waarbij de nadruk ligt op het camoufleren van oneffenheden:
    - Hydratatie van de huid
    - Bescherming met een SPF-factor
    - Camoufleren van oneffenheden
Met deze eigenschappen vervangt de BB Cream drie losse producten en maakt haar super makkelijk in gebruik.


Wat is een CC Cream?


Na de BB Cream is de CC Cream in aantocht om haar opmars te maken in Europa. De CC Cream ligt in tegenstelling tot de BB Cream meer de nadruk op de verzorging van de huid in plaats van de camouflage van oneffenheden.

De Complete Correction Cream is een luchtiger product dan de BB Cream, die vaak als een plak op de huid ligt. Zoals de naam al zegt ligt de nadruk van de CC Cream op de tint-correctie van de huid. In de CC Cream zitten werkstoffen die ervoor zorgen dat de teint van de huid egaler wordt.


De CC Cream heeft de volgende eigenschappen:

  •   - Hydratatie van de huid
  •   - Beschermen met een SPF-factor
  •   - Egaler en teint herstellende eigenschappen
  •   - Camoufleren van de huid.

Conclusie:


BB Cream en CC Cream zijn ideale producten om je huid een egale teint te geven en waarbij deze de huid ook nog eens verzorgen en beschermen. Welke het beste bij jou past ligt aan de nadruk die je wilt geven aan de verzorging. Zoek je een product welke goed camoufleert, ga dan voor de BB Cream. De CC Cream is ideaal wanneer je meer de alleen wilt camoufleren en de teint van je huid wilt verbeteren.


Nieuwsgierig geworden naar deze producten?


Clinique  BB Cream €  23,70
Decleor BB Cream € 32,50
Malu WIlz BB Cream € 29,95


Clinique CC Cream € 23,50

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden