Grown Alchemist

Grown Alchemist is een huidverbeterings progamma op basis van natuurlijke ingrediënten met een volwaardige anti-aging verzorging voor de huid, haar en lichaam.

Eye Make-up Remover
Grown Alchemist
€18,95
Age Repair Set Luxe
Grown Alchemist
€388,65
Matte Balancing Moisturiser - 12 ml
€13,95
Age Repair Set
Grown Alchemist
€295,75
Detox Hydra-Mist+
Grown Alchemist
€30,95
Hydra-Repair Day Cream - 65 ml
€34,95
Enzyme Facial Exfoliant - 75 ml
€58,95
Natural Hydrating Sunscreen SPF 30
€35,95
Nourishing - Shampoo 0.6 - 500ml
€34,95
Balancing Toner - 200 ml
€28,95
Gentle Gel Facial Cleanser - 200 ml
€34,95
Hand Cream - 500 ml
Grown Alchemist
€64,95
Anti-Bacterial Hand Cream
€19,95
Hydra - Repair Set
Grown Alchemist
€255,75
Nourishing - Small Shampoo 200ml
€23,95
Anti-Frizz Shampoo 0.5 - 500ml
€34,95
Pagina 1 van 4

Grown Alchemist: ontdek een nieuwe generatie biologische verzorgingsproducten. Geavanceerde formuleringen, gemaakt met behulp van natuurlijke technologieën die een revolutie zijn ten opzichte van de traditionele benadering van anti-aging huidverzorging, haarverzorging en bad & body producten. Grown Alchemist werkt alleen met de allerbeste cosmeticaspecialisten uit Londen, Parijs en Australië. Samen werken zij aan onderzoek en aan perfecte formules waarvan het lichaam de synergetische moleculaire structuur herkent.

 

Het ontstaan van Grown Alchemist

De twee net afgestudeerde broers Keston Jeremy kwamen samen om te gaan samenwerken aan een project waarbij hun passie voor designen en productontwikkeling werd gecombineerd. Deze combi bleek zo succesvol dat ze een internationaal adviesbureau begonnen waarbij de producten ontwikkelden voor de grootste wereldwijde merken. Tijdens het testen van een product voor een van de klanten kwamen ze er achter dat onderzoek aantoonde dat het continue gebruik van natuurlijke actieve ingrediënten direct de gezondheid van de huid verbeterde en tekenen van veroudering verminderden. Hierdoor besloten ze hun eigen merk, Grown Alchemist, op te richten en ze ontwikkelden formules met een unieke combi tussen biologie en cosmetische chemie. Nog steeds is het team van cosmetische chemici op zoek naar vernieuwende formules in de onderzoekslaboratoria die zijn gevestigd in Londen, Parijs, Zwitserland, Spanje en Australië. Tegenwoordig zijn de producten van Grown Alchemist een van de beste producten tegen huidveroudering en Grown Alchemist is uitgegroeid tot een groot merk dat wordt verkocht over de hele wereld.

 

Ingrediënten

Echte beautywetenschap. Echte beautyresultaten. Zonder schadelijke chemicaliën. De producten staan bekend om hun pure, natuurlijke en vooral krachtige actieve ingrediënten zoals collageen, geavanceerde peptides, hyaluronzuur en antioxidanten. De strakke en minimalistische vormgeving is on-trend. Beautyjournalisten en celebs zijn er dol op. Shop deze verfijnde producten met gecertificeerde biologische botanische ingrediënten en krachtige natuurlijke extracten die gewoon doen wat ze beloven. Release your true beauty! 

 

Grown Alchemist Shampoo

De Anti-Frizz Shampoo van Grown Alchemist, een lichte Shampoo die pluizig en kroesend haar tegen gaat, voor mooi vallend haar.

De Colour-Protect Shampoo van Grown Alchemist, deze Shampoo herstelt en beschermt de kleur en de glans van geverfd haar.

Detox Shampoo 500ml is een shampoo die het haar en hoofdhuid vrij maakt van radicale stoffen. Het haar wordt schoon en glanzend.

De Strengthening Shampoo van Grown Alchemist, speciaal ontwikkeld met rijke ingrediënten om het haar te versterken en te voeden.