Hannah reiniging

Huidverbetering begint bij een goed reiniging. De Hannah cleansers zijn speciaal op jouw huid afgestemd en maken deze op een zachte en intensieve manier schoon. 

-20%
Cleansing Milk
€76,00
€60,80
Cleansing Milk
€38,00
Clear Cleansing Oil
€58,00

Hannah reiniging

Huidverbetering begint bij de basis. Een goede basis bestaat altijd uit het reinigen van je gezicht met een Hannah cleanser. Pas daarna breng je werkstoffen aan op de huid zoals een Hannah serum en een Hannah gezichtscreme. Het reinigen van je huid moet altijd de eerste stap zijn in je huidverzorgingsroutine.

Hannah heeft twee cleansers in het assortiment: Hannah Cleansing Milk en de Hannah Clear Cleansing Oil. Beide cleansers hebben gemeen dat het hydrofiele gezichtsreinigers zijn. Dat houdt in dat de cleanser met water vermengd moet worden om het te laten emulgeren, zonder dat het de huid uitdroogt. Op deze manier wordt het gezicht op een diepgaande, zeer milde maar toch effectieve manier schoon gemaakt, zonder de natuurlijke beschermmantel te verstoren. 

 

Welke Hannah producten reiniging moet ik gebruiken?

Dat is afhankelijk van je huidtype en behoeftes. Onze Hannah Huidcoach kan een uitgebreide huidanalyse bij jou doen waarbij de Ph waarde, het vet- en vochtgehalte maar ook de melaninewaarde en erytheemwaarde van de huid worden gemeten. Aan de hand daarvan wordt gekeken welke Hannah reiniging het beste bij jouw huid past. Dat kan de Hannah Cleansing Milk of de Hannah Clear Cleansing Oil zijn. De reiniging sluit je altijd af met een Hannah Gezichtstoner. Vervolg daarna je routine door een Hannah Serum en een Hannah Gezichtscrème aan te brengen. Eventueel gevolgd door andere producten zoals de Hannah Serum, Hannah Gezichtscrème

 

Hannah Cleansing Milk

De Hannah Cleansing Milk is een hydrofiele gezichtsreiniging. Dat houdt in dat de cleanser met water vermengbaar is zonder dat het gaat schuimen. De huid wordt zo op een diepe maar milde manier gereinigd zonder de natuurlijke beschermlaag te verstoren. De Hannah Cleansing Milk is geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid. De cleanser ruikt naar amandel, verwijdert make-up, overtollig talg en onzuiverheden en laat de huid zijdezacht en comfortabel aanvoelen.

Hannah Clear Cleansing Oil

De Hannah Clear Cleansing Oil is een cleansing oil op basis van natuurlijke oliën. Deze milde en natuurlijke cleansing oil heeft naast de ecologisch verantwoorde doelstelling een zeer positieve werking op de natuurlijke talgafgifte. Hiermee wordt deze allergeenvrije Hannah Clear Cleansing Oil multi inzetbaar, niet alleen bij de vette huid maar ook bij de geïrriteerde en droge huid.

 

Hannah Reiniging kopen?

Huidverbetering begint bij een goede reiniging. Je kunt een cleanser eenvoudig online bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met één van onze Hannah Huidcoaches via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Zij voorzien jou graag van een passend huidadvies.

 

Meer informatie over Hannah producten? Lees ook:

Hannah, van huidprobleem tot doelgerichte oplossing!