IMAGE Nachtcreme

AGELESS - Total Repair Crème
€90,50
AGELESS - Total Retinol-A Crème
€90,50
BIOME+ Smoothing Cloud Crème
€69,50
CLEAR CELL Clarifying Repair Creme
€79,00
CLEAR CELL Mattifying Moisturizer
€58,50
The MAX - Stem Cell Crème
€149,50
VITAL C - Hydrating Repair Crème
€92,00

IMAGE Skincare nachtcrèmes werken doelgericht om jouw huid tot de mooiste versie te krijgen. Gedurende de nacht is de huid namelijk het meest actief in huidherstel en huidherstel. Dus ook al slaap jij, jouw huid en al jouw organen zijn actief! Overdag krijgt de huid te maken met allerlei schadelijke invloeden, zoals UV-straling, vrije radicalen, make-up en toxische stoffen, zoals uitlaatgassen. De Image Dagcreme beschermt tegen UV-straling, maar niet tegen alle invloeden vanuit het milieu.

Het is daarom erg belangrijk om de huid goed te verzorgen voor het slapen gaan zodat ze ontdaan is van alle viezigheid en voldoende werkstoffen heeft om tijdens de nacht te gebruiken. Reinig je huid daarom met een Image Cleanser en voedt je huid met een nachtcreme. Een nachtcrème is over het algemeen voller qua textuur, om zo het lipide-gehalte (vetgehalte) te herstellen gedurende de nacht. Daarnaast kan de nachtcrème verstevigend, celvernieuwend, kalmerend of talgreducerend werken. 

Kies een nachtcrème op basis van jouw huidbehoefte. Hieronder lees je welke nachtcrème bij welk huidtype past.

 

Wil je een sample van Image Skincare proberen, bekijk dan de Image Skincare Samples pagina en bestel eenvoudig de Image Skincare sample die jij wilt testen.

 

Image Nachtcreme voor beginnende huidveroudering

Image Skincare AGELESS - Total Overnight Retinol Masque: Voedend, regenerend Image Skincare masker die als nachtcrème wordt ingezet. Dit masker is de ultieme schoonheidsslaap en zeer geschikt voor de beginnende retinol (vitamine A) gebruiker. 2% retinol stimuleert de celvernieuwing, waardoor de collageen- en elastineaanmaak wordt verhoogd. Daarnaast zorgt de waterbank-technologe voor een plumping effect op de huid gedurende de nacht. Ook ideaal om preventief tegen huidveroudering te werken.

Image Skincare The MAX - Stem Cell Crème: Luxe nachtcrème ondersteunt het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid, dankzij actieve stamcellen. Daarnaast bevat de crème een maximale concentratie peptiden om rimpels door gezichtsexpressies gladder te maken en herstel van collageen te ondersteunen.

IMAGE MD® - Restoring Overnight Retinol Masque: Overnight gezichtsmasker met 3% ingekapseld retinol, voor de normale, gepigmenteerde, verouderde huid of grove huidstructuur. Geeft de huid een vochtboost en stimuleert de celvernieuwing, voor de ultieme schoonheidsslaap.Geformuleerd door plastisch chirurgen voor optimaal resultaat.

Image Nachtcreme Anti Aging

Image Skincare AGELESS - Total Repair Crème: Voor de huid die het masker van hierboven goed kan verdragen, is de Total Repair Crème een upgrade. Actieve anti-aging nachtcrème met 20% glycolzuur en retinol. Stimuleert de celvernieuwing, exfolieërt, voedt de huid intensief, vermindert de tekenen van fijne lijntjes en rimpels en verstevigt de huid. Minimaliseert ook pigmentvlekjes door zonschade, egaliseert de huidteint en vermindert littekens of rode/donkere plekjes na acné. 

Image Skincare AGELESS - Total Retinol-A Crème: Een zeer effectieve anti-aging nachtcrème die geschikt is voor de ervaren retinol- en glycolzuurgebruiker. Een zeer hoog geconcentreerd anti-aging mix van  6,25% ingekapseld retinol, polypeptiden, 20% glycol- en melkzuur heeft een super anti-aging en verjongingseffect.

IMAGE MD® - Restoring Retinol Crème with ADT Technology: Meest actieve Retinol crème van IMAGE Skincare met 10% ingekapseld Retinol. De peptiden stimuleren de aanmaak van collageen en pakken fijne lijntjes en rimpels aan. Kahai Oil zorgt voor een betere hydratatie en zorgt voor de vermindering van fijne lijntjes. Geformuleerd door plastisch chirurgen voor maximaal resultaat.

IMAGE MD® - Restoring Youth Repair Crème With ADT Technology: Nachtcrème met een sterk geconcentreerde mix van retinol, glycolzuur en vitamine C en E. Geschikt voor de verouderde huid met lijntjes, rimpels en/of pigmentvlekken. Stimuleert huidvernieuwing en vertraagt het huidverouderingsproces. Geformuleerd door plastisch chirurgen voor maximaal resultaat. Ook geschikt voor een huid met licht acne.

Image Nachtcreme vette huid

Image Skincare CLEAR CELL - Mattifying Moisturizer: Lichtgewicht kalmerende en hydraterende crème brengt de geïrriteerde, onzuivere huid weer tot rust. Vitamine B6 zorgt voor een gezonde huidbalans en vermindert zichtbaar grove poriën, het glimmen van de huid en talgproductie.

Image Skincare VITAL C - Hydrating Overnight Masque: Nachtcrème en masker in één in een frisse olievrije textuur, waardoor hij ook geschikt is voor de vette huid. Bevat een drievoudig mineralen-complex, blauwalgextract, hyaluronzuur en vitamine C en geeft de huid extra energie, vitaliteit en hydratatie terwijl je slaapt.

Image Skincare VITAL C - Hydrating Water Burst: Olievrije emulsie die als serum of als crème kan worden gebruikt. Rijk aan hyaluronzuur, vitaminen en antioxidanten zorgt deze lichte gel-formule voor diepe hydratatie en laat de huid weer stralen. Ideaal bij een vette, gecombineerde, vochtarme of acné gevoelige huid.

Image Nachtcreme vochtarme huid

Image Skincare ORMEDIC - Balancing Bio-Peptide Crème: Rijke, zijdezachte nachtcrème met peptiden, antioxidanten en plantaardige huidherstellers. Herstelt het vochtgehalte in de huid, vermindert een droog, trekkerig of jeukerig gevoel en ondersteunt de aanmaak van collageen. Brengt de huid weer in balans.

Image Skincare VITAL C - Hydrating Intense Moisturizer: Een echte SOS balm voor de extreem droge huid. Deze nachtcrème op basis van sheaboter en hyaluronzuur verzacht irritatie, droogte, schilfering en jeuk en biedt een enorme vochtboost aan de gedehydrateerde huid. Geschikt voor elke leeftijd.

Image Skincare VITAL C - Hydrating Repair Crème: Romige nachtcrème met 20% vitamineboost, bevordert celvernieuwing, versterkt huidbarrière en verbetert de huidtextuur en oneffenheden. Erg geschikt voor de droge, geïrriteerde, doffe, rokers-, en vermoeide huid. Geeft de huid haar glow terug.

Image Skincare VITAL C - Hydrating Overnight Masque: Multi-use product, nachtcrème en masker in één in een frisse olievrije textuur. Bevat een drievoudig mineralen-complex, blauwalgextract, hyaluronzuur en vitamine C en geeft de huid extra energie, vitaliteit en hydratatie terwijl je slaapt.

Image Nachtcreme tegen pigmentvlekken

Image Skincare ILUMA - Skin Brightening Crème: Een huidoplichtende, egaliserende nachtcrème voor pigmentvlekken en ouderdomsvlekken op basis van plantaardige huidoplichters. Voedt de huid intensief gedurende de nacht. Geen agressieve blekende middelen. Ook geschikt tijdens zwangerschap om preventief zwangerschapsmasker te voorkomen.