Image Skincare nachtcreme

Image Skincare nachtcreme

Image Skincare nachtcrèmes werken doelgericht om jouw huid tot de mooiste versie te krijgen. Kies jouw nachtcrème op basis van het grootste huidprobleem. Lees verder op deze pagina welke Image nachtcrème bij jou past!

Is een nachtcrème goed voor je huid?

Ja! Sterker nog. Een nachtcreme is heel belangrijk voor jouw huid. IMAGE Skincare nachtcrèmes werken doelgericht om jouw huid tot de mooiste versie te krijgen. Gedurende de nacht is de huid namelijk het meest actief in huidherstel en huidherstel. Dus ook al slaap jij, jouw huid en al jouw organen zijn actief!

Overdag krijgt de huid te maken met allerlei schadelijke invloeden, zoals UV-straling, vrije radicalen, make-up en toxische stoffen, zoals uitlaatgassen. Gebruik voor overdag een Image Dagcreme om je huid te beschermen tegen pigmentvlekken en overige (zonne)schade. Daarvoor is er de Image Prevention lijn. De lijn bestaat uit o.a. Image spf 30 en Image spf 50.

Wil je een sample van Image Skincare proberen, bekijk dan de Image Skincare Samples pagina en bestel eenvoudig de Image Skincare sample die jij wilt testen.

 

Wat is belangrijker een dagcreme of nachtcreme?

Beide cremes zijn onmisbaar in jouw skincare routine. Terwijl jij slaapt herstelt je huid de schade die het overdag heeft opgelopen en brengt het de voeding naar de juiste plaatsen in de huid. Maar overdag beschermt een dagcreme jouw huid tegen UV straling, pigmentvlekken, blauw licht en nog meer schadelijke invloeden van buitenaf. 

 

Welke nachtcreme van Image past bij mijn huid?

Image Skincare heeft meer dan 12 productlijnen. Voor ieder huidtype, iedere huidbehoefte is er dus wel een creme te vinden. Zie jij door de bomen het bos niet meer en wil je graag advies? Neem dan contact op via de klantenservice. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste nachtcreme. 

 

Wat is de beste nachtcreme?

De beste nachtcrème voor jouw huid hangt echt af van je specifieke wensen en behoeftes. Maar wij hebben drie van onze favoriete Image nachtcremes voor jou op een rijtje gezet:

Image Skincare VITAL C - Hydrating Repair Crème

De Image Skincare VITAL C - Hydrating Repair Crème is één van Image's geliefde nachtcrèmes. Het bevat een zeer rijke formule (vitamines A, C en E) die de huid voedt en beschermt. Hierdoor is het een uitkomst voor de vermoeide, droge, doffe huid én de huid die last heeft van roodheden.

Image Skincare AGELESS - Total Repair Crème

Deze herstellende nachtcrème biedt een anti aging treatment en is ideaal voor de ouder wordende huid. Het zorgt ervoor dat rimpels verminderen en de huid wordt verstevigd.

Image Skincare ORMEDIC - Balancing Bio-Peptide Crème

Voor een natuurlijke glow heb je helemaal geen make-up of filters nodig! De Image Skincare ORMEDIC - Balancing Bio-Peptide Crème is een zijdezachte nachtcrème herstelt het vochtgehalte in de huid en bevat een unieke peptide met highlighter effect. Voor een egale teint en stralende huid.

 

Image Skincare nachtcrème kopen?

Dat doe je bij Care for Skin. Image biedt een ruim assortiment aan nachtcrèmes, voor ieder huidtype is er wel één te vinden. Kom je er niet uit en wil je graag advies? Dan staan wij voor je klaar. Neem contact op via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.