Wenkbrauw potlood

Wat is een wenkbrauw potlood?

De wenkbrauw potlood bestaat al sinds jaar en dag. Iedereen heeft er wel eentje in huis. Tegenwoordig zijn er vele varianten op de "gewone" wenkbrauw potlood. Met of zonder wenkbrauwborstel, een poeder applicator, zelfs is er een wenkbrauw potlood in vloeibare vorm.

Een indrukwekkend assortiment wenkbrauw potloden:

  • Eyebrow Styler: De Malu Wilz Duo Eyebrow Styler is verkrijgbaar in twee teinten, heeft aan de ene kant een zacht opdraaibaar potlood en aan de andere zijde een wenkbrauwpoeder met geïntegreerde applicator. Deze eyebrow styler is water- en veegvast.
  • Eyebrow Designer: John van G Eyebrow Designer bevat een zachte potlood en aan de andere kant een wenkbrauwborstel om de wenkbrauwcontour aan te zetten en de haartjes in te tekenen.
  • Eyebrow Liner: is een langhoudbare, vloeibare en veegvaste wenkbrauw stift, Malu Wilz Longwear Liquid Eyebrow Liner is verkrijgbaar in drie teinten.

 

Hoe teken je wenkbrauwen met een potlood?

Verwijder alle overtollige haartjes, vooral op je neusrug en in de losse haartjes onder je wenkbrauw.

Kies de juiste kleur wenkbrauw potlood.

De vorm: blijf tijdens het bijtekenen binnen de lijnen. Begin een denkbeeldige lijn te trekken van neusvleugel naar je neusrug, het brede gedeelte van je wenkbrauw. Vanaf dat punt kun je de wenkbrauw intekenen tot aan de buitenooghoek. Trek ook hier weer een denkbeeldige lijn van neusvleugel naar je buitenooghoek. Deze belijning is een mooi gemiddelde wenkbrauw en een goed houvast hoe de wenkbrauw in te tekenen.

Met de wenkbrauw potlood, Eyebrow Styler, Eyebrow Designer of de Eyebrow liner kun je de wenkbrauw vol inkleuren of met streepjes, alsof het haartjes zijn. Wil je een voller effect, kies dan voor een wenkbrauw poeder en fixeer deze eventueel met een wenkbrauw gel.

 

Welke kleur wenkbrauwpotlood past het beste bij mij?

Kleur kiezen is en blijft heel persoonlijk. Wenkbrauw potloden variëren van licht tot donkerbruin, maar ook van as blond tot zwart. Kies vooral een kleur die goed bij jouw gezichtshuid en jouw haar passen.

Ben je blond en heb je een lichtere huid, ga dan voor een zo licht mogelijke kleur voor je wenkbrauwen. Is jouw huidskleur donkerder dan kan een bruinere teint veelal heel mooi zijn.

 

Wil je een wenkbrauwpotlood kopen?

Wenkbrauw potloden bestel je eenvoudig online bij Care for Skin. Twijfel je over de kleur of over welk product het beste bij jou past, bel of mail ons en onze schoonheidsspecialistes of klantenservice medewerkers zullen je helpen met de juiste keuze.