Detox Supplementen

Ik zuiver het lichaam door de gifstoffen te verwijderen. Ik ben er in meerdere soorten en kan dus variëren van ingrediënten en methoden, maar over het algemeen bevorder ik de gezondheid van je lever en spijsverteringssysteem. 

Activ Detox
€27,95
Activ Refining Burner
€39,95
Coach Stomach & Waist
€34,95
Activ Draining
€29,00
Activ Refining Blocker
€39,95
Silhouette
€10,80
Menosvelt
Thalgo
€39,50

Wat helpt om te detoxen?

Het lichaam heeft een ingebouwd detoxsysteem, bestaande uit organen zoals de lever, nieren en het spijsverteringsstelsel. Deze organen helpen bij het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam. Het eten van een gezond dieet, regelmatig bewegen, voldoende water drinken en voldoende slapen zijn allemaal manieren om dit natuurlijke detoxproces te ondersteunen.

Daarnaast kunnen detox supplementen helpen bij het verbeteren van dit natuurlijke proces. Deze supplementen bevatten vaak ingrediënten zoals melkdistel, aloë vera, chlorella, spirulina en verschillende kruiden en specerijen, die allemaal hun eigen unieke voordelen hebben voor de ontgifting van het lichaam.

Bekijk ook eens onze collageen supplementen, haar vitamines, hyaluronzuur supplementen en natuurlijke supplementen.

 

Hoe starten met detox?

Voordat je begint met detox supplementen, is het belangrijk om eerst een gezonde basis te creëren. Dit betekent dat je een evenwichtig dieet eet, regelmatig beweegt, voldoende water drinkt en voldoende slaapt. Zodra je deze gezonde gewoontes hebt gevestigd, kun je overwegen om een detox supplement aan je routine toe te voegen.

Begin met een lagere dosis van het supplement om te zien hoe je lichaam reageert, en verhoog dan geleidelijk de dosis volgens de aanbevelingen op de verpakking. Het is ook belangrijk om in gedachten te houden dat detox supplementen bedoeld zijn om een gezonde levensstijl te ondersteunen, en niet om slechte voedingskeuzes of een gebrek aan lichaamsbeweging te compenseren.

Lees ook eens onze blog: Supplementen, hoe, wat en wanneer gebruik je ze?

 

Wat doen detox pillen?

Detox pillen bevatten verschillende ingrediënten die ontworpen zijn om het lichaam te ondersteunen bij het lichaam ontgiften. Dit kunnen antioxidanten zijn die vrije radicalen bestrijden, kruiden die de levergezondheid bevorderen, of vezels die helpen bij de spijsvertering.

Veel detox pillen hebben ook diuretische eigenschappen, wat betekent dat ze het lichaam helpen om overtollig vocht uit te scheiden. Dit kan leiden tot gewichtsverlies op de korte termijn, maar het is belangrijk om te onthouden dat dit voornamelijk watergewicht is en niet per se een indicatie van vetverlies.

 

Thalgo Activ Detox

De Thalgo Activ Detox is een detox kuur van 10 dagen. Het bevordert de spijsvertering, werkt vochtafdrijvend en helpt om gifstoffen af te voeren. De kuur heeft een natuurlijke smaak van sinaasappel en is ideaal voor wie een zorgvuldig opgesteld afslankdieet of een schoonheidsprogramma gaat volgen.

 

Thalgo Activ Refining Blocker

De Thalgo Activ Refining Blocker is een supplement om te ondersteunen bij het afslanken. Het vangt suikers en vetten uit eten op, zodat deze niet in het lichaam worden opgeslagen. Het supplement zorgt voor sneller afvallen en dient ter ondersteuning van een zorgvuldig opgesteld afslankplan.

 

Thalgo Menosvelt

De Thalgo Menosvelt bevat capsules voor vrouwen vanaf 45+. De capsules bevatten een exclusieve formule om te helpen van een opgeblazen gevoel af te komen, minder vocht vast te houden en daarmee een slankere taille te krijgen. Het is met name om problemen in de menopauze te verminderen, zoals het vasthouden van vocht.

 

Welke supplementen helpen met detoxen?

Er zijn verschillende supplementen die kunnen helpen met detoxen, afhankelijk van je specifieke behoeften en doelen. Hier zijn een paar voorbeelden:

Melkdistel: Dit supplement wordt vaak gebruikt om de gezondheid van de lever te ondersteunen, een orgaan dat een cruciale rol speelt bij het ontgiften van het lichaam.

Chlorella en Spirulina: Deze algen bevatten hoge niveaus van antioxidanten en kunnen helpen bij het verwijderen van zware metalen uit het lichaam.

Aloë Vera: Dit is een populair supplement voor de gezondheid van het spijsverteringsstelsel, en het kan helpen bij het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam.

Groene thee extract: Groene thee is rijk aan antioxidanten en kan helpen bij het neutraliseren van vrije radicalen in het lichaam.

Het is altijd belangrijk om eerst met een gezondheidsdeskundige te praten voordat je een nieuw supplement aan je routine toevoegt, vooral als je andere medicijnen gebruikt of onderliggende gezondheidsproblemen hebt.

Lees ook eens onze blog: Het belang van voedingssupplementen voor de huid.

 

Detox supplementen kopen?

Detox supplementen zijn eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via  of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.