Tanning lotion

Ik ben bedoeld om je huid te voorzien van een natuurlijke, bruine teint. Daarnaast zorg ik er ook voor dat de levensduur van je mooie bruine kleur wordt verlengd. 

Self Tan Lotion
TanOrganic
€33,95
Everyday Gradual Tanning Milk
€17,09
Self Bronzing
€24,90
Selftan
Nouvital
€24,90
Parasol Selftan
€22,40
990 Self-Tan Milk
Maria Galland
€45,00
Self Tanning Cream
€41,50

Wat doet tanning lotion?

Een tanning lotion is als een bodylotion met zelfbruiner. Het geeft de huid een mooie natuurlijke teint en doordat de tanning verwerkt is met een body lotion, is deze heel gemakkelijk aan te brengen. De zelfbruiner bodylotion geeft de huid een egaal bruine teint, zonder dat deze vochtarm wordt of de huid droog maakt. Integendeel, door de veelal voedende ingrediënten zoals Aloe Vera, Vitamine E, Allantoine, Tarwekiemextracten, werkt de tanning lotion tevens als een zeer voedend en hydraterend product.

 

Hoe gebruik je een tanning lotion?

Voor het aanbrengen van een tanning lotion, is het goed om voor zowel het gezicht als het lichaam de volgende stappen te volgen.

  1. Exfoliëren. Geef de huid een body scrub en of scrub voor het gezicht, met daarbij de focus op de drogere plekken op je gezicht of je lichaam. Denk daarbij aan de ellebogen, knieën en zijkant enkels. Ook kun je hiervoor de Bondi Sands Exoliating Mitt gebruiken. Deze verwijdert dode en droge huidcellen.
  2. Tanning Lotion aanbrengen. Maak de huid goed droog en vetvrij alvorens je de tanning lotion aanbrengt. Het aanbrengen kan eenvoudig met de handen of met een zelfbruiner handschoen worden aangebracht. Verdeel de tanning lotion goed, alsof het een bodylotion is. Was je handen goed, om verkleuring in de handpalm te voorkomen.
  3. Droogtijd. De tanning lotion heeft ongeveer een droogtijd nodig van 10-15 minuten en hoeft niet afgespoeld te worden. Vermijd de eerste uren te strakke kleding en laat de tanning goed inwerken, alvorens je ermee gaat douchen of zwemmen (ongeveer 6-8 uur).

 

Wat is de beste tanning lotion?

Wij hebben onze drie favoriete beste tanning lotion voor jou op een rijtje gezet:

Bondi Sands Everyday Gradual Tanning Milk

Met de Bondi Sands Everyday Gradual Tanning Milk geef je de huid een hele natuurlijke, bruine kleur. Tegelijkertijd zorgt deze bondi zelfbruiner ervoor dat de huid gevoed wordt. Het is verrijkt met antioxidanten, aloë vera & vitamine E en is volledig vegan en dierproefvrij. 

TanOrganic Self Tan Lotion

De TanOrganic Self Tan Lotion is een zeer hydraterende zelfbruinende tanning lotion. Het heeft geen onaangename geur en is geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid. De formule o.b.v. 84% pure Aloë Vera hydrateert de huid en zorgt ervoor dat je bruine teint heel geleidelijk vervaagt.

Nouvital Selftan

De Nouvital Selftan geeft een mooie natuurlijke bruine teint aan de huid zonder dat er zonlicht voor nodig is. Daarnaast werkt de zelfbruiner verzorgend en hydraterend voor de huid.

 

Wat zijn de voordelen van een tanning lotion?

  • Het is eenvoudig aan te brengen alsof het een bodylotion is.
  • Een tanning lotion trekt snel in, heeft dus een korte droogtijd en geeft de huid vrijwel direct een mooi, natuurlijk gebruinde teint.
  • Een tanning lotion bevat daarnaast een scala aan voedende ingrediënten, die extra hydratatie geven, anti aging zijn, maar ook de huid een mooie glans geeft.
  • Tegelijk kan na 10-15 minuten een nieuw laagje worden aangebracht indien de kleur nog niet donker genoeg is.

 

Welke soorten zelfbruiner zijn er?

Naast tanning lotion zijn er nog meer zelfbruiners in ons assortiment die je huid voorzien van een zomerse, bruine kleur. Bekijk ook eens tanning spraytanning oiltanning mousseZelfbruiner gezichtvegan tanning. Vind je het lastig om je rug in te smeren met een zelfbruiner? Of ben je op zoek naar andere accessoires om jouw zelfbruiner aan te brengen? Wij hebben alle handige zelfbruiner accessoires voor jou op een rijtje gezet. 

 

Tanning lotion kopen? 

Tanning lotion is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.

 

Voor meer info over zelfbruiners, lees ook:

Hoe werkt een zelfbruiner?

Scheren en zelfbruiner

Top 10 Tanning