Zelfbruiner handschoen

Ik ben jouw helpende hand om je zelfbruiner eenvoudig en vlekkeloos aan te brengen. 

-30%
Handschoen
MARC INBANE
€9,95
€6,97
-10%
Application Mitt
Bondi Sands
€8,49
€7,64
-5%
Skin Superb Bronzing Glove
€14,95
€14,20
Self Tanning Glove
€13,95
-30%
Solkiss Applicator Mitt
€9,95
€6,96

Wat is een zelfbruiner handschoen?

De zelfbruiner handschoen is jouw helpende hand om de Tanning Spray, de Tanning Mousse of ieder ander tanning product eenvoudig en vlekkeloos aan te kunnen brengen. Feitelijk is deze handschoen een echte "must have" wanneer je de zelfbruiner als een pro wilt aanbrengen. Je komt de zelfbruiner handschoen in verschillende benamingen tegen: Tanning Mitt, Tanning Glove, Self Tan handschoen. Het maakt niet uit, het is en blijft een hele handige tool waar je eigenlijk niet zonder kunt als je je tanning goed, maar vooral eenvoudig wilt aanbrengen.

 

Welke soorten zelfbruiner handschoen zijn er?

De meeste merken hebben hun "eigen" handschoen zelfbruiner in het assortiment. Care for Skin heeft deze allen opgenomen in haar collectie en we lichten ze graag toe.

Marc Inbane Handschoen

Deze handschoen is bedoeld om de Tanning Spray, de Tanning Mousse moeiteloos en zonder vlekken aan te brengen. De Marc Inbane handschoen is gemaakt van zachte stof, een microvezelstructuur, gemakkelijk uit te wassen en geschikt voor een langdurig gebruik.

Solaris Applicator Mitt

De Solaris Solkiss Applicator Mitt is de handschoen die drieledig is. De handschoen heeft twee kanten, de ene kun je de huid met scrubben, de andere zachte kant kan gebruikt worden om de Tanning mee aan te brengen en te verdelen over het lichaam of het gezicht. Daarbij zijn voor je handen handige handschoentjes bijgevoegd, opdat deze niet zullen meekleuren.

Oolaboo Bronzing Glove

De Oolaboo Skin Superb Bronzing Glove is speciaal ontwikkeld voor het aanbrengen van de Oolaboo Skin Superb Organic Spray-on Bronzer. De handschoen zelfbruiner zorgt dat de zellbruiner egaal en streeploos kan worden aangebracht.

TanOrganic Self Tanning Glove

Deze Tanning Glove is zacht voor je huid, ideaal om de zelfbruiner vlekkeloos te kunnen aanbrengen. Deze dubbelzijdige handschoen is uitwasbaar en zorgt ervoor ook voor dat je handen niet meebruinen.

 

Hoe gebruik je een zelfbruiner handschoen?

De zelfbruiner handschoen is heel praktisch in gebruik, uitwasbaar en soms heeft de handschoen ook een scrub kant waarmee je je lichaam kunt ontdoen van dode huidcelletjes voorafgaand aan de tanning.

Het gebruik kan op verschillende manieren:

1. Spray je lichaam of gezicht in met een Tanning Spray en werk met de huid na met de zelfbruiner handschoen. Zo kun je de moeilijk bereikbare plekjes toch meenemen in het bruiningsproces.

2. Breng de Tanning Spray of Tanning Mousse rechtstreeks aan op de handschoen.

3. Gebruik de zelfbruiner handschoen met draaiende bewegingen, masseer als het ware de Tanning Spray of Tanning Mousse op deze manier goed in de huid.

4. Begin altijd bij het aanbrengen van een zelfbruiner met de grotere huidoppervlaktes en pak als laatste de drogere plekjes mee, zoals de knieën, ellebogen en enkels. Zo voorkom je vlekken op deze drogere gedeeltes. Hierbij is de zelfbruiner handschoen een ideale tool om de zelfbruiner goed te verdelen.

TIP: Kies je voor een Tanning Oil,een Zelfbruiner gezicht, of een Tanning Lotion? Dan is de zelfbruiner handschoen minder handig, deze producten kunnen eenvoudig met de handen worden aangebracht. Voor een finishing touch, dus het uitwerken van de zelfbruiner, kan uiteraard de zelfbruiner handschoen wel worden ingezet.

 

Wat zijn de voordelen van een zelfbruiner handschoen?

De zelfbruiner handschoen, oftewel de tanning mitt, tanning glove, self tan handschoen of tanning handschoen heeft veel voordelen. Naarmate je langer een zelfbruiner gebruikt, zul je merken dat je snel de zelfbruiner handschoen erbij pakt om de zelfbruiner even bij te werken op het lichaam of het gezicht.

  • Zacht materiaal
  • Uitwasbaar
  • Lange levensduur
  • Tweezijdig, scrubgedeelte en applicatie (niet bij alle handschoenen)

 

Hoe maak je een zelfbruiner handschoen schoon?

De zelfbruiner handschoen is eenvoudig uit te wassen in de wasmachine op maximaal 30°C of uitwasbaar met de hand. De microvezels drogen snel, dus daarmee is deze tool snel klaar voor opnieuw te gebruiken.

 

Zelfbruiner handschoen kopen?

Overtuigd dat het zelfbruiner met handschoen een eenvoudige, gemakkelijke manier is? Wil je een zelfbruiner handschoen kopen? Care for Skin heeft een breed assortiment zelfbruiner handschoen in haar collectie. Heb je advies nodig, bel of mail ons, we staan uiteraard met een goed advies voor je klaar.