Natuurlijke zonnebrand

Ik bevat een natuurlijk UV filter en ben ik dus niet chemisch. Ik ben 100% veilig en ben ook nog eens goed voor het milieu. 

Sun Care SPF 30
€53,60
SPF 50 Sunscreen Lotion
€34,95
Family SPF30
Ultrasun
€33,00
Sun Soul Face Cream SPF30
€31,50
Sun Soul Face Cream SPF50+
€40,00
Sun Stick Sunset SPF50+
SeventyOne Percent
€16,95
Sun Soul Cream SPF30
€35,00
Sun Soul Protective Mist SPF 30
€35,95
Sun Soul Cream SPF50
€35,00
Sun Stick Blue Lagoon
SeventyOne Percent
€16,95
SPF 30 Sunscreen Lotion
€28,95
Sun Soul Milk Spray SPF50+ Kids
€33,50
Sun Soul Milk Spray SPF30
€31,50
Sun Soul Protective Mist SPF 50
€41,95
Sun Protect SPF30+
Marlyse Blue
€32,95
Face SPF30 Travelsize
€4,95
Pagina 1 van 2

Wat is een natuurlijke zonnebrand?

Een natuurlijke zonnebrandcreme bevat een natuurlijk UV filter. Een natuurlijk UV filter is van natuurlijke afkomst en dus niet chemisch. Het legt een laagje op de huid, die als het ware de zonnestralen reflecteert. Het natuurlijke filter is afkomstig van mineralen, zoals zinkoxide of titanium. 

Natuurlijke zonnebrand is 100% geschikt en veilig, ook voor de gevoelige huid, kinderen en zelfs voor baby's. Daarnaast is een zonnebrandcreme zonder troep ook nog eens goed voor het milieu. Veel zonnebrandcrèmes bevatten microplastics, wat allemaal in de oceanen beland, nog een extra reden dus om te kiezen voor een natuurlijke zonnebrand.Welke soorten natuurlijke zonnebrand zijn er?

We hebben bij Care For Skin verschillende natuurlijke zonnebrand gezicht en andere zonverzorging in het assortiment, van verschillende merken. Waterproof zonnebrandcreme, zonnebrand zonder plastic, zonnebrand spray of een zonnebrand stick. De beste natuurlijke zonnebrand producten hebben we voor je op een rijtje gezet:

 

Brush on Block Translucent Mineral Sunscreen SPF 30

De Brush on Block Translucent Mineral Sunscreen SPF 30 is een zonnebrand in poedervorm met factor 30. Deze minerale zonnebrand poeder geeft de huid een comfortabel gevoel doordat het niet plakt of vet is en het geen witte resten achter laat. Deze poeder zonnebrand is ook met een tintje verkrijgbaar, namelijk de Brush on Block Touch of Tan SPF 30

 

Obagi Medical Physical Defense Mineral Sunscreen SPF50 Tinted

De Obagi Medical Physical Defense Mineral Sunscreen SPF50 Tinted biedt optimale bescherming tegen UVA-, UVB-, HEV-, VIS-, en IR-straling voor een veerkrachtige, jonge huid. Het heeft een antioxiderende werking, waardoor tekenen van huidveroudering worden verminderd. Het heeft een universele teint, die elk huidtype licht camoufleert.

 

SMPL Skincare Zonnebrand SPF30

De SMPL Skincare Zonnebrand SPF30 bevat verzorgende en hydraterende ingrediënten. Het is ideaal voor een goede bescherming van je huid en bevat veilige zonnefilters. Je huid wordt optimaal beschermt tegen UVA en UVB straling.

 

Loveli Sun Cream SPF 30 Face & Body

De Loveli Sun Cream SPF 30 Face & Body is een fijne en zachte zonverzorging die de huid beschermt tegen zonverbranding door UV-stralen en tegen huidveroudering. De huid wordt niet alleen beschermd, maar ook verzorgd zonder vet aan te voelen.

 

Salt & Stone SPF 50 Tinted Sunscreen Stick

De Salt & Stone SPF 50 Tinted Sunscreen Stick beschermd de huid tegen UVA en UVB straling en het hydrateert en voedt de huid diep. De huid wordt beschermd en gehydrateerd dankzij Jojoba, zonnebloemen en vitamine E.

 

 

Is minerale zonnebrand hetzelfde als natuurlijke zonnebrand?

Ja, het is in principe het zelfde. Maar wel is het zo dat een vloeibare zonnebrand nooit volledig mineraal is. Er kunnen natuurlijke ingrediënten toegevoegd worden waardoor de zonnebrand mineraal én natuurlijk is. Een 100% mineraal product is altijd in poedervorm, daarom bestaat er zonnebrand poeder, wat wel volledig mineraal is.

Een zonnebrand kan dus wel uit natuurlijke ingrediënten bestaan, maar het kan een chemisch filter of een mineraal filter (SPF) hebben. Een chemisch filter trekt in de huid en absorbeert UV-straling. Een zonnebrand met minerale filters legt een laagje op de huid en weerkaatst de straling. 

Een zonnebrand bevat een mineraal filter als er titaniumoxide en/of zinkoxide in zit. Deze ingrediënten trekken niet in de huid waardoor ze minder schadelijk zijn, hierdoor is de kans op een allergische reactie minimaal, waardoor het ook zeer geschikt is voor de gevoelige huid. 

Naif zonnebrand en Naif zonnebrand gezicht is natuurlijke zonnebrandcreme zonder troep, met alleen maar natuurlijke en huidvriendelijke ingrediënten. Het is belangrijk om na het zonnen een natuurlijke aftersun te gebruiken, om zo de huid voldoende gehydrateerd te houden.

 

 

Welke natuurlijke zonnebrand past bij mij?

Een natuurlijke zonnebrand bevat geen troep. Het is 100% geschikt, ook voor de gevoelige huid en de huid van kinderen en baby's. Daarom kan een natuurlijke zonnebrand door iedereen en alle huidtypes gebruikt worden.

Wel is het belangrijk om te kijken voor welke factor je kiest. Hierbij is je huidteint en huidtype van groot belang, des te lichter jouw huidteint, des te hoger de beschermingsfactor moet zijn.

 


Natuurlijke zonnebrand kopen?

Natuurlijke zonnebrand is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Bestel online voor 21:00 uur en je hebt je producten de volgende dag in huis.

Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.