Hyaluronzuur

Hyaluronzuur, een lichaamseigen stof, is een ster in huidverzorging vanwege zijn uitstekende hydraterende eigenschappen. Het kan een grote hoeveelheid water vasthouden, waardoor de huid er voller uitziet en fijne lijntjes worden verminderd. Hyaluronzuur is een essentieel ingrediënt in serums en crèmes gericht op hydratatie en anti-veroudering.

-10%
Moisturizer
Dr. Grandel
€40,90
€36,81
Hydramemory Light Sorbet Cream
€48,60
-20%
Daily Radiance Vitamin C
€81,35
€65,08
Eye Care Gel
Doctor Eckstein
€47,95
Smoothing Eye Care
€31,00
-10%
Hyaluron Filler Caps
€44,00
€39,60
001 Ultim'Boost Hydration
€78,00
VITAL C - Hydrating Water Burst
€63,00
-12%
Booster Serum - Hyaluronic Acid
€57,50
€50,60
Hyaluronic 8
€62,95
-10%
Hyaluron
Dr. Grandel
€18,00
€16,20
Hyaluronic Concentrate
€27,40
Hyaluron Complex
Doctor Eckstein
€48,50
Hyaluron+
Marlyse Blue
€48,95
De-Stress Serum
€38,00
Glow Tonic
Malu Wilz
€15,00
Pure Self Tanning Face Mist
€18,89
Hydramemory Plump Mask
€40,95
Dull Cleanser
€31,95
1000 Mille The Lotion
€64,00

Waar is hyaluronzuur goed voor?

Hyaluronzuur heeft verschillende voordelen voor het menselijk lichaam, vooral voor de huid en de gewrichten. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn:

  • Hydratatie van de huid: Hyaluronzuur heeft een buitengewone capaciteit om water vast te houden. Het kan tot 1.000 keer zijn eigen gewicht in water vasthouden, waardoor het de huid diep hydrateert en er voller en jeugdiger uitziet.
  • Gewrichtsgezondheid: In de medische wereld wordt hyaluronzuur soms gebruikt als gewrichtsinjectie om pijn en ontsteking bij aandoeningen zoals artrose te verminderen.

 

Wat doet hyaluronzuur met je gezicht?

Hyaluronzuur heeft positive effecten op de huid van het gezicht:

  • Vermindert rimpels: Het gebruik van hyaluronzuur in cosmetische behandelingen kan diepe rimpels verminderen en het uiterlijk van fijne lijntjes verzachten.
  • Huidversteviging: Hyaluronzuur helpt de huid te verstevigen en te liften, waardoor het gezicht er jeugdiger uitziet.
  • Hydratatie: Het verbetert de hydratatie van de huid, waardoor deze er stralender en gezonder uitziet.
  • Vermindert tekenen van veroudering: Door de huid te voorzien van vocht en volume, kan hyaluronzuur helpen bij het verminderen van de tekenen van veroudering.

 

Wat doet hyaluronzuur op de huid?

  • Hydratatie: Hyaluronzuur trekt vocht aan en houdt dit vast in de huid, wat resulteert in een gehydrateerde en soepele huid.
  • Verzacht de huid: Het helpt de textuur van de huid te verbeteren en kan fijne lijntjes verminderen.
  • Beschermt de huidbarrière: Hyaluronzuur ondersteunt de huidbarrière, waardoor deze beter bestand is tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vervuiling en UV-straling.
  • Kalmeert de huid: Het heeft ontstekingsremmende eigenschappen en kan de geïrriteerde huid kalmeren.

 

Welke crème zit veel hyaluronzuur?

Er zijn talloze huidverzorgingsproducten die hyaluronzuur bevatten, van crèmes tot serums en maskers. We hebben een aantal producten voor je op een rijtje gezet:

 

Nouvital Pro Collagen Day Cream

De Nouvital Pro Collagen Day Cream is ideaal wanneer je op zoek bent naar een anti aging dagcrème. De dagcrème zorgt voor een verhoging van de collageenproductie. Het verbetert de vochtbalans en de elasticiteit van de huid waardoor het zichtbaar rimpels vermindert.

 

Doctor Eckstein Hyaluron Complex

Het Doctor Eckstein Hyaluron Complex is een serum met hoge dosis vochthoudende ingrediënten die de vochtbalans van de huid aanzienlijk verbeteren. Daarmee is het zeer geschikt voor verzorging van de droge huid en vochtarme huid. 

 

Comfort Zone Hydramemory Plump Mask

Het Comfort Zone Hydramemory Plump Mask is een hydraterend masker en zorgt ervoor dat de huid in korte tijd, intens gehydrateerd wordt. In slechts 15 minuten krijgt de huid een oppepper, voelt ze comfortabel zacht aan en krijgt ze een mooie glow.

 

Producten met hyaluronzuur kopen?

Ben jij enthousiast geworden over producten met hyaluronzuur? Deze zijn eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.

 

Meer weten over hyaluronzuur? Lees ook:

- Hyaluronzuur, wat is het en wat doet het?

- Alles wat jij wilt weten over hyaluronzuur

- Wat is hyaluronzuur en wat doet het voor de huid?