Malu Wilz producten kun je eenvoudig bestellen! De producten van Malu Wilz zijn van een zeer hoge kwaliteit en hebben een strakke verpakking.

Pagina 1 van 18

Malu Wilz

Wat is de filosofie van Malu Wilz?

Malu Wilz Beauté is een Duits merk voor huidverzorging en kleurcosmetica. Het biedt professionele producten van hoge kwaliteit om de huid van binnenuit te ondersteunen en te regenereren. Malu Wilz heeft een exclusieve, langdurige decoratieve lijn om uw schoonheid aan de buitenkant te onderstrepen. Malu Wilz Beauté is het merk bij uitstek voor schoonheidsspecialisten en make-upartiesten over de hele wereld.

Welke productenlijnen biedt Malu Wilz?

De producten van Malu Wilz kunnen we onderverdelen in twee categorieën, huidverzorging en decoratief. Maak kennis met de Malu Wilz Beauté-producten en vind het beste huidverzorgingsprogramma voor een mooie en gezonde huid. Van producten met zeer effectief hyaluronzuur, die de huid diep hydrateren, tot regeneratiecrème en een elixer met deeltjes van puur goud - u vindt de perfecte match voor uw behoeften.

De lijn met decoratieve producten van Malu Wilz Beauté biedt de perfecte balans tussen tijdloze schoonheidstoebehoren en een altijd actueel kleurenpalet, geïnspireerd op de modesteden van de wereld. Extreem lang meegaand, met optimale huidtolerantie en gemakkelijke toepassing - ervaringskwaliteit gemaakt in Duitsland!

Hoe is Malu Wilz ontstaan?

Malu Wilz Beauté is in 1987 ontstaan uit de samenwerking van twee creatieve geesten waaronder een bekend Duitse visagist. Haar ervaringen en creativiteit hebben de basis gevormd bij de ontwikkeling van de Beauty Collection. Malu Wilz staat bekend om haar kleurrijke assortiment en het altijd up-to-date zijn met de laatste trends in cosmeticaland.

Wat maakt Malu Wilz uniek?

Praktische concepten, innovatieve producten en actieve ingrediënten gecombineerd met een passie voor effectieve huidverzorging en individuele make-up creaties vormen de basis voor het groeiende succes van de MALU WILZ Beauté.

Ondersteund door nationale en internationale onderzoekspartners, combineert Malu Wilz sinds 1987 state-of-the-art actieve ingrediënten met de nieuwste trends. En dit zowel op het gebied van professionele zorg als decoratieve cosmetica. Meer dan 3000 instituten in Duitsland en 30 internationale partners waarderen de unieke behandelconcepten en reguliere innovaties "made in Germany".

Zijn de producten van Malu Wilz vrij van dierproeven?

Malu Wilz Beauté voert geen dierproeven uit voor cosmetische. Dierproeven voor decoratieve cosmetische producten zijn sinds 1986 verboden op grond van de Duitse dierenwelzijnswet. Tests op dieren voor alle cosmetische eindproducten zijn sinds 1998 verboden. Sinds maart 2011 geldt een overeenkomstig verbod voor cosmetische grondstoffen, die Malu Wilz Beauté nadrukkelijk verwelkomt.