Ultrasun

Zonnebrandmiddelen zijn tegenwoordig onmisbaar! Ultrasun biedt professionele zonbescherming voor een gevoelige huid.

Lip Protection SPF30
€5,99
Face SPF 50
Ultrasun
€28,00
Face Anti-Pigment SPF50+
€30,50
Sports Spray SPF50
€33,50
Face SPF 30
Ultrasun
€24,50
Kids SPF50+ - 100ml
€35,50
Family  SPF30
Ultrasun
€31,50
After Sun
Ultrasun
€24,50
Sports Gel SPF30
€33,50
Baby SPF50
Ultrasun
€32,99
Sports Spray SPF30
€29,99
Body Tan Activator SPF30
€33,50
Kids SPF50+ - 150ml
€35,50
Extreme SPF 50+
€30,50

Zonnebrandmiddelen zijn tegenwoordig onmisbaar! Op de eerste plaats helpen ze de huid gezond te houden en beschermen ze haar tegen schadelijke uv-straling. Ultrasun biedt professionele zonbescherming voor een gevoelige huid. De veelzijdige gezichts- en lichaamsproducten hebben allemaal 3 overtuigende voordelen: 

1. Perfecte bescherming: UVA- en UVB- breedbandbescherming en infraroodbescherming. 

2. Voor een gevoelige huid: Zonder kritische inhoudsstoffen.

3. Extreem snelle absorptie & perfecte verbinding met de huid dankzij lichte gelformules met een lamellenstructuur. 

Andere extra voordelen zijn: anti-aging en anti-pigmentatie. 

 

Ultrasun zonnebrand

Ultrasun biedt zonnebrandproducten met een hoge beschermingsfactor voor de zeer gevoelige huid aan. Ontdek de zonnebrandproducten voor het gezicht het lichaam en After Sun van Ultrasun. Ultrasun zonnebrand producten bieden een langdurige bescherming tegen de zon. De producten bevatten geen parfum, emulgatoren of conserveringsmiddelen, waardoor ze ideaal zijn voor de gevoelige huid.

 

Ultrasun face

Deze anti-age SPF optimaliseert het vochtniveau en vermindert de tekenen van door de zon veroorzaakte huidveroudering. Met ongelooflijk snel absorberende, lichtgewicht en niet vette texturen. Ideaal voor de gevoelige huid. (zonbescherming en dagelijkse verzorging voor gezicht, handen en decolleté.) Breng het zonnebrandmiddel minstens 15 tot 30 minuten voordat u in de zon gaat aan op uw gezicht, hals, decolleté en handen. De "Airless" pomp zorgt voor behoud van de kwaliteit, en zorgt ervoor dat er geen parabenen nodig zijn. Daarnaast zorgt het ervoor dat er niets in de fles achterblijft; het product wordt tot de laatste ml gebruikt. Pomp flacon 24 maanden houdbaar na openen!

 

Ultrasun Baby SPF 50

UVA- en UVB zonnefactor (SPF50+) emulsie met 100% minerale bescherming en "Celligent" (helpt het DNA beschermen tegen huidveroudering door UV straling). Ideaal voor baby's en de super gevoelige huid. Het laat een witte waas achter; dit heeft twee voordelen. Ten eerste kunt u goed zien of u niets vergeten bent. Ten tweede is het zo sterk dat het extreem lang blijft zitten (zelfs nadat u met uw baby in het water bent geweest). 

De "Airless" pomp zorgt voor behoud van de kwaliteit, en zorgt er tevens voor dat er geen parabenen nodig zijn. Daarnaast zorgt het ervoor dat er niets in de fles achterblijft; het product wordt tot de laatste ml gebruikt.

 

Ultrasun kopen

Ben jij klaar voor het ontdekken van Ultrasun? De producten van Ultrasun koop je bij Care for Skin. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.