Ultrasun

Zonnebrandmiddelen zijn tegenwoordig onmisbaar! Ultrasun biedt professionele zonbescherming voor een gevoelige huid.

Family SPF30
Ultrasun
€33,00
Face SPF 30
Ultrasun
€25,70
Face SPF30 Travelsize
€4,95

Waar staat Ultrasun voor?

Zonnebrandmiddelen zijn tegenwoordig onmisbaar! Op de eerste plaats helpen ze de huid gezond te houden en beschermen ze haar tegen schadelijke uv-straling. Ultrasun zonnebrand biedt professionele zonverzorging voor een gevoelige huid. De veelzijdige gezichts- en lichaamsproducten hebben allemaal de volgende overtuigende voordelen en zijn allemaal geschikt als zonnebrandcreme voor gevoelige huid.

 

Perfecte bescherming

Ultrasun zonnebrand biedt bescherming tegen UV-A, UV-B, infrarood en blauw licht. Door de Ultrasun zonverzorging te gebruiken is je huid optimaal beschermt tegen het hele zonnespectrum en zal de kans op zonneschade minimaliseren. Ultrasun heeft 

Geschikt voor de gevoelige huid

Ultrasun zonnebrand gebruikt geen hormoonverstorende ingrediënten in haar zonverzorgingsproducten. De producten bevatten geen parfum, siliconen, aluminium, chemische filters en andere hormoonverstorende ingrediënten. Hierdoor zijn de producten zelfs geschikt voor de meest gevoelige huidjes.

Snelle absorptie door de huid

De Ultrasun zonverzorging wordt snel opgenomen door de huid en laat geen restanten achter in de vorm van een witte waas. Dit komt doordat de ingrediënten sterk lijken op natuurlijke stoffen die in de huid aanwezig zijn. Dit zorgt er ook voor dat de producten een hoge huidverdraagzaamheid hebben en langdurig beschermen tegen schadelijke straling. De langdurige bescherming komt door de gelaagde structuur van de UV filters, waardoor er met een lagere UV-filterconcentratie een hogere bescherming wordt geboden.

 

Is Ultrasun vegan?

De producten van Ultrasun zijn vegan. De Ultrasun zonnebrand bevatten geen dierlijke ingrediënten. Daarnaast zijn de producten van Ultrasun ook diertestvrij, het merk test geen afgewerkte en ingrediënten op dieren, ook de leveranciers doen dit niet. 

 

Zijn Ultrasun producten milieuvriendelijk?

Ja! Ultrasun is ook nog eens EcoSun Pass approved, dit betekent dat Ultrasun werkt met milieuvriendelijke SPF filters en ingrediënten. De gebruikte filters zijn dus niet alleen goed en mild voor ons om te gebruiken, maar ook voor het milieu en zullen worden afgebroken zonder dat er schade ontstaat voor de natuur. Alle producten van Ultrasun zijn vrij van filters die schadelijk zijn voor het rif, de oceaan en het zeeleven. 

 

Ultrasun zonnebrand

Ultrasun zonverzorging biedt zonnebrandproducten met een hoge beschermingsfactor voor de zeer gevoelige huid. Ontdek de zonnebrandproducten voor het gezicht en het lichaam van Ultrasun. Ultrasun zonnebrand producten bieden een langdurige bescherming tegen de zon. De producten bevatten geen parfum, emulgatoren of conserveringsmiddelen, waardoor ze ideaal zijn voor de gevoelige huid.

 

Welke soorten producten zijn er van Ultrasun?

Er zijn verschillende soorten zonnebrand van Ultrasun verkrijgbaar bij ons, hieronder een aantal uitgelicht:

Ultrasun Face SPF30

De Ultrasun spf 30 is ideaal voor de gevoelige huid. Deze zonbescherming is de dagelijkse verzorging voor gezicht, handen en decolleté. Breng de zonnebrand voor het gezicht minstens 15 tot 30 minuten voordat je in de zon gaat aan op het gezicht, hals, decolleté en handen. De "Airless" pomp bij deze Ultrasun face spf30 zorgt voor behoud van de kwaliteit, en zorgt ervoor dat er geen parabenen nodig zijn. Daarnaast zorgt deze Ultrasun spf 30 ervoor dat er niets in de fles achterblijft; het product wordt tot de laatste ml gebruikt. 

Ultrasun Family SPF30

De naam zegt het al, de Ultrasun Family SPF30 is geschikt voor het gehele gezin. De zonnebrandcreme factor 30 biedt bescherming tegen alle soorten straling en trekt snel op de huid in. De Ultrasun spf 30 is waterbestendig, laat geen witte waas achter en geeft langdurig bescherming aan de meest gevoelige huidjes. Daarnaast zorgt de Ultrasun spf 30 ervoor dat poriën niet verstoppen bij het tegengaan van huidveroudering.

Ultrasun Face Tinted SPF50+ Honey

Deze zonbescherming komt in 2 varianten, de Ultrasun 50 spf en de Ultrasun Face Tinted SPF 30 Honey. Beide zonnebrandcremes zijn getinte zonnebrand producten, met een brede bescherming tegen UV-straling, infrarood straling en blauw licht. Door de ailress verpakking behoudt het product zijn kwaliteit en zal de SPF niet afnemen. De getinte zonnebrand geeft je direct een warme uitstraling en daarnaast wordt het vochtgehalte van de huid op peil gehouden, zonder de porien te verstoppen. 

Ultrasun Face Anti Pigmentation SPF50+

Deze hydraterende Ultrasun 50 spf voorkomt pigmentvlekken in het gezicht. Het biedt een brede bescherming tegen zonneschade en infraroodstralen zonder de poriën te verstoppen. Het vochtgehalte wordt geoptimaliseerd en tekenen van huidveroudering door de zon worden geminimaliseerd door deze Ultrasun 50 spf.

 

Ultrasun kopen

Ben jij klaar voor het ontdekken van Ultrasun? De producten van Ultrasun koop je bij Care for Skin. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.