Charlotte Sophie

Charlotte Sophie staat voor elegantie en luxe, verpakt als een mooi geschenk. Een zeer exclusieve anti-aging lijn, dankzij de meest exclusieve ingrediënten als goud, kaviaar en diepzee-algen. 

Crème Intense De La Mer
Charlotte Sophie
€167,50
Sophisticated Cream CRF
Charlotte Sophie
€127,30
Eye Cream Spécifique De La Mer
€111,00
Premium Crème De La Mer
Charlotte Sophie
€312,00
Crème Élégance De La Mer
€152,50
Spécialité "Platine" Doréé
€248,00
Face Lift Gelée de L'Océan
€97,00
Lotion De La Mer Equilibrante
€41,00
Spécialité D'Argireline
€85,60
Liposomes D'Hyaluron
Charlotte Sophie
€66,90
Concentré Botanique
Charlotte Sophie
€46,30
L'or Noir De La Mer (Gelée d'Or)
€170,50
Méthode de Nettoyage Sophie
€57,00
Pelage de la Mer
Charlotte Sophie
€104,40
Lait De La Mer Emollient
Charlotte Sophie
€41,00
L'Acide en Argile De L'Océan
€84,00
Concentré Intensif De La Mer
€58,50

Hoe is Charlotte Sophie ontstaan?

Een aantal jaar geleden is de ontwikkeling van Charlotte Sophie Cosmetique ontstaan vanuit de wens, om het 40 jarig jubileum van het Farmaceutisch Laboratorium van Medex Bio Science Cosmetics, te vieren.

Charlotte Sophie staat voor elegantie en luxe, verpakt als een mooi geschenk. De meest exclusieve lijn, dankzij de meest exclusieve ingrediënten als goud, kaviaar en diepzee-algen. Charlotte Sophie Cosmetique wordt geproduceerd in een eigen productiecentrum, volgens farmaceutische normen. 

 

Voor wie is Charlotte Sophie geschikt?

De producten van Charlotte Sophie zijn ontwikkeld voor de vrouw die alles uit haar huidverzorging wil halen. De producten bevatten allemaal luxe ingrediënten zoals bijvoorbeeld kaviaar en goud zijn daarmee zeer geschikt voor iedere vrouw die zich wil richten op anti aging. De producten zijn toegankelijk voor alle huidtypes

 

De collectie van Charlotte Sophie

Care for Skin heeft een aantal exclusieve producten van Charlotte Sophie in het assortiment.

Charlotte Sophie Reiniging

De reiniging bestaat (bijna) altijd uit 2 stappen. Charlotte Sophie heeft 2 producten ontwikkeld, verrijkt met kaviaar, om de huid te reinigen en te herstellen. Daarmee zorgt het ervoor dat alle producten die hierna worden aangebracht, beter door de huid worden opgenomen. Een zachte maar effectieve reinigingsmilk: Charlotte Sophie Lait De La Mer Emollient met PH herstellende en porieverfijnende gezichtstoner: Charlotte Sophie Lotion De La Mer Equilibrante. Gebruik eens per week de Charlotte Sophie Pelage de la Mer om dode huidcellen te verwijderen. Dit is een romige, diepreinigende peeling / exfoliant en geeft het gezicht, de hals en decollete een comfortabel zacht gevoel en zorgt daarmee voor een gladde huid. 

Charlotte Sophie Gezichtcremes

Charlotte Sophie heeft diverse gezichtscremes in het assortiment met voornaamste doel: anti aging. Alle gezichtscremes zitten in een verpakking met 2 ampullen om de eerste twee weken de huid een extra boost te geven. De cremes bevatten luxe ingrediënten waaronder kaviaar. Door de vele vitamines in kaviaar, krijgt de huid een gezonde gloed. De huidtextuur verbetert en krijgt een ware hydratatieboost. De meest exclusieve anti-aging dagcreme van Charlotte Sophie is toch wel de Charlotte Sophie Premium Crème De La Mer. Deze dagcreme bevat een combinatie aan luxe werkstoffen lijntjes te verminderen en de huid te laten stralen.

Charlotte Sophie Oogcreme

Een echte anti rimpel oogcreme is de Charlotte Sophie Eye Cream Spécifique De La Mer. Deze oogverzorging is verrijkt met kaviaar en peptides die ervoor zorgen dat lijntjes worden verminderd en de huid glad wordt gemaakt. Wat de oogcreme zo uniek maakt, is dat het ook te gebruiken is voor de lijntjes rondom de lippen.

Charlotte Sophie Ampullen

Bij iedere dagcreme die je aanschaft, ontvang je 2 ampullen om de huid een boost te geven. Maar je kunt de ampullen ook los verkrijgen wanneer ze op zijn: Charlotte Sophie Concentré Intensif De La Mer. Deze ampullen kun je in kuurverband gebruiken en geven de huid weer energie. 

 

Waar kun je Charlotte Sophie kopen?

Charlotte Sophie koop je samen met je favoriete Medex producten bij Care for Skin, de online huidspecialist met persoonlijk en betrokken advies. Op zoek naar een geschikt product die het beste bij jou past, maar kom je er niet helemaal uit? Bel of mail ons gerust, wij staan voor je klaar!