Xenymphus

Xenymphus wellness producten bij Care for Skin. Xenymphus gaat met haar algenpakkingen en kuurproducten verder dan de basic producten.

Body Peeling Strong
€53,30
Creme de Douche
€24,40
Essential Complex Body Milk
€26,10
Oil Suavis
Xenymphus
€23,00
Essential Complex Bath Oil
€38,90
Firming Body Cream
€44,10
Bath Creme de Beaute
€26,10
Massage Balsam
€17,90
Cranberry Clay Scrub
€43,30
Ultrasonic slimming gel
€27,80
Panyco Lotion
Xenymphus
€50,40
-10%
Bestseller
Body Relax Pakket
€97,30
€87,50
Coleseed Clay Scrub
€30,70
Douche Scrub de Beaute
€24,40
Wadden Silt Clay Scrub
€32,00

Xenymphus heeft de traditie doorbroken dat modderbaden, algenpakkingen en andere kuurproducten, weliswaar goed voor de huid en conditie zijn, maar erg 'basic'.

Xenymphus werkt buitengewoon doeltreffend en daarboven is veel aandacht besteed aan: welbehagen, luxe en geur. De geur wordt bijv. verkregen door essentiële oliën van planten. Daardoor is een Xenymphus kuur naast goed ook heerlijk en weldadig, waardoor u als herboren 'er weer tegen aan kunt'. 

 

Medex

De onderzoeken voor de samenstelling van de Xenymphus lijn zijn gedaan door het cosmetisch/farmaceutisch laboratorium van MEDEX. Gebruik is gemaakt van componenten van de hoogste zuiverheid en activiteit. Gezocht is naar synergisme in werking en componenten. Het spreekt vanzelf dat van gemicroniseerde algen gebruik gemaakt wordt, en dat de meest actieve alg is gebruikt. Deze resultaten mag u verwachten van MEDEX-research.

De combinatie: synergisme en luxe van de lijn maakt, dat een Xenymphus kuur absoluut het beste is wat op dit gebied beschikbaar is voor de man en de vrouw, die zich het beste wil en kan veroorloven.

 

Thalassotherapie

Voor een gezonde geest in een gezond lichaam. De absolute top van lichaamsverzorging is gebundeld in de bodylijn van Medex "XENYMPHUS". De producten van douchegel, bodyscrub, bodymilk tot rijk voedende badolie. Xenymphus bevat de rijkdom van de natuur in combinatie; zoutkristallen en algen uit de oceanen tezamen met elementen en specialiteiten, in hoge concentraties, van de bekendste kuuroorden op de wereld. 

 

Xenymphus kopen

Ben jij klaar voor het ontdekken van Xenymphus? De producten van Xenymphus koop je bij Care for Skin. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.