Xenymphus wellness producten bij Care for Skin. Xenymphus gaat met haar algenpakkingen en kuurproducten verder dan de basic producten.

Xenymphus

Xenymphus heeft de traditie doorbroken dat modderbaden, algenpakkingen en andere kuurproducten, weliswaar goed voor de huid en conditie zijn, maar erg 'basic'.

Xenymphus werkt buitengewoon doeltreffend en daarboven is veel aandacht besteed aan: welbehagen, luxe en geur. De geur wordt bijv. verkregen door essentiële oliën van planten. Daardoor is een Xenymphus kuur naast goed ook heerlijk en weldadig, waardoor u als herboren 'er weer tegen aan kunt'. 

De onderzoekingen voor de samenstelling van de Xenymphus lijn zijn gedaan door het cosmetisch/farmaceutisch laboratorium van MEDEX. Gebruik is gemaakt van componenten van de hoogste zuiverheid en activiteit. Gezocht is naar synergisme in werking en componenten. Het spreekt vanzelf dat van gemicroniseerde algen gebruik gemaakt wordt, en dat de meest actieve alg is gebruikt. Deze resultaten mag u verwachten van MEDEX-research.

De combinatie: synergisme en luxe van de lijn maakt, dat een Xenymphus kuur absoluut het beste is wat op dit gebied beschikbaar is voor de man en de vrouw, die zich het beste wil en kan veroorloven.