Lipliner

Maak kennis met onze lipliners, ontworpen om je lipcontouren te accentueren en je lippen een vollere uitstraling te geven. Met een soepele applicatie en rijke pigmentatie bieden onze lipliners de perfecte basis voor een langdurige en vlekkeloze lipmake-up.

Wat is lipliner?

Lipliner, ook wel lip potlood genoemd, is een cosmetisch product dat is ontworpen om de contouren van de lippen te definiëren en te accentueren. Het wordt meestal gebruikt voordat lipstick of lipgloss wordt aangebracht om de lippen een strakkere vorm te geven en de kleur langer te laten houden. Lipliners zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren die variëren van natuurlijke tinten tot opvallende nuances, waardoor ze veelzijdig zijn voor diverse make-up looks.

 

Voordelen van lipliner

Definieert en vormt 

Lipliners worden vaak gebruikt om de natuurlijke contouren van de lippen te benadrukken. Ze helpen bij het definiëren van de lipranden, waardoor de lippen een scherpere vorm krijgen.

Voorkomt uitlopen van lippenstift 

Door een dunne lijn lipliner aan te brengen langs de buitenste randen van de lippen, voorkomt je het uitlopen van lippenstift. Dit zorgt voor een nette en professionele uitstraling gedurende de dag.

Verbetert langdurige kleur 

Lipliners fungeren als een basis voor lippenstift, waardoor de kleur langer blijft zitten. Dit is vooral handig bij intense kleuren waarbij een nauwkeurige toepassing essentieel is.

Creëert de illusie van vollere lippen 

Het zorgvuldig aanbrengen van lipliner kan helpen bij het creëren van de illusie van vollere lippen. Door iets buiten de natuurlijke lipranden te tekenen, lijken de lippen voller en meer gedefinieerd.

Veelzijdig in gebruik 

Lipliners kunnen op zichzelf worden gedragen voor een subtiele, natuurlijke uitstraling, of in combinatie met andere lipproducten voor een meer uitgesproken look. De veelzijdigheid maakt ze geschikt voor elke gelegenheid.

 

Wat zijn onze bestsellers? 

Cent Pur Cent Mineral Lip Pencil Waterproof

Deze lipliner van Cent Pur Cent heeft een zachte en precieuze textuur en is perfect om de lip te contouren en te accentueren. 

Malu Wilz Lip Designer

Met de fijne punt van de lipliner kun je nauwkeurig de contouren van uw lippen tekenen. De Lip Designer is zeer zuinig in gebruik en blijft lang zitten.

 

Lipliner kopen?

Lipliner is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Bestel online voor 21:00 uur en je hebt je producten de volgende dag in huis.

Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.