Lippotlood

Creëer prachtig gedefinieerde lippen met onze lippotloden. Van zachte nude-tinten tot levendige roodtinten, elk potlood is ontworpen om moeiteloos te glijden en langdurige resultaten te leveren. Laat je lippen opvallen en omlijn ze met precisie voor een verbluffende afwerking.

-30%
True Lips 039 - Sweet Home Alabama
€15,95
€11,16
-30%
Lip penseel no.4
€6,50
€4,55
-30%
Lipstick Pencil
Charlotte Sophie
€10,65
€7,46

Wat is een lippotlood?

Een lippotlood is een veelzijdig cosmetisch product dat speciaal is ontworpen om de lipcontouren te definiëren en te verbeteren. Het wordt vaak gebruikt als basis voor lipstick of lipgloss, waardoor de lippen een duidelijke en gedefinieerde vorm krijgen. Lippotloden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen, waardoor je eindeloos kunt experimenteren met looks, van subtiel tot opvallend.

 

De voordelen van lippotlood

Definieert lipcontouren 

Lippotlood is de perfecte tool om de natuurlijke vorm van je lippen te accentueren. Het omlijnen van de lippen zorgt voor een nette en gedefinieerde uitstraling, waardoor je hele gezicht een verzorgde indruk maakt.

Voorkomt uitlopen van lippenstift 

Door je lippen te omlijnen met een lippotlood voorkom je dat lippenstift of gloss uitloopt buiten de natuurlijke liprand. Dit draagt bij aan een langdurige en vlekkeloze make-up look.

Creëert een basis voor lipkleur 

Lippotlood fungeert als een uitstekende basis voor andere lipproducten. Het helpt niet alleen bij het behouden van de kleur, maar zorgt er ook voor dat de lippenstift gelijkmatig wordt aangebracht.

Optische illusie van volle lippen 

Door slim gebruik te maken van lippotlood kun je de illusie van vollere lippen creëren. Het toevoegen van een subtiel lijntje buiten de natuurlijke liprand kan de lippen een voller en sensueler uiterlijk geven.

Verscheidenheid aan kleuren en texturen 

Bij Care for Skin vind je een breed scala aan lippotloden in verschillende kleuren en texturen. Of je nu op zoek bent naar een nude tint voor een natuurlijke look of een gedurfde kleur voor een statement, we hebben de perfecte optie voor jou.

 

Wat zijn de bestsellers?

Charlotte Sophie Lipstick Pencil

De Charlotte Sophie Lipstick Pencils geven niet af en blijven lang zitten. Het lippotlood is makkelijk en eenvoudig als lipstick te gebruiken.

 

Lippotlood kopen?

Lippotlood is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Bestel online voor 21:00 uur en je hebt je producten de volgende dag in huis.

Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.