Lippotlood

Hoe gebruik je lippotlood?

Ondanks het misschien niet altijd wordt gerekend tot de basis make-up in ieder kastje, is lipliner nog steeds een grote hit in de schoonheidswereld. Helemaal niet zo gek natuurlijk, want dit product biedt je tal van voordelen. Door met het potlood de contouren van je lippen te benadrukken, zorg je voor een volle en verzorgde look. Lipliners worden altijd gemaakt met een formule die is ontworpen om langer te blijven zitten. Ideaal tijdens een avondje uit of tijdens een belangrijke gelegenheid op werk. Door de lipliner geef je ook de kleur en levensduur van je lippenstift een boost

 

Wat is een lippotlood?

Lipliner is voor lippenstift wat primer is voor foundation is of wat een base coat voor een mooie nagellak op je tenen of handen is. Het gebruik ervan is niet cruciaal, maar het zorgt er wel voor dat het uiteindelijke resultaat er vele malen beter uit komt te zien en langer mee kan gaan.

Een lippotlood is een effectief make-up product om je lippen beter te kunnen omlijnen. Waarschijnlijk weet je maar al te goed dat dit met een lippenstift niet altijd even goed gaat. Ideaal als je graag dunne of oneffen lippen wilt corrigeren. Je zorgt voor meer volheid aan de echte vorm van je lippen doordat je je lippen omlijnt met een potlood dat een tint donkerder is dan je natuurlijke lipkleur. Zorg er echter wel voor dat je contouren buiten de lijnen van je lippen blijft vermijden.

 

Welke soorten lippotloden zijn er?

Het grootste verschil in lippotloden, is voornamelijk het type kleur. Kies je voor een glanzende lippenstift, breng dan een natuurlijk, roze potlood te gebruiken om je lippen te omlijnen voor een perfecte look. Wil je graag dat je lippenstift de hele nacht blijft zitten, vul dan je lippen volledig in met potlood voordat je je lippenstift aanbrengt. Kies een dikker potlood met een zachte punt voor het beste resultaat.

Er zijn wel verschillende vormen als het op een lippotlood aankomt. Een potlood is de meest populaire optie voor lipliner vanwege de romige textuur; het voegt ook een scherpe definitie toe aan je lippen. Een intrekbare pen wordt geleverd met een plastic draaibaar uiteinde dat omhoog en omlaag kan worden bewogen. Het hoeft niet te worden geslepen. Een lipliner met krijt is vergelijkbaar met een lipliner potlood, maar is groter en dekt meer volume. Het krijtpotlood geeft een natuurlijke uitstraling en kan de hele dag als lipkleur worden gedragen.