Embryolisse

Het merk Embryolisse, ooit begonnen met het paradepaardje de Embryolisse Lait Creme Concentre.

De dermatoloog Dr. Tricot ontwikkelde deze crème die voor iedereen te gebruiken is, zelfs de meest extreem gevoelige huid. Efficiënt, toegankelijk en multifunctioneel in gebruik.

Lait Creme Concentré
€10,95
Lait Creme Sensitive
€25,95
Cicalisse Balm
Embryolisse
€23,95
Creme Exfoliante
Embryolisse
€19,95
Hydra Serum
Embryolisse
€23,95
Beauty Oil
Embryolisse
€25,95
Hydra Creme Legere
€24,95
Filaderme Emulsie
€24,95
Lait Creme Moussante
€18,50
Lait Creme Fluide
€24,95
Lotion Micellaire
€16,97
Creme 365 Corps
Embryolisse
€34,95
Creme Redensifiante 50 Plus
€40,95
-30%
Creme Raffermissante 40 Plus
€39,95
€27,97
Hydra Masque
Embryolisse
€24,95
Crème Hydra-Mat
Embryolisse
€25,50
Creme Premiere Rides
€29,95
Doux Peeling Nuit
€29,95
Pagina 1 van 3

Embryolisse

Het merk Embryolisse is ooit begonnen met het paradepaardje de Embryolisse Lait Creme Concentre. De Dermatoloog Dr. Tricot, toen verbonden aan het Saint Louis Ziekenhuis in Parijs, ontwikkelde in 1950 deze crème om de meest extreem gevoelige huid te kunnen voorzien.

Dit bleef niet onopgemerkt, waardoor  de rest van de medische wereld dit product vlot opgepakte als zijnde de crème voor de gevoelige huid.

De Lait Crème Concentre werd al snel voorgeschreven door vele dermatologen en is al vele jaren het cultproduct in de Franse apotheken. Zowel het merk als de Lait Crème Concentre heeft een vlucht genomen en is inmiddels het beauty geheim van vele generaties, artiesten, influencers en hun volgers.

Als je er eenmaal mee begint, blijf je het gebruiken! Efficiënt, toegankelijk en multifunctioneel!

Filosofie

Inmiddels heeft Embryolisse het assortiment uitgebreid en voorziet in de behoefte van alle huidtypes en huidcondities. De filosofie achter Embryolisse is dat de producten zijn ontwikkeld om de huid met natuurlijke ingrediënten te voorzien in haar behoefte, met daarbij gericht op hoge effectiviteit en tolerantie.

De gevoelige huid, maar ook de droge huid en daarmee alle huidtypes zullen na het gebruik van Embryolisse crèmes, de huid als goed gevoed, gehydrateerd en gezonder ervaren.

Hydrateren

Een belangrijk onderdeel van het assortiment is de Embryolisse Creme. Deze producten zorgen voor een optimale hydratie van zowel het gezicht, het lichaam en het haar.

De Lait Crème Concentre is een verzorgende en hydraterende crème voor alle huidtypen, vol met natuurlijke ingrediënten. Dus ook echt geschikt voor de gevoelige huid, de droge huid en de huid die Anti-Aging componenten nodig heeft.

Daarnaast is deze Embryolisse dagcreme uitermate geschikt als basis voor de foundation, omdat het satijnlaagje de ideale basis is, waardoor de foundation prachtig zit.

De Embryolisse Lait Creme Fluid is de lichtere versie van de Concentre en te gebruiken als hydraterende bodylotion, maar ook geschikt als make-up remover, aftersun of aftershave lotion.

Voeden

De Embryolisse Cicalisse Baume is een herstellende en beschermende balsem voor het gehele gezin, ook voor de allerkleinsten. De extreem gevoelige en droge huid, de huid met krasjes, oppervlakkige irritaties, ruwe plekken, gesprongen lippen en mondhoeken, jeukerige huid, luieruitslag,  wordt optimaal hersteld

De Stick Levres is het product die zeer geschikt is voor droge lippen. De Stick hydrateert, verzacht en beschermt de lip. Het bevat tevens natuurlijke ingrediënten en vitamine E.

Anti-Aging

De Embryolisse Embryoderme is een topproduct binnen Embryolisse. Een sterk voedende, revitaliserende crème die rijk is aan vitamines, goed door de huid wordt opgenomen  en daarmee een optimale Anti-Aging gezichtsverzorging is.

Deze crème kan als dagcrème, maar ook als nachtcrème worden ingezet, door zijn rijke textuur en de essentiële oliën gaan de strijd met het verouderingsproces en zullen de huid voorzien van extra collageen, elastine en hierdoor extra versterking en veerkracht.

Ook deze Embryolisse crème kan gebruikt worden als een prachtige basis voor  de Embryolisse foundation, met name voor de huid die de anti-aging componenten nodig heeft in haar gezichtsverzorging.

Reinigen

Embryolisse heeft zelfs op het gebied van de reiniging producten die geschikt zijn voor de meeste gevoelige en droge huid.

Embryolisse Lait Creme Sensitive is de perfecte reiniging voor de gezichtsverzorging van de meest gevoelige huid. Samen met de Lait Crème Concentre, zijn deze producten uitermate geschikt voor deze gevoelige huid. Het bevat Soja-eiwitten, Aloë Vera, Shea Butter en Bijenwas. Alle ingrediënten zijn afkomstig van 98% natuurlijke oorsprong.

Embryolisse Pain Nettoyant Doux: is een wastablet voor de droge en gevoelige huid. Deze bevat geen zepen of conserveringsmiddelen en is verrijkt met tarwekiem en andere verzachtende oliën. Een verrijking voor je dagelijkse gezichtsverzorging.

Embryolisse Lait Creme Moussant is een zeepvrije reiniging voor zowel het gezicht als het lichaam, gebaseerd op vettende ingrediënten, waaronder amandelolie en kariteboter om de huid zo zacht mogelijk te reinigen.