Betaalmethoden

Bij Care for Skin kun je jouw bestelling afrekenen met de hieronder opgesomde betaalmethode. De betaalmethode iDeal is bij ons gratis. Voor Paypal vragen wij een bijdrage van € 3,4% en voor achteraf betalen met AfterPay vragen wij een vergoeding van € 0,95 inclusief btw per bestelling.

iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan jouw internetbankierprogramma bij een online aankoop.

Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van jouw eigen bank.

CREDITCARD

Reken eenvoudig af met jouw Visa of Mastercard kaart. Betalingen met een creditcard gebeuren, net als alle andere betalingen, in een beveiligde omgeving.

 

PAYPAL

Met PayPal betaal je snel en veilig online. Je dient hiervoor wel een Paypal-account te bezitten. Voor een betaling via Paypal berekenen wij 3,4% betaalkosten, dit om de betaalkosten van Paypal deels te dekken.

 

Afterpay, achteraf betalen.

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als je kiest voor de betaalmethode van AfterPay dan ontvang je altijd eerst het product thuis en heb je 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan AfterPay te voldoen, zoals aangegeven op de factuur. 

Let op: vul je gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in. Op basis van jouw gegevens vindt een kredietcheck plaats. Deze check kijkt of je in aanmerking komt om met Afterpay te betalen. Lukt het de eerste keer niet, geen nood - dit kan ook door een typefout komen. Controleer daarom jouw gegevens en probeer het gerust nog een keer. Word je onverhoopt toch geweigerd door Afterpay, dan bieden wij jou een alternatieve betaalmethode aan.

Om gebruik te kunnen maken van Afterpay, dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Stapsgewijs betalen met Afterpay!

  • Bestel en betaal via Afterpay Factuur
  • Vul je gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk is.
  • Jouw bestelling wordt verzonden en je ontvangt per e-mail de factuur.
  • Betaal de factuur binnen 14 dagen zoals aangegeven.
  • Door te kiezen voor deze betaalmethode ga je akkoord met de voorwaarden van Afterpay.
  • Eerst zien, dan pas betalen. Veilig en simpel.

 

Overige internationale betaalmethoden:

- KBC
- Bancontact Mister Cash
- Sofort Banking
- Belfius
- ING Homepay