French Girl

French Girl Organics is voor iedere vrouw die op zoek is naar biologische, duurzame producten met hoogwaardige ingrediënten.

-30%
Lumière Jasmin - Body Glow Oil
€41,95
€29,37
-30%
Le Lip Tint - Terre Rouge
€17,95
€12,57
-30%
Le Lip Tint - Cerise
€17,95
€12,57
-30%
Rose Sea Spray
French Girl
€17,95
€12,57
-30%
Le Lip Tint - Ambre Noire
€17,95
€12,57
-30%
Lumière Rose - Body Glow Oil
€41,95
€29,37
-30%
Néroli Eye Serum
€39,95
€27,97
-30%
Nectar De Néroli - Facial Oil Elixir
€49,95
€34,97
-30%
Eau De Rose - Rose Floral Mist
€19,95
€13,97
-30%
Eau De Néroli - Néroli Floral Mist
€19,95
€13,97
-30%
Rose Hair Oil
French Girl
€39,95
€27,97
-30%
Mint Bath Salts
French Girl
€21,95
€15,37
-30%
Sea Polish Trio Pack
€54,95
€38,47
-30%
Mint Sea Polish
French Girl
€39,95
€27,97

Hoe is French Girl Organics ontstaan?

De eigenaresse Kristeen was een kunstenaar en gek op alles wat met kruiden te maken heeft. Ze heeft een passie voor de natuurlijke wereld maar kon geen 100% natuurlijke producten vinden die bij haar paste en dan ook nog eens duurzaam waren. Ze gebruikte haar passie voor planten en botanische producten om zo een hele productlijn te ontwikkelen en liet haar vrienden en familie alles testen en gebruiken. En zo is French Girl Organics ontstaan.

 

Wat is de filosofie van French Girl Organics?

Het doel van French Girl is om natuurlijke producten van hoge kwaliteit te creëeren die voor iedereen toegankelijk zijn. Door de natuur op verantwoorde manier te introduceren in de producten, willen ze bij French Girl ervoor zorgen dat iedere vrouw zich zelfverzekerd voelt terwijl ze een positieve impact heeft op haar omgeving. 'Do more with less', de passie van French Girl Organics is om luxe producten neer te zetten met hoogwaardige, biologische ingrediënten.

 

Wat maakt French Girl Organics duurzaam?

Alle producten zijn duurzaam en dus goed voor het milieu. Vanaf het begin van het ontstaan van French Girl Organics, zijn ze voorstanders geweest van watervrije formules. In plaats van water gebruiken ze dus botanische extracten en bloemendestillaten. Dat bespaart niet alleen water maar het vermindert ook de impact op het milieu. Daarnaast zijn de producten altijd vegan en dierproefvrij. Het merk is voortdurend op zoek naar hoe ze zo goed mogelijk met het milieu om kunnen gaan. Er wordt bijvoorbeeld voor de verpakkingen gebruik gemaakt van herbruikbaar glas, recyclebare materialen en gezeefdrukte etiketten. 

 

Welke producten verkopen wij van French Girl Organics:

Natuurlijke liptinten

10 glanzende, minerale lipsticks. Deze is verrijkt met biologische/plantaardige oliën, boters en wassen om de lippen gehydrateerd te houden. Verkrijgbaar in de kleuren: French Girl Le Lip Tint - Ambre Noire / French Girl Le Lip Tint - Ambre Rose / French Girl Le Lip Tint - Aphrodesie / French Girl Le Lip Tint - Cerise / French Girl Le Lip Tint - Rose Noire / French Girl Le Lip Tint - Sonali / French Girl Le Lip Tint - Terre Rouge / French Girl Le Lip Tint - Véronique / French Girl Le Lip Tint - Violette. Daarnaast heeft het nog een lippenbalsem in het assortiment (zonder kleur) namelijk de: French Girl Le Lip Tint - Claire.

Om er voor te zorgen dat de lip tint beter blijft zitten heeft French Girl de French Girl Rose Lip Polish ontwikkeld.

Natuurlijke bad- en lichaamsproducten

French Girl heeft 3 heerlijke body scrubs ontwikkeld die de huid op een milde wijze exfoliëren en zacht houden. Deze lichaamsverzorging is verkrijgbaar in de soorten jasmijn, munt en roos: French Girl Jasmine Sea Polish - Smoothing Treatment / French Girl Mint Sea Polish - Smoothing Treatment / French Girl Rose Sea Polish - Smoothing Treatment

De bodyscrubs zijn te combineren met 2 soorten badzout: French Girl Rose Sea Soak - Calming Bath Salts & French Girl Mint Sea Soak - Enlivening Bath Salts. De zouten in dit product, helpen pijnlijke spieren te kalmeren en de huid te verzachten. Daarnaast zitten en plantaardige etherische oliën in die een aromatherapeutische, spa-achtige ervaring geven zonder synthetische geurstoffen.

Nadat de huid heerlijk is verzorgd is het tijd om de finishing touch aan te brengen; de shimmer oil van French Girl Organics. Verkrijgbaar in 4 kleuren: French Girl Lumière Bronze - Shimmer Oil / French Girl Lumière Moonlight - Shimmer Oil / French Girl Lumière Rose Dorée - Shimmer Oil / French Girl Lumière Caramel - Shimmer Oil.

Vergeet ook niet een nagelriem olie te gebruiken tegen droge en of beschadigde nagelriemen. Hiervoor heeft French Girl de French Girl Nail & Cuticle Oil ontwikkeld.

Natuurlijke haarproducten

French Girl Rose Sea Spray - Hair Texture MistFrench Girl Rose Hair Oil - Replenishing Hair Oil / French Girl Jasmin Sea Spray - Hair Texture Mist

 

French Girl kopen

French Girl Organics koop je bij Care for Skin, de online huidspecialist met persoonlijk en betrokken advies. Op zoek naar een geschikt product die het beste bij jou past, maar kom je er niet helemaal uit? Bel of mail ons gerust, onze huidspecialisten staan voor je klaar!