French Girl Haarverzorging

-30%
Rose Hair Oil
French Girl
€39,95
€27,97
-30%
Rose Sea Spray
French Girl
€17,95
€12,57

French Girl is voor iedereen die een betere wereld wil creëren. De producten bevatten biologische, duurzame en hoogwaardige ingrediënten. Milieueffecten, eerlijke handel en arbeidspraktijken maken allemaal deel uit van de schoonheidsvergelijking van French Girl.

French Girl creëert luxe producten voor dagelijkse verzorging, waarvoor er voortdurend onderzoek en inkoop van hoogwaardige ingrediënten nodig zijn die duurzaam zijn voor planeet, producenten en consumenten. 

De producten bestaan uit watervrije formuleringen en er is alleen gebruik gemaakt van botanische extracten (bijvoorbeeld Aloë Vera) en kruiden- en bloemendestillaten.

Geïnspireerd door de natuur en haar krachtige ingrediënten, bevorderen de producten van French Girl het gezond ouder worden. 

De geur en textuur van de producten geven een spa-achtige ervaring.

French Girl is volledig dierproefvrij. Er wordt geproduceerd bij French Girl en ook de benodigde grondstoffen worden niet op dieren getest.

 

French Girl Haarverzorging

French Girl Haarverzorging heeft verschillende producten die het haar voeden en verzorgen, zoals de French Rose Hair Oil Replenishing Hair Oil, dit is een haarolie die een diepe hydratatie en glans geeft. Het stimuleert de haargroei en herstelt droog haar.

De French Girl Rose Sea Spray Hair Texture Mist geeft je haar een beachy look met een zacht gevoel. Dit product is verrijkt met zouten en oliën waardoor je extra textuur in je haar krijgt.

Ook de French Girl Lumière Rose Dorée Shimmer Oil is geschikt voor het haar, deze geeft het haar extra glans en kan daarnaast ook op het gezicht en lichaam gebruikt worden.

 

French Girl kopen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van French Girl snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de French Girl specialist online.