Volume poeder

Creëer moeiteloos volume en textuur voor een glamoureuze look die de hele dag blijft zitten. Van fijne texturen tot krachtige formules, vind het perfecte volume poeder dat past bij jouw stylingbehoeften.

-5%
Mighty Rice Volumizing Powder
€35,00
€33,25

Wat is volume poeder?

Volume poeder, ook wel bekend als haarpoeder of texturizing poeder, is een innovatief product dat speciaal is ontworpen om extra volume en textuur aan het haar te geven. Het wordt vaak gebruikt als een haarstylingproduct om dun haar voller te laten lijken en om volume toe te voegen aan bepaalde delen van het haar.

Het poeder is meestal licht van gewicht en fijn van textuur. Het wordt aangebracht op de haaraanzet en wortels, en het absorbeert overtollig vet, waardoor het haar er frisser uitziet. Bovendien zorgt het voor een liftend effect, waardoor je haar gedurende de dag zijn volume behoudt.

 

Voordelen van volume poeder

Voller haar

Volume poeder is de perfecte oplossing voor mensen met fijn of dun haar. Het tilt de haarwortels op, waardoor het haar er voller en dikker uitziet.

Langdurig volume

In tegenstelling tot sommige andere volumeproducten, biedt volume poeder langdurig volume. Het houdt je haar gedurende de dag op zijn plaats zonder dat het zwaar aanvoelt.

Textuur en grip

Naast het toevoegen van volume, verbetert volume poeder ook de textuur en grip van het haar. Dit maakt het gemakkelijker om verschillende kapsels te creëren en zorgt ervoor dat je haar beter blijft zitten.

Veelzijdigheid

Volume poeder is geschikt voor alle haartypes en lengtes. Of je nu kort, lang, steil of krullend haar hebt, dit product kan je helpen om de gewenste look te bereiken.

Eenvoudig in gebruik

Het aanbrengen van volume poeder is eenvoudig en snel. Een kleine hoeveelheid is vaak al voldoende om het gewenste effect te bereiken.

 

Wat is onze bestseller?

Oolaboo Mighty Rice Volumizing Powder

Een instant haarpoeder die de haren direct een volume boost en meer textuur geeft.

 

Volume poeder kopen?

Volume poeder is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.