Peptiden

Peptiden zijn korte ketens van aminozuren die fungeren als bouwstenen voor proteïnen zoals collageen en elastine in de huid. In huidverzorgingsproducten kunnen ze helpen om de huid steviger en veerkrachtiger te maken, en het verschijnen van fijne lijntjes en rimpels verminderen, wat bijdraagt aan een jeugdigere uitstraling.

Vitamin C Collagen Cream
€48,50
-10%
Beautygen Renew II²
€85,00
€76,50
-10%
Nutrilizer
Dr. Grandel
€64,00
€57,60
1000 Mille The Cream
€215,00
-10%
Aquactive Hyaluron Sleep
€44,50
€40,05
Renewing Eye Cream
€106,00
-10%
Renew Eye & Lip
Dr. Grandel
€54,00
€48,60
1000 Mille The Eye Cream
€118,00
Repair Packung
Doctor Eckstein
€29,40
THE MAX - Stem Cell Masque
€54,00
-10%
SkinPerfect Primer SPF 30
€66,00
€59,40
Eyelift Peptides
€59,95
Bakuchiol Peptides
€71,95
Oxy-R Peptides
€86,00
VITAL C - Hydrating Water Burst
€63,00
Detox Toner
Grown Alchemist
€49,00
1000 Mille The Lotion
€64,00
1000 Mille The Cleansing Milk
€65,00
THE MAX - Facial Cleanser
€42,00
-10%
Contour Lift
Dr. Grandel
€18,00
€16,20

Wat doet peptiden?

Peptiden fungeren als bioactieve ingrediënten die op een niet-invasieve manier de huidconditie kunnen verbeteren. Ze zijn bekend om hun vermogen om de huid te verjongen en specifieke problemen aan te pakken, zoals rimpels, fijne lijntjes en verlies van stevigheid. Peptiden werken door signalen naar de huidcellen te sturen, wat resulteert in een verhoogde productie van collageen en elastine. Hierdoor wordt de huid gladder en steviger, met een jeugdige uitstraling als gevolg.

 

Waar zitten peptiden in?

Peptiden worden vaak aangetroffen in verschillende huidverzorgingsproducten, waaronder in serums, gezichtscrèmes en lotions. Deze producten kunnen plaatselijk op de huid worden aangebracht en zijn ontworpen om peptiden in geconcentreerde vorm af te geven. Het regelmatige gebruik van peptide-gebaseerde huidverzorging kan in de loop van de tijd aanzienlijke verbeteringen in de huidconditie opleveren.

 

We hebben een aantal producten met peptiden op een rijtje gezet:

Alpha-H After Hours AHA Moisturiser

De Alpha-H After Hours AHA Moisturiser is een gezichtscrème die zorgt voor intensieve hydratatie en een aanpak van huidveroudering. Verrijkt met 24 karaat goud vlokjes die roodheid verminderen, de huid oplichten en letterlijk voor een golden glow zorgen. 

 

Medik8 Bakuchiol Peptides

De Medik8 Bakuchiol Peptides is doordrenkt met verhelderende peptiden die zorgen voor een egale huidteint. Na verloop van tijd stimuleert de formule collageenproductie waardoor fijne lijntjes en rimpels worden geminimaliseerd. Het serum heeft een verzachtende en rustgevende werking op de huid. 

 

Doctor Eckstein Repair Packung

Het Doctor Eckstein Repair Packung is een herstellend gezichtsmasker voor de rijpere en de zonbeschadigde huid. Het verbetert de huidstructuur en gaat tekenen van vermoeidheid en huidveroudering tegen. 

 

Wat zijn de voordelen van peptiden in huidverzorging?

Peptiden in huidverzorging bieden verschillende voordelen, zoals:

1. Vermindering van rimpels: Peptiden kunnen anti aging werken, waardoor de huid er jeugdiger uitziet.

2. Stimulatie van collageenproductie: Ze bevorderen de aanmaak van collageen, wat de huid steviger en elastischer maakt.

3. Hydratatie: Peptiden hebben meestal hydraterende eigenschappen, wat de huid een gezonde gloed geeft.

4. Bescherming tegen schade: Sommige peptiden fungeren als antioxidanten en kunnen de huid helpen beschermen tegen schade door vrije radicalen.

5. Verbeterde huidtextuur: Peptiden kunnen de algehele huidtextuur verbeteren en een gladdere, zachtere huid bevorderen.

 

Producten met peptiden kopen?

Ben jij enthousiast geworden over producten met peptiden? Deze zijn eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.

 

Meer weten over peptiden? Lees ook:

- Wat doen peptiden voor je huid?