Webecos

Webecos is uitgegroeid tot een volwaardig cosmeticahuis met een zeer uitgebreid assortiment aan huidverzorgingsproducten. Hier vind je het complete assortiment van Webecos online!

Bestseller
Azulen Cream
€25,90
Bestseller
Vitavocol
Webecos
€31,95
Bestseller
Hyfac Cream
€28,90
Collavital E Cream
€31,00
Royal Jelly Day Cream
€24,90
Myox Day Cream
€41,50
Azulen Cleansing Oil
€24,50
Aloë Vera Day Cream
€24,90
Antelea
Webecos
€28,50
Azulen Lotion
€24,90
Hydracell-1 Beauty Cream
€37,50
Cleansing Milk
€25,50
SunCare Gel Cream SPF50
€34,90
Depigmentin 30 ml
€19,90
Myox Night Cream
€47,00
Hydrovital
Webecos
€22,50
Cucumber Cream
€24,90
Caviar Age Defense Cream
€64,90
Royal Jelly Soft Care
€39,50
Hydraderm
Webecos
€34,50
Blossom Lotion
€23,90
Pagina 1 van 4

Hoe is Webecos ontstaan?

Webecos is opgericht door schoonheidsspecialiste, Len Klaphaak, die behoefte had aan betere producten voor de schoonheidsbranche. Webecos is uitgegroeid tot een volwaardig cosmeticahuis met een zeer uitgebreid assortiment aan huidverzorgingsproducten en al meer dan 40 jaar een toonaangevend Nederlands merk voor schoonheidsinstituten en spa's. De producten van Webecos zijn op basis van natuurlijke ingrediënten, hypoallergeen en dierproefvrij!

 

Geschiedenis van Webecos?

In 1961 werd het begrip “cosmeceutical” voor het eerst geïntroduceerd door de Amerikaan Raymond Reed, een van de grondleggers van de Amerikaanse Vereniging van Cosmetisch Chemici. Hij gebruikte de term voor cosmetica die biologisch actieve ingrediënten bevatten.

Webecos wordt in 1962 door Len Klaphaak geïntroduceerd als eerste Nederlandse merk met producten die hoge concentraties klinisch geteste ingrediënten bevatten en daardoor meer kwaliteit bieden aan de huid dan alleen maar een ‘pamperend’ effect. Daarmee werd Webecos het eerste ‘cosmeceutische’ merk in Nederland.

Len Klaphaak was destijds in Nederland binnen de schoonheidsbranche toonaangevend. Ze was behalve schoonheidsspecialiste ook kosmetologe en schrijfster van het bekende “groene boekje” met de titel “Kosmetika en aanverwante produkten”, dat jarenlang gold als het ultieme naslagwerk voor de professionele schoonheidsspecialist. Als docente aan de vakopleiding voor schoonheidsspecialistes Stivas was ze bovendien zeer gedreven om het kwaliteitsniveau binnen de schoonheidsbranche door te ontwikkelen. Ze liet haar producten produceren in een apotheek. Dit verklaart ook de naam van het door haar opgerichte bedrijf: Webecos: Wetenschappelijk Bereide Cosmetica.

 

Wat is Webecos Elementary Skincare?

Elementen zijn de bouwstenen van alles wat je op aarde en ver daarbuiten aantreft, dus ook van het menselijk lichaam. Deze bestaat voor tweederde uit water, gevormd door de elementen waterstof en zuurstof. Voor de opbouw van botten, spieren en andere weefsels zijn de elementen natrium, calcium, magnesium, kalium, fosfor, zwavel en chloor onmisbaar. In ons lichaam bevinden zich verder nog zo’n 40 elementen in een minimale concentratie, die een rol spelen in de sturing van onze lichaamsfuncties. Het lichaam bestaat voornamelijk uit opbouwelementen, zoals eiwitten, koolhydraten en vetten. Deze opbouwelementen zijn de bouwstenen en de energieleveranciers van het lichaam. Uit deze elementen bestaat de lichaamsstructuur, zoals de spieren en de huid. Om de huid in een permanente toestand van optimale gezondheid en vitaliteit te brengen en te houden, zijn cosmeticaproducten nodig die de huid voorziet van geavanceerde voeding en bouwstoffen. 

Vanuit deze gedachte ontwikkelt en produceert Webecos al ruim 50 jaar huidverzorgende en huidverbeterende cosmetica. Eerlijke cosmetica die gebruik maakt van pure ingrediënten, waarvan aangetoond is dat ze helpen het herstellend vermogen van de huid stimuleren. Cosmetica met therapeutische niveaus van plantenstoffen, kruidenextracten, essentiële vetzuren, botanische oliën, vitaminen, mineralen, zuivere etherische oliën en antioxidanten, die de huid de benodigde elementen kan geven. Met unieke recepturen en texturen die zorgen voor een optimale opname van de werkstoffen door de huid. De actieve ingrediënten zijn vrijwel uitsluitend afkomstig uit natuurlijke bronnen. De producten zijn dierproefvrij en nagenoeg vegan. Dit principe wordt  Elementary Skincare genoemd bij Webecos.

 

Wat zijn de waarden van Webecos?

Webecos Elementary Skincare is oer-Hollandse cosmetica. Nuchter en eerlijk. Alles wat Webecos maakt en ontwikkelt, komt uit eigen koker. Voor wat betreft innovaties en andere vernieuwingen is Webecos in het laboratorium dagelijks op zoek naar nog betere formules voor huidverzorging en huidverbetering. De productie en kwaliteitscontrole onder streng toezicht van apothekers. Deze farmaceutische filosofie zit in het DNA van Webecos en dat vind je terug in elk potje, tube of flacon van de Elementary Skincare.

Elementary Skincare van Webecos is exclusief ontwikkeld voor de professionele schoonheidsspecialisten. Uiteraard staat het behalen van mooie resultaten van een gezichtsbehandeling daarom voorop, zodat de klant ook een volgende behandeling wil boeken. Alle ingrediënten zijn vriendelijk voor de huid, allergische reacties komen nagenoeg nooit voor. De crèmes hebben een soepele textuur die gemakkelijk wegsmelt en snel de werkzame stoffen afgeeft aan de diepere huidlagen. Bovendien ruiken de producten van Webecos aangenaam door het gebruik van natuurlijke geurstoffen. 

 

Welke soorten producten zijn er van Webecos?

Webecos gezichtsverzorging

Webecos heeft een groot en veelzijdig assortiment als het gaat om gezichtsverzorging. Dagcrème, nachtcrème, 24hr crème,  ampullen, emulsies, lotion, reiniging, peeling, lipverzorging, masker, oogverzorging en  webecos serum. 

Webecos lichaamsverzorging

Webecos heeft een voor het lichaam een uitgebreid assortiment aan mooie en weldadige lichaamsproducten. Verzorging voor het lichaam, douche, bad, maar ook zonverzorging en body mist producten ontbreken niet aan het assortiment van Webecos lichaamsverzorging. 

Webecos lipverzorging

Webecos heeft voor de lippen de Webecos Rever Essence-1 Lip Contour Cream. Een speciale crème die zorgt voor vollere volumineuze lippen. Bovendien verzacht de crème fijne lijntjes rond de mond. Het beschermt, verzacht en hydrateert de lippen en de huid eromheen.

Webecos oogverzorging

Webecos heeft een ruim assortiment aan oogverzorging. Het Webecos Eye Contour Day Cream verzorgt, beschermt en hydrateert de huid rondom de ogen overdag. De Webecos Eye Contour NIghtbalm + Hyaluron is een zachte en vettende balm voor de nacht die de huid herstelt, hydrateert en zorgt ervoor dat droogte rimpels verminderen. De huid krijgt zichtbaar meer spankracht en elasticiteit. 
Het Webecos Eye Contour Mask is een voedend, hydraterend en kalmerend masker voor de vermoeide oogleden. 

Alle Webecos oogcrème, oogmasker kunnen in combinatie, maar ook apart gebruikt worden met het Webecos Eye Serum. Een herstellend serum om huidveroudering rondom de ogen tegen te gaan, met als ingrediënten Retinol, liposomen, hamamelis-extract en ogentroost.

Voor de reiniging van oogmake-up is er de Webecos Eye Make-up Remover, deze is op oliebasis. Voor de meest gevoelige ogen is er de Webecos Gentle Eye Make-up Remover, deze is op gelbasis en is ideaal voor lensdragers. 

 

Welke producten van Webecos zijn geschikt voor mijn huid?

Webecos heeft producten speciaal voor de normale huid, de droge huid, de vette huid en de gevoelige huid. Daarnaast heeft Webecos een aantal producten ontwikkeld voor een aantal huidcondities als de onzuivere huid, de oudere huid en de doffe huid. De productlijnen van Webecos bestaan uit verschillende soorten producten, zoals dagcreme, nachtcreme, ampullen, oogverzorging en cleansers.

 

Wat zijn de meest populaire producten van Webecos?

De Webecos Azulen Cream en de Webecos Vitavocol zijn de meest populaire Webecos producten. De Webecos Azulen cream is een 24hr verzorging voor de gevoelige en onzuivere huid. De ontstekingsgevoelige huid (met acne), is veelal ook erg gevoelig. De kalmerende, verzachtende en ontstekingswerende eigenschappen van de werkstoffen in deze Webecos crème zullen de huid die last heeft van onzuiverheden en puistjes helpen herstellen.
De huid zal er na gebruik van deze Webecos crème rustiger en kalmer uitzien. 

Webecos Vitavocol is ook zo’n topproduct. Webecos Vitavocol kan ingezet worden als dag- en nachtverzorging, bodymilk, handverzorging en als voeding onder een masker. Webecos Vitavocol is licht qua structuur (emulsie), hydrateert en is rijk aan vitaminen die de huid voeden en herstellen. Kan ook gebruikt worden after shave.

De Webecos Myox Day Cream en de Webecos Myox Night Cream zijn de meest populaire Webecos crème voor de ouder wordende en rijpere huid. Deze Webecos crème zijn ontwikkelt om rimpels te verminderen en de huid te revitaliseren.

Andere veel verkochte producten zijn de Webecos Aloe Vera Day Cream en de Webecos Aloe Vera Night Cream. Deze crèmes hydrateren de huid en herstellen de natuurlijke vochtbalans van de huid. Deze crèmes zijn geschikt voor de normale en gecombineerde huid.

Populaire producten voor de ogen zijn de Webecos Eye Contour Day Cream en het Webecos Eye Contour Mask.  De Eye Contour Day Cream is een verzorgende en beschermende crème voor de gevoelige huid rondom de ogen. De crème zorgt ervoor dat de huid rondom de ogen er strakker uit ziet. Het Eye Contour Masker voedt de huid, gaat huidverslapping tegen en vermindert rimpels.

 

Hoe gebruik je Webecos producten?

De Webecos Cosmetics producten kunnen heel eenvoudig in de dagelijkse routine worden ingezet. De dagcrème, nachtcrème, maar ook de reiniging en maskers zijn eenvoudig in gebruik. Zo ook het Webecos serum kan elke dag voor extra voeding en herstel worden ingezet. 

 

Hoe blijft Webecos zich ontwikkelen?

Webecos investeert jaarlijks een aanzienlijk deel van de winst in research & development. Meer dan 50 jaar ervaring en continu onderzoek & ontwikkeling van nieuwe actieve ingrediënten en methoden zorgen voor optimale tevredenheid, effectiviteit  over de behandelingen en producten.

Bij Webecos volgen ze niet alleen de meest actuele vakkennis op de voet, maar delen ze deze kennis ook graag. In de trainingscentra zijn gediplomeerde schoonheidsspecialisten dan ook altijd welkom voor goede en gedegen cursussen, opleidingen en workshops.

 

Hoe draagt Webecos nog meer bij aan de gezondheid van de huid?

Webecos is de trotse partner van het Huidfonds. In Nederland hebben ruim 1,2 miljoen mensen een huidaandoening. Een huidaandoening kan tijdelijk van aard zijn, maar ook blijvend. Het Huidfonds is een onafhankelijk fonds dat huidaandoeningen bespreekbaar wil maken en zich vol passie inzet om de kwaliteit van leven voor mensen met een huidaandoening te verbeteren.

Daarnaast is Webecos lid van de Nederlandse Cosmetica Vereniging (NCV). De NCV is de brancheorganisatie van fabrikanten, importeurs en merkhouders van cosmetica. De NCV vertegenwoordigt en behartigt de collectieve belangen van de Nederlandse cosmetica-industrie via beleidsontwikkeling, lobby en overleg met relevante partijen.

 

Wat zijn de voordelen van Webecos producten?

De producten van Webecos zijn allereerst op basis van natuurlijke ingrediënten, hypoallergeen dierproefvrij en nagenoeg vegan! Eerlijke cosmetica die gebruik maakt van pure ingrediënten, waarvan aangetoond is dat ze helpen het herstellend vermogen van de huid stimuleren.

Voor elke huidtype, huidconditie, maar ook huidprobleem heeft Webecos een passend product en is hiermee zeer compleet in het assortiment. Prijs en kwaliteit zijn in de juiste verhouding, daarmee biedt Webecos kopen veel mogelijkheden voor een mooi huidresultaat.

 

Webecos kopen?

Overtuigd van de mooie ingrediënten en eigenschappen van de Webecos producten? Ben je toe om Webecos producten te bestellen en Webecos producten te kopen? Care for Skin biedt het volledig assortiment waar je Webecos bestellen kunt. Heb je advies nodig? Neem contact op met één van onze specialisten op 0850607005 of mail naar: [email protected] voor meer info en een goed advies.