Webecos Peeling

Soft Peeling
€29,00
Supersoft Peeling
€29,00

Wat is een peeling?

Een peeling is een cosmetische behandeling die gericht is op het exfoliëren van de bovenste laag van de huid, waardoor dode huidcellen worden verwijderd. Dit proces stimuleert de celvernieuwing en onthult een frisse, stralende huid. Exfolianten kunnen verschillende ingrediënten bevatten, zoals enzymen, zuren of fijne korreltjes, afhankelijk van het type peeling en de specifieke behoeften van je huid.

 

Wat doet een peeling voor je gezicht?

  1. Exfoliatie: Peelings verwijderen effectief dode huidcellen, waardoor je huid er gladder en helderder uitziet. Dit bevordert de celvernieuwing, wat essentieel is voor een gezonde en jeugdige uitstraling.

  2. Verbetering van de textuur: Door de exfoliërende werking helpen peelings bij het verminderen van fijne lijntjes, onregelmatigheden en ruwheid op het huidoppervlak. Dit resulteert in een zachtere en egalere huidtextuur.

  3. Verheldering van de teint: Peelings kunnen helpen bij het verminderen van hyperpigmentatie en het verbeteren van de teint. Ze bevorderen een gelijkmatige verdeling van melanine, waardoor de huid er stralender en egaler uitziet.

  4. Stimulatie van collageenproductie: Sommige peelings stimuleren de productie van collageen, een eiwit dat essentieel is voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Dit draagt bij aan het verminderen van tekenen van veroudering.

  5. Verfijning van poriën: Peelings kunnen helpen bij het verminderen van de grootte van poriën, waardoor de huid er gladder en verfijnder uitziet.

 

Wat is de beste peeling?

Webecos Soft Peeling

De soft peeling is geschikt voor de normale huid en heeft een middelgrote korrel. De scrub zorgt er voor dat de dode huidcellen verwijderd worden.

Webecos Supersoft Peeling

Een peelende crème met een fijne korrel, geschikt voor de gevoelige huid. Op basis van azuleen en 100% vegan.
 

Webecos peeling kopen?

Wil jij je huid een opfrisbeurt geven? Dat doe je met een Webecos peeling. Webecos producten koop je bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005.