Acca Kappa

Acca Kappa is een vooraanstaand Italiaans merk dat sinds 1869 bekend staat om zijn ambachtelijke scheerproducten en lichaamsverzorgingsartikelen van ongeëvenaarde kwaliteit. 

Hoe is Acca Kappa ontstaan?

Acca Kappa is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1869 in de stad Treviso, Italië. De oprichter Herman Krüll, maakte tijdens zijn verblijf in Venetië en Savona kennis met de grote vraag naar luxe artikelen van de veeleisende bewoners van het welvarende Venetië. Het bedrijf begon als een ambachtelijke borstelfabrikant en breidde later uit naar andere hoogwaardige verzorgingsproducten. Acca Kappa heeft altijd gestreefd naar het behoud van traditionele ambachtelijke technieken en de hoogste kwaliteit in al hun producten. 

Acca Kappa heeft liefde voor natuur, respect voor het menselijk lichaam en doet de productie uitsluitend in het thuisland Italië.

 

Welke producten zijn er van Acca Kappa?

Acca Kappa heeft verschillende producten voor het scheren van uitzonderlijke kwaliteit. Onze favoriete scheerproducten:

Acca Kappa White Moss Shave Foam

De Acca Kappa White Moss Shave Foam is een scheerschuim die de huid hydrateert. De schuim zorgt dat de huid en haartjes verzacht, zodat scheermesjes makkelijker over de huid glijden. De huid wordt glad waardoor het mes makkelijk over de huid glijdt en het voorkomt daarmee scheerwondjes en irritaties.

 

Acca Kappa White Moss Aftershave Emulsion

De Acca Kappa White Moss Aftershave Emulsion is een voedende en kalmerende aftershave. De rode en geïrriteerde huid na het scheren wordt verzacht en tot rust gebracht. De crème heeft ook een antioxidatieve en regenererende werking.

 

Heb je scheerschuim nodig om te scheren?

Scheerschuim is een optioneel product dat veel mensen gebruiken tijdens het scheren. Het belangrijkste doel van scheerschuim is om een glad oppervlak te creëren en de haren zachter te maken, waardoor het scheren gemakkelijker en comfortabeler wordt. Het helpt ook bij het verminderen van wrijving en het voorkomen van snijwonden of irritaties. 

Er zijn ook andere scheerproducten voor een optimale scheerbeurt, zoals een scheerolie, scheercrème of een scheergel. Daarnaast is het heel belangrijk om een goed scheermes te gebruiken, zo is de Safety Razor vrouwen daar perfect voor. Het is daarbij essentieel om regelmatig de scheermesjes te vervangen, zodat je niet met een bot scheermes scheert.

 

Wat gebeurt er als je geen aftershave gebruikt?

Aftershave biedt tal van voordelen voor je huid na het scheren. Wanneer je geen aftershave gebruikt, kunnen er enkele mogelijke gevolgen optreden:

  • Irritatie en roodheid: Zonder aftershave kan de huid geïrriteerd en rood worden, vooral als je een gevoelige huid hebt. Aftershave helpt de huid te kalmeren en ontstekingen te verminderen. 
  • Droogheid: Scheren kan de huid uitdrogen. Aftershave bevat vaak hydraterende ingrediënten om de vochtbalans van de huid te herstellen.
  • Ingegroeide haren: Aftershave kan helpen bij het voorkomen van ingegroeide haren door de poriën schoon en vrij van bacteriën te houden.
  • Verfrissende geur: Aftershave biedt ook een aangename geur, die je de hele dag een fris gevoel geeft.

In het kort: Het gebruik van een aftershave is een effectieve manier om de huid te verzorgen en ongemakken na het scheren te minimaliseren. Acca Kappa biedt hoogwaardige aftershaves die de huid hydrateren en verfrissen na het scheren.

 

Acca Kappa producten kopen?

Ben jij enthousiast geworden over Acca Kappa? Acca Kappa is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.

 

Meer weten over scheren? Lees ook:

- Scheren zonder irritatie, maak kennis met de safety razor!

- Scheren en zelfbruiner

- Wat te doen tegen scheer irritatie?

- Hoe verzorg je je huid voor, tijdens en na het scheren?